Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارتخانه‌های نفت و نیرو، کمیته امداد و سازمان بهزیستی، بخشنامه رایگان شدن تعرفه‌های آب و برق و گاز مددجویان تحت پوشش این دو سازمان را به ادارات خود ابلاغ نکرده‌اند.

به گزارش قدس آنلاین، امسال پس از گذشت ۶ سال، با مصوبه هیئت وزیران، تعرفه‌های گاز تغییر کرد و مطابق با مدل پلکانی، مقرر شد تا سه پله اول گازبهای یارانه‌ای بپردازند و از پله سوم تا دوازدهم، هر پله نسبت به پله قبل، ۴۰ درصد افزایش قیمت گازبها داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشور پنج اقلیم بندی در نظر گرفته شده که بر اساس آن، در اقلیم یک که سردترین منطقه کشور است، شرایط آسان‌تر در نظر گرفته شده؛ به طوری که در اقلیم یک، مشترکان تا ۵۰۰ متر مکعب مصرف، بدون تغییر تعرفه گاز هستند.

تعرفه گاز در اقلیم دو، تا ۴۵۰ مترمکعب مصرف و در اقلیم سه، تا ۴۰۰ متر مکعب مصرف، بدون تغییر خواهد ماند. در پله دوازدهم، مبلغ هر مترمکعب گاز به ۱۹۹۵ تومان رسیده که نسبت به پله اول با قیمت ۴۸۳ تومان، حدود چهار برابر تفاوت دارد.

به گفته نورموسوی، مدیر امور گازرسانی شرکت ملی گاز، این تغییر تعرفه‌ها از سوی دولت، با استناد به ماده یک قانون هدفمندی یارانه‌ها و با هدف کاهش دادن مصرف گاز مشترکان پرمصرف، انجام شده است.

اوجی، وزیر نفت نیز گفته است: این سیاست قیمتی، سبب کاهش مصرف از سوی مشترکان پرمصرف تا حد ۲۵ میلیون مترمکعب شده که معادل تولید گاز از یک فاز میدان گازی پارس جنوبی است.

این مدل پلکانی تغییر تعرفه‌ها، برای آب نیز از ابتدای اردیبهشت و برای برق هم، از ابتدای بهمن اعمال شده و قرار بود بر اساس بند(ی) تبصره ۸ ماده واحده قانون بودجه ۱۴۰۰ کل کشور، با درآمد ناشی از آن، قبوض گاز و برق و آب مشترکان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی، با تعرفه صفر یعنی رایگان محاسبه شود.

مدیران این دو نهاد مانند ملکشاهی، مدیرکل حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد و محرابی، معاون فناوری اطلاعات سازمان بهزیستی نیز، از اقدام سازمان‌های مذکور برای معرفی مددجویان به وزارتخانه‌های نفت و نیرو خبر داده بودند.

در ادارات مجری قانون چه خبر است؟

به منظور بررسی روند اجرای این بخش از قانون، در قالب یک مددجو، سری به چند اداره آب، برق، گاز، کمیته امداد و بهزیستی زدیم.

در کمیته امداد خبری از ابلاغ بخشنامه رایگان شدن تعرفه‌های مددجویان نبود؛ یک کارمند بهزیستی نیز، بیان کرد که اگر بخشنامه ابلاغ شود، مددکاران خودشان اطلاعات و مدارک لازم را ارسال می‌کنند؛ اما هنوز دستورالعملی ابلاغ نشده است. یکی دیگر از کارمندان بهزیستی هم گفت: گاهی در تلویزیون مطالبی مطرح می‌شود که صحت ندارد.

وزارتخانه‌های نفت و نیرو اعلام کرده بودند که برای اجرای این قانون نیاز به دریافت اطلاعات از این دو نهاد حمایتی هستند؛ اما در ادارات زیرمجموعه خودشان نیز، خبری از ابلاغ بخشنامه نبود.

کارمندان ادارات آب و فاضلاب، توزیع برق و گاز، اعلام کردند که آن‌ها نیز فقط اخبار این موضوع را شنیده‌اند؛ اما هنوز دستوری برای اجرای قانون به آن‌ها داده نشده است.

در نهایت، آب پاکی را مدیر امور مشترکان گاز یکی از مناطق تهران روی دست ما ریخت و گفت: «بزن توی دهنش هر کی اینو گفته؛ گازبها و پول آب و برق رو تا قرون آخر می‌گیرن»!

۱۱ ماه از ابتدای سال ۱۴۰۰ گذشته؛ اما هنوز این بخش از قانون بودجه امسال اجرایی نشده و رئیس فراکسیون خیرین و امور خیریه مجلس شورای اسلامی گفته، معافیت مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی از پرداخت هزینه آب و برق و گاز، در بودجه سال آینده نیز تمدید خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تبصره 8 ماده واحده قانون بودجه 1400 کمیته امداد برق و گاز تعرفه ها آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۱۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان

به گزارش خبرگزاری مهر، جامعه مامایی کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیأت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند.

در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی ترین رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه ای داشته است.

امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره مندی فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش ماماها در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت.

لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشورهای پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ماماه ای کشور مورد توجه قرار گیرد.

در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد:

- اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به ماماهای عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان

- ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به ماماهای عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط ماما انجام می‌شود.

- ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین لیبر

- استاندارد سازی نیروی انسانی ماما برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین لیبر و زایمان و بهره مندی تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان

- فراهم شدن امکان حضور ماما همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی

- اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی.

در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

کد خبر 6095996 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • حمایت ۶۴۴۰ معلم کرمانی از ایتام کمیته امداد
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان