Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، علی‌اکبر پورمحمدی عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به مسائل و مشکلات شهرستان رفسنجان که سال‌ها فقط عنوان برخورداربودن را یدک می‌کشد، اظهار کرد: مطالبه‌گری مردم رفسنجان کم است و این روحیه موجب شده شهرستان رفسنجان را برخوردار بدانند و از خیلی اعتبارات محروم بمانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه رفسنجان با بیان اینکه ۷۰ درصد خانه‌های بهداشت شهرستان توسط مردم انجام شده، عنوان کرد: در ساخت مدرسه بیش از ۱۵ سال رفسنجان رتبه اول کشوری را داشت و تمام بیمارستان‌های ما خیرساز هستند.

وی به بحث آب شرب شهرستان پرداخت و از اجرای طرح‌ آبرسانی برای کل شهرستان خبر داد و گفت: حداکثر تا خرداد ۱۴۰۳ این طرح تکمیل و به اتمام می‌رسد و برای تامین آب، رفسنجان باید اولویت نخست استان باشد.

پورمحمدی ادامه داد: اگر تأمین آب صورت نگیرد با تنش جدی آب به‌ویژه در تابستان روبه‌رو خواهیم.

وی با بیان اینکه در حوزه آب کشاورزی برداشت‌ها با منابع آبی همخوانی ندارد و اگر برای حفظ وضع موجود کاری نشود با شکست بسیار بزرگی روبه‌رو می‌شویم، افزود: جلساتی با کشاورزان برگزار کردیم و مباحث مختلفی مطرح و بر حفظ وضع موجود تأکید شد و خواستار شدیم کشاورزان خودشان راهکار بدهند و تصمیم بگیرند.

پورمحمدی ابراز کرد: اگر موفق شویم، توانستیم ۴۰ هزار خانوار وابسته به بخش کشاورزی را حفظ کنیم. کشاورزی باید حفظ شود و این تفکر که کشاورزی باید جای خود را به صنعت بدهد، تفکر غلطی است.

 وی در ادامه به بحث اشتغال پرداخت و اظهار داشت: خیلی از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری و نداشتن شغل پایدار است. در حوزه اشتغال خیلی جدی وارد شدیم و عمده وقت‌مان را اشتغال پر می‌کند و در حوزه مشاغل خرد خانگی با پرداخت وام‌های کم‌بهره خانواده‌ها را حمایت می‌کنیم که بتوانند درآمدی کسب کنند و تعاون روستایی هم تولیدات خانگی را خریداری می‌کند.

فرماندار رفسنجان بر ضرورت استخدام نیروهای بومی در مس رفسنجان تأکید کرد و از ورود سرمایه‌گذاران بزرگی در رفسنجان خبر داد و تصریح کرد: باید موانع تولید و سرمایه‌گذاری را برطرف کنیم و ادارات سرمایه‌گذاران را بی‌انگیزه نکنند.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: فرماندار رفسنجان آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۹۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • اجرای نمایش عروسکی«استخوان ماهی جادویی» برای کودکان رفسنجانی
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید