Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - ‌ابوذر چهل امیرانی:  او که پیش از پیروزی انقلاب مدیرکل بهداری بوده و مدتی هم در کمیته ضد خرابکاری از سوی ساواک بازداشت شده است، از تمرکز بیمارستان‌ها در برخی نقاط شهر از جمله مناطق شمالی پایتخت رضایت ندارد و عنوان می‌کند که جنوب‌شهری‌ها با کمبود سرانه‌های درمانی مواجهند و باید ساخت بیمارستان در این مناطق آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با او که برادر «پوران شریعت‌رضوی»، همسر دکتر «علی شریعتی»، و برادر شهید «مهدی شریعت‌رضوی» است، در این‌باره گفت‌وگو کرده‌ایم. 

آخرین بیمارستان محل خدمت دکتر «غلامرضا شریعت‌رضوی» در جنوب تهران، محله مهرآبادجنوبی، بوده است؛ بیمارستانی که به نام برادر شهیدش نامگذاری شده بود. به همین دلیل به خوبی از کاستی‌ها و فقر مراکز بهداشتی و درمانی در جنوب شهر اطلاع دارد. دغدغه‌های این پزشک پیشکسوت درباره این موضوع به حدی است که در کتابی با عنوان «خاطرات یک پزشک عوضی»، به مضرات و مشکلات کمبود مراکز درمانی و نبود لوازم پزشکی در درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها اشاره کرده است.

او می‌گوید: «اگرچه اکنون برخی از مناطق، به‌خصوص محله‌های جنوب شهر با کمبود مراکز درمانی مواجهند، اما نسبت به گذشته وضعیت بهتری پیدا کرده‌اند. سال‌ها پیش، کار درمان خیلی سخت بود و بیماران زیادی به خاطر کمبود تجهیزات و کادر درمانی جان خود را از دست می‌دادند.» 

او که معتقد است در گذشته تعداد بیمارستان‌ها در همه مناطق شهر کم بوده، به محل سکونت فعلی‌اش یعنی شهرک غرب اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: «آن زمان در این محدوده فقط یک بیمارستان به اسم مدرس وجود داشت، اما اکنون دورتادور محله را بیمارستان‌های دولتی و خصوصی گرفته‌اند.»

شریعت رضوی، از افزایش مراکز بهداشتی و درمانی رضایت دارد، اما می‌گوید: «ساخت بیمارستان بسیار خوب است، اما باید به پراکندگی یکسان آنها در شهر توجه شود. خوشبختانه با افزایش بیمارستان‌ها شاهد افزایش سطح و کیفیت بهداشت و درمان هستیم، اما متأسفانه بیشتر این بیمارستان‌ها در شمال شهر ساخته شده‌اند و جنوب پایتخت هنوز هم با مشکلات زیادی در این حوزه مواجه است. کاش در محله‌های جنوبی شهر هم، مثل شمال تهران، بیمارستان ساخته می‌شد. اکنون ساکنان مناطق جنوبی پایتخت مجبورند برای استفاده از خدمات مراکز بهداشتی و درمانی، مسافت و هزینه زیادی متحمل شوند و ترافیک سنگین خیابان‌ها را به جان بخرند تا به بیمارستان‌ها برسند. چه بسا ممکن است در همین مسیر جان بیماران به خطر بیفتد.»

به گفته او، هزینه‌های درمان برای مداوای برخی از بیماران سنگین است و لازم است تمهیداتی برای ساخت بیمارستان‌های دولتی یا طرف قرارداد با بیمه‌های مختلف در تهران اتخاذ شود. به همین دلیل، امروز شهر تهران حداقل به ۴بیمارستان، شبیه به بیمارستان میلاد، نیاز دارد.»

.  کد خبر 656789 برچسب‌ها همشهری محله بیماری - بیمارستان پزشکی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله بیماری بیمارستان پزشکی بیمارستان ها شریعت رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد

 ابوطالب شفقت در حاشیه بازدید از بیمارستان نیایش خرم آباد اظهار کرد: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر می‌باشد که این روند مطلوب است.

وی افزود: فرماندار و شهردار بروجرد و اداره‌کل مسکن و شهرسازی استان باید در اولین فرصت زمینی را برای ایجاد یک بیمارستان در این شهرستان فراهم کنند تا در سفر دوم رییس جمهور به استان شاهد کلنگ زنی آنها باشیم.

استاندار لرستان ادامه داد: بیمارستان نیایش خرم آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی ۲ سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت بیان کرد: امیدواریم با فراهم کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد چراکه این مجتمع خدمات درمانی شامل اسکان بیماران بوده و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رییس جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رییس جمهور باشیم بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش بینی نشده است.

به گزارش ایرنا، بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی نیایش خرم آباد دارای تخت‌های فوق‌تخصصی، داخلی و جراحی بوده و تمام رشته‌ها را در اجرای ان پیش بینی شده است.

این پروژه درمانی از مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان است و در جریان سفر هیات دولت به استان جهت تکمیل این پروژه درمانی سه هزار میلیارد ریال مصوب شد که بخش مهمی از این رقم از محل ماده ۵۶ است.

افتتاح بیمارستان جنرال نیایش نقش مهمی در برطرف کردن کمبود تخت بیمارستانی در استان خواهد داشت و در کنار این موضوع برای یک هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود و قابلیت افزایش ظرفیت تا حدود ۵۸۰ تخت را دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان