Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیست و سومین روز از بهمن ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر هادی حجازی فر کارگردان فیلم «موقعیت مهدی» پیرامون ساخت فیلم دفاع مقدس اشاره کرد.

خبرگزاری میزان - بیست و سومین روز از بهمن ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر هادی حجازی فر کارگردان فیلم «موقعیت مهدی» پیرامون ساخت فیلم دفاع مقدس اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجازی فر: دیگر توان جنگیدن با مشکلات ساخت یک فیلم دفاعی مقدسی را ندارم

کارگردان فیلم «موقعیت مهدی» گفت: موقعیت مهدی یک افتخار و اتفاق بزرگ بود که خدا بر سر راهم گذاشت، اما من ژانرهای مختلف را دوست دارم و می‌خواهم کار در ژانرهای متنوع را تجربه کنم.

هادی حجازی فر در گفت‌وگو با میزان، پیرامون ادامه راه سینمای خود پس از دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر گفت: من کارگردان تجربه گرایی هستم و این طور نیست که بخواهم صرفا یک مسیر را در کارگردانی ادامه دهم.

وی در همین راستا ادامه داد: من گروهی دارم که پر از ایده و رویا است، ما ایده‌های بسیار بزرگی را در ذهن داریم، من تلاش می‌کنم که این گروه را حفظ کنم تا به امید خدا به سراغ کار بعدی برویم.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از جشنواره فیلم فجر اینجا کلیک کنید

کارگردان فیلم «موقعیت مهدی» درباره ادامه کار در سینمای دفاع مقدس اضافه کرد: موقعیت مهدی یک افتخار و اتفاق بزرگ بود که خدا بر سر راهم گذاشت، اما من ژانرهای مختلف را دوست دارم و می‌خواهم کار در ژانرهای متنوع را تجربه کنم. 

وی در همین رابطه خاطرنشان کرد: کارگردان و کار کردن در ژانر جنگ و دفاع مقدس کار بی نهایت سختی است، در حال حاضر سلامتی و توان این را ندارم که فعلا سراغ ساخت فیلم دیگری درباره جنگ و دوران دفاع مقدس بروم. به واقع که توان جنگیدن با مشکلاتی که برای ساخت چنین آثاری وجود دارد را ندارم. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

حیایی: سیمرغم را به خانواده سینما تقدیم می‌کنم/خوشحالم که «برف آخر» دیده شد

بازیگر فیلم سینمایی «برف آخر» گفت: من سیمرغ بازیگری‌ام را به خانواده قدیمی سینما و تمام عزیزانی که در این راه تلاش می کنند تقدیم می کنم. امیدوارم خانواده بزرگ همیشه در کنار هم باشند و مهمتر از همه با سلامتی کامل این بیماری و وضعیت را پشت بگذارند.

امین حیایی در گفت‌وگو با میزان، پیرامون دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر گفت: طبیعتا من بسیار خوشحالم که این جایزه را دریافت کردم، خوشحالم که تلاش گروهی ما دیده شد و فیلم توانست در بخش‌های متعددی نامزد سیمرغ شده و جایزه بگیرد. 

وی در همین راستا ادامه داد: به نظر من موفقیت فیلم سینمایی «برف آخر» نتیجه همدلی یک گروه با عشق است که توانست با وجود شرایط سخت فیلمبرداری و ساخت این اثر را تولید کند. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از جشنواره فیلم فجر اینجا کلیک کنید

بازیگر فیلم سینمایی «برف آخر» درباره گرفتن سومین سیمرغ بازیگری خود اضافه کرد: من سیمرغ بازیگری‌ام را به خانواده قدیمی سینما و تمام عزیزانی که در این راه تلاش می کنند تقدیم می کنم. امیدوارم خانواده بزرگ همیشه در کنار هم باشند و مهمتر از همه با سلامتی کامل این بیماری و وضعیت را پشت بگذارند. 

حیایی درباره حذف سیمرغ مردمی جشنواره فیلم فجر خاطرنشان کرد: انگار که مشکلاتی در سامانه های رای گیری بوجود آمده و مسئولین تصمیم گرفتند تا برای حفظ اعتماد مردم و همچنین حفاظت از آرا به طور کلی این سیمرغ را حذف کنند، من هم در همین حد با دلیلی که اعلام شده آشنایی دارم و بیشتر از این درباره حذف مهمترین سیمرغ جشنواره اطلاعی ندارم.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

چالش اصلى امروز نويسندگان عدم توجه جامعه به کتابخوانی

یک نویسنده کتاب گفت: فرهنگ مطالعه یکی از مهمترین بخش‌های حیات یک جامعه محسوب می‌شود ما باید دغدغه فرهنگ را به عنوان اولویت در برنامه ریزی‌های جامعه در نظر بگیریم و این امر یکی از مسئولیت‌های مهم کارگزاران و مسئولین فرهنگی و کشوری محسوب می‌شود.

سیده خدیجه مدنی مشائی در گفت‌وگو با میزان پیرامون چالش‌های نویسندگان گفت: شرایط برای نویسندگی بسیار نامناسب است، مشکلات اقتصادی متعدد در این حوزه وجود دارد که علی‌رغم وعده‌های داده شده هیچ یک مرتفع نشده اند.

وی در همین راستا ادامه داد: یکی از بزرگترین مشکلات جامعه نویسندگان عدم توجه جامعه به جایگاه مطالعه و کتابخوانی است این امر ضربه بزرگی را به این قشر از هنر و ادبیات زده و جامعه نویسندگان را نیز دلسرد کرده است.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار ادبیات اینجا کلیک کنید

وی به تلاش ناشران و نویسندگان در جهت بهبود اوضاع حوزه ادبیات و نشر اشاره و تاکید کرد: نویسندگان و ناشران هر یک به نوبه خود و در حوزه فعالیت خود تلاش فراوانی می‌کنند تا حاصل تجربه پژوهش و تفکرات عمیق ارزنده خود را در قالب کتاب‌های ارزشمند به جامعه ارائه کنند، اما متاسفانه جامعه ما از کتاب و کتابخوانی فاصله گرفته و این امر برای آینده ضرر‌های فراوانی را به همراه خواهد داشت برای ساخت فرهنگ سال‌ها زمان و برنامه‌هایی که بتواند ساختار‌های درست را در طول زمان برای افراد درونی کند نیاز است.

نویسنده کتاب «دفترچه نیم سوخته» به نقش فضای مجازی در جذب مخاطبان اشاره و ابراز کرد: فضای مجازی بیشترین زمان را از افراد در اختیار می‌گیرد و در عین حال تجربیات ارزشمندی را در اختیار آنان نمی‌گذارد در حالی که کتاب خوب اطلاعات ارزشمندی را به مخاطب خود ارائه می‌کند.

مدنی مشائی با تاکید بر شیوه آموزش کودکان و نوجوانان بیان کرد: برای اینکه فرهنگ مطالعه را در جامعه به یک هنجار و یک عادت تبدیل کنیم باید از کودکی برنامه ریزی کنیم و زمینه سازی در این زمینه یک ضرورت و لزوم واقعی برای هر جامعه محسوب می‌شود باید دغدغه‌های ما از بسیاری از امور سطحی به امور زیربنایی بازگردد امور زیربنایی به معنای کتاب خوب خواندن، در این مورد مربیان نیز باید کودکان و نوجوانان را به تحقیق و پژوهش دعوت کنند و برای هر امری آنان را به مطالعه کتاب‌هایی فارغ از کتاب‌های تحصیلی تشویق کنند بدین ترتیب می‌توانیم در آینده شاهد نسلی مطالعه گر و کتابخوان باشیم که سرانه مطالعه را نیز افزایش می‌دهند در غیر این صورت همچنان راه زوال و نابودی را در پیش خواهیم گرفت.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

پايان جشنواره فیلم فجر۴۰ و حواشی كه تمامى ندارد!

چهلمین جشنواره فیلم فجر با تمامی حواشی و چالشها به کار خود پایان داد، جشنواره ای که بدون شک نمره قبولی برای برگزارکنندگان دریافت نمی‌کند و باید دید رئيس سازمان سینمایی آیا برای دوره چهل و یکم برنامه قابل قبولی خواهد داشت یا خیر.

چهلمین جشنواره فیلم فجر از همان ابتدای دوران برگزاری و اعلام اسلامی آثار را یافته به این جشنواره با حواشی فراوانی کار را آغاز کرد، اعتراضات فراوانی به فهرست نهایی جشنواره وارد شد اما در نهایت این دوره از جشنواره فیلم فجر با وجود تمامی این حواشی آغاز به کار کرد. 

از جمله حواشی دیگر این جشنواره آنجا بود که در ابتدا پردیس سینمایی چارسو به عنوان خانه جشنواره معرفی شد اما به فاصله یک روز و براساس فشار رسانه‌ها بار دیگر برج میلاد تهران به عنوان خانه جشنواره شناخته شد. این اتفاق در مراسم قرعه کشی فیلمها اعلام شد تا اهالی رسانه بار دیگر راهی برج میلاد شوند.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از جشنواره فیلم فجر اینجا کلیک کنید

چهلمین جشنواره فیلم فجر با آثاری که هیات داوران و دبیرخانه تمام قد از آنها دفاع می کردند آغاز شد اما در همان نخستین گام مشکلات فراوانی را تجربه کرد، برنامه ریزی در برگزاری جشنواره فیلم فجر در برج میلاد به خوبی صورت نگرفته بود و با وجود شیوع مجدد موج جدید کرونا در محل نشست خبری این جشنواره مشکلات فراوانی ایجاد شد. 

سالن سعدی در طبقه زیرین برج میلاد تهران برای برگزاری نشست های خبری انتخاب شده بود که به هیچ وجه گنجایشی مناسب با تعداد خبرنگاران و عکاسان نداشت، این وضع تا جایی پیش رفت که حتی هنرمندان حاضر در نشست خبری روز نخست از این وضع گلایه کردند. 

از سویی برج میلاد بار دیگر برای جايگاه اهالی رسانه و اینترنت مشکلات فراوانی داشت که تا شب پایانی حل نشد، مشکل دیگری که در جشنواره فیلم فجر بارها به آن اشاره شد باید به مشکلات صدا و تصویر در سالن اکران آثار سینمایی در خانه جشنواره اشاره کرد، این مورد بارها توسط کارگردانان و فیلمسازان تذکر داده شد.

باید دید با وجود مشکلاتی عمده و حل نشدنی در خانه جشنواره آیا سازمان سینمایی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نهایت به ساخت مکانی برای برگزاری دائم جشنواره های سینمایی فکر خواهند کرد یا نه. 

از جمله نکات منفی دیگری که نمی توان به راحتی از آن گذشت، کیفیت آثار حاضر در بخش سودای سیمرغ بود، به گفته اکثریت منتقدین، اهالی رسانه و خبرنگاران بیش از پنجاه درصد آثار حاضر در جشنواره فیلم فجر از کیفیت لازم برای حضور در این رویداد سینمایی بی بهره بودند. اتفاقی که به خوبی در فهرست نامزدها می توان به آنها رسید، آثاری که هیچکدام در فهرست نهایی نامزدها هیچ جایی نداشتند. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

روشنگری و تبیین حقیقت در عصر امامت «جوادالائمه»

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: «امام نهم (ع)» در بعد علمی شخصیت ارزشمند و تاثیرگذاری در عصر خود بودند و توانستند در مباحث اعتقادی و شبهات ایجاد شده بسیار عالمانه عمل کنند، در مناظره‌هایی که برگزار می‌شد نیز هموار سربلند و غالب بودند.

غلامحسین صدوقی در گفت‌وگو با ميزان پیرامون سیره سیاسی «امام جواد (ع)» گفت: ظلم و ستم حاکمان وقت سبب شد تا «امام جواد (ع)» در حصر قرار بگیرند با این حال این امام بزرگوار ارتباط خود را با شیعیان و مردم قطع نکردند. ارتباط «امام جواد (ع)» با شیعیان، بیشتر از طریق وکلا و نامه‌نگاری انجام می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

وی عوامل متعدد و تاثیرگذار در زمان امامت «امام جواد (ع)» را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: محدودیت‌های سیاسی حکومت عباسی نشان می‌دهد امامت در دوره ایشان نیازمند تدابیر خاص بوده که این امام بزرگوار در طول عمر کوتاه خود آن را به خوبی و مدبرانه اجرا گذاشتند.

***وجود فرقه‌های مختلف و هدایت تحسین برانگیز «امام نهم(ع)»

صدوقی به ویژگی‌های خاص در دوره امامت «امام جواد (ع)» اشاره و ابراز کرد: در دوره امامت «امام نهم شیعیان»، فرقه‌های مختلف زیادی فعالیت داشتند ایشان شیعیان را از عقاید آنان آگاه می‌کردند.

وی به علم و آگاهی «امام جواد(ع)» اشاره و ابراز کرد: مناظرات علمی «امام جواد (ع)» با عالمان فرقه‌های اسلامی در مسائل کلامی و مسئله‌های فقهی مانند حکم قطع کردن دست دزد و احکام حج، از جمله مقوله‌هایی است که این امام بزرگوار پیرامون آن نظر داده‌اند.

صدوقی به توصیف «مام رضا(ع)» پیرامون «جوادالائمه(ع)» اشاره و اظهار کرد: پس از ولادت «امام جواد (ع)» پدر گرامی این امام بزرگوار،  «امام نهم(ع)» را مولودی پربرکت برای شیعیان توصیف کردند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

 انتهای پیام/

برچسب ها: ادبیات دین و اندیشه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا ادبیات دین و اندیشه جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم فجر برای مشاهده آخرین امام بزرگوار کارگردان فیلم بیشتر بخوانید خانه جشنواره گفت وگو موقعیت مهدی امام جواد برج میلاد کلیک کنید فیلم دفاع دفاع مقدس امام نهم حجازی فر برف آخر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۹۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از روان تا درمان

یک روانشناس بالینی گفت: بیشترین آمار مراجعه کنندگان به مشاور و روانشناس قشر جوانان به ویژه بانوان هستند که می‌توان دلیل آن را به صورت کلی درگیری بیشتر با مشکلات تهدید کننده سلامت روان، چالش‌های زندگی و درک و پذیرش بهتر این افراد از نقش کمک کننده روانشناسان در بهبود زندگی و مشکلات سلامت روان دانست.

به گزارش خبرنگار ایمنا، انسان موجودی با پیچیدگی‌هایی منحصر به فرد و شاهکاری از خلقت خداوند است که در هزارتو زندگی قرار می‌گیرد او با استفاده از نقشه راه و موهبت‌های غریزی از مبدا به سمت مقصد گام بر می‌دارد. گاه در میانه راه دیگر قادر به یافتن مسیر درست برای مقصدی امن نیست و نیازمند کمک برای ادامه دادن است. در این زمان نیازمند یاری از سمت کسی است که این هزارتو زندگی را با تمام پیچ و خم‌هایش به خوبی بلد است و آن کسی نیست جز روانشناس!

انسان برای ساده‌ترین فعالیت‌ها مثل راه رفتن نفس کشیدن در زندگی از اصولی پیروی می‌کند که تحت نظارت و فرمان مغز انجام می‌پذیرد. زمانی می‌رسد که به خاطر عوامل محیطی یا زیستی مغز نیز برای ادامه دادن نیازمند یاری می‌شود تا بتواند درست‌ترین مسیر را طی کند. اغراق نیست اگر بگوییم مغز موتور اصلی زندگی است که با کوچک‌ترین تشویش و آشفتگی می‌تواند روند عادی زندگی را دچار اختلال کند.

شاید بتوان نقش روانشناس در زندگی را با یک مثال اینگونه توصیف کرد زندگی همچون زمینی مسطح است که گاه دارای چاله‌هایی عمیق است و انسان ناخواسته به درون آن سقوط می‌کند و برای بیرون آمدن از آن نیازمند کمک است. روانشناس اکنون با کوله‌ای از تجهیزات وارد میدان می‌شود و به انسان کمک می‌کند تا از آن بحران با بیشترین سرعت و کمترین آسیب خارج شود.

نرگس محمدی در گفتگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به صورت کلی می‌توان گفت روانشناسی علم مطالعه رفتار و فرآیندهای ذهنی افراد است. در جامعه شناخته‌ترین شاخه این علم، روانشناس بالینی است که با آموزش‌های آکادمیک در زمینه سلامت روان برای شناسایی، پیشگیری و درمان مشکلات روحی روانی و ارتباطی از جمله اختلالات روان‌پزشکی به افراد کمک می‌کند تا مسائل زندگی، روابط و مشکلات خود را به صورت مؤثر مدیریت کرده و به پیشرفت آنان در زندگی کمک می‌کند.

وی در رابطه با زمان مناسب برای مراجعه به روان شناس افزود: حوزه کاری روانشناسان برای همه سنین و در جنبه‌های مختلف کارایی دارد و امروزه روانشناسان به طور تخصصی در زمینه‌های مختلف از جمله روانشناسی کودک و نوجوان، فرزند پروری، خانواده درمانی، زوج درمانی، تحصیلی، شغلی و حتی در زمینه تبلیغات و سیاسی می‌توانند به افراد کمک کنند. بنابراین افراد با توجه به حیطه مشکلات خود در گستره‌ی وسیعی می‌توانند به روانشناس نیاز داشته باشند، البته نباید فراموش کنیم که یکی از مهمترین نقش روانشناسان در پیشگیری از مشکلات و بهبود کیفیت زندگی افراد است بنابراین می‌توان گفت که همه افراد برای آنکه بتوانند زندگی بهتر با مشکلات کمتری داشته باشند به روانشناس نیاز دارند. در جوامع پیشرفته شاهد آن هستیم که افراد از سنین کودکی تحت نظر یک روانشناس بوده و برای حل مشکلات و پیدا کردن مهارت‌ها از آن کمک می‌گیرند.

این روان شناس و روان درمانگر یادآور شد: با توجه به تجربه کاری و بالینی خود بیشترین آمار مراجعه کنندگان قشر جوانان به ویژه بانوان هستند که می‌توان دلیل آن را به صورت کلی درگیری بیشتر با مشکلات تهدید کننده سلامت روان و چالش‌های زندگی و درک و پذیرش بهتر این افراد از نقش کمک کننده روانشناسان در بهبود زندگی و مشکلات سلامت روان عنوان کرد.

وی در رابطه با علت مشکلات روحی گفت: واقعیت این است که علت مشکلات روحی روانی به صورت کامل هنوز در هیچ کجای دنیا شناخته نشده ولی آنچه مسلم است نقش ژنتیک، استرس‌های مختلف در جنبه‌های مختلف زندگی، نوع تعامل و ارتباط آدم‌ها با هم دیگر، ویژگی‌های شخصیتی و شیوه‌های مقابله افراد با استرس در بروز مشکلات روحی روانی بخصوصی اختلالات روان‌پزشکی نقش مهم و پررنگی دارد.

محمدی ادامه داد: دلیل ایجاد مشکلات روحی روانی نیاز به بررسی‌های دقیق‌تری دارد یعنی ما نمی‌توانیم یک علت مشخص را برای آن مطرح کنیم ولی می‌توان افزایش سطح مشکلات اجتماعی، اقتصادی، نقش فضای مجازی، شکاف بین نسل‌ها از نظر اعتقادی و ارزشی و نقش رسانه‌ها را در به وجود آمدن مشکلات روحی و روانی مؤثر بدانیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم باید قشر روانشناس را بیشتر بشناسند و برای بهبود مشکلات فردی، اجتماعی و پیشرفت کشور و مسائل زندگی از روانشناسان کمک بگیرند. همچنین نیاز است تمهیداتی برای استفاده بیشتر از خدمات روانشناسی در سطوح مختلف در اختیار مردم قرار بگیرد. نقش تبلیغات و رسانه‌ها نیز می‌تواند اثر مثبتی در شناخت، آگاهی و توسعه استفاده از علم روانشناسی در زندگی داشته باشد تا بتوانیم جامعه‌ای شادتر و متعالی‌تر داشته باشیم.

کد خبر 747095

دیگر خبرها

  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • از روان تا درمان
  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • خبرهایی از ساخت دو فیلم درباره امام رضا(ع) و اقبال لاهوری
  • آیا با خرده های پاک کن می توان دوباره پاک کن ساخت؟ (فیلم)