Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، طبق اعلام وزارت بهداشتی ها در اواسط پیک ششم کرونا با سویه اُمیکرون به سر می بریم. آن هم در شرایطی که رنگ آبی از نقشه کرونایی کشور رخ بسته و تعداد شهرهای قرمز نیز به ۲۴۷ شهر رسیده است. همچنین در حال حاضر  ۱۱۲ شهر در وضعیت نارنجی و ۸۹ شهر در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

با این حال اما، بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور در هفته منتهی به ۲۳ بهمن‌ ماه ۱۴۰۰ (از ۱۳ تا ۲۳ بهمن ماه)، بالغ بر ۵۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷۱ درصد بوده است؛ آماری که قطعا نمی‌تواند در پیشگیری از اوج‌گیری مجدد کرونا آن هم با واریانت به شدت مسری اُمیکرون موثر باشد.

روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی را از ۱۳ تا ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۰ می‌توانید در نمودار زیر مشاهده کنید:

در عین حال میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استان‌های کشور در بازه زمانی ششم تا بیستم بهمن ماه ۱۴۰۰، بالغ بر ۶۱.۴۹ درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان رعایت مربوط به فرودگاه‌ها با ۹۲.۵۹ درصد رعایت است و کمترین میزان رعایت هم مربوط به نانوایی ها با ۵۶.۴۸ درصد است.

میانگین استفاده از ماسک در شاغلین و خدمت گیرندگان به تفکیک اماکن عمومی استان‌های کشور نیز در این مدت، ۵۵.۳۸ درصد بوده است که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به دانشگاه ها با ۹۰.۹۱ درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک مربوط به مراکز ورزشی با ۴۵.۴۶ درصد است.

میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی استان‌های کشور ازششم تا بیستم بهمن ماه ۱۴۰۰، ۵۶.۴۶ درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت مربوط به ادارات و سازمان ها با ۸۳.۷۴ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به تالارهای پذیرایی با ۴۵.۶۳ درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان‌های کشور ازششم تا بیستم بهمن ماه ۱۴۰۰، ۵۹.۵۴ درصد بوده است. در عین حال بیشترین میزان رعایت مربوط به استادیوم ها با ۹۲.۱۹ درصد و کمترین میزان رعایت نیز مربوط به مراکز ورزشی با ۵۱.۶۱ درصد رعایت بوده است.

در عین حال میانگین درصد رعایت پروتکل واکسیناسیون در اماکن عمومی کشور از ششم تا بیستم بهمن ماه ۱۴۰۰، ۸۷.۲۱ درصد بوده است. بیشترین میزان رعایت پروتکل واکسیناسیون در اماکن عمومی در فرودگاه‌ها با ۹۸.۱۵ درصد و کمترین میزان در پاساژها با ۸۱.۷۰ درصد بوده است.

در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از تاریخ ۱۳ تا ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۰، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۲۱۸۴۵۶ مورد بازرسی انجام شده است.

همچنین طی این مدت تعداد ۳۷۶۲۸ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و ۱۲۶۷ مورد از این مراکز نیز پلمب شده‌اند.

 

بازرسی ضدکرونایی از ۱۲۳۹۶۲ مدرسه

تعداد  کل مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ :  ۱۳۵۸۵۶ مدرسه بوده که تعداد ساختمان مدارس ۱۰۷۱۷۱ است.

تعداد  کل مدارس  ابتدایی  ۶۱۳۴۶ مدرسه

تعداد  کل مدارس  دوره اول متوسطه  ۲۳۰۷۹ مدرسه

تعداد  کل مدارس  دوره دوم متوسطه  ۲۱۱۸۶مدرسه

تعداد  کل مدارس  استثنایی  ۱۵۶۰ مدرسه

تعداد  کل مدارس  پیش دبستانی  ۲۱۷۰۲ مدرسه

تعداد  کل هنرستان ۵۹۹۶ مدرسه

تعداد  کل مجتمع هنرستانی ۹۸۷ مدرسه

باید توجه کرد که تعداد بازرسی انجام شده تا بیستم بهمن ماه سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۱۲۳۹۶۲ مدرسه بوده است.

چالش‌های مهم و پرخطر

- متناسب نبودن فضای کلاس‌ها با تعداد دانش آموزان (پذیرش بیش از حد ظرفیت کلاس)

- عدم رعایت فاصله گذاری مناسب بین دانش آموزان

- عدم رعایت چیدمان صندلی بر اساس فاصله

- عدم رعایت استفاده از ماسک در بین دانش آموزان و کارکنان مدرسه

- فراهم نبودن شرایط مناسب برای تهویه و جریان هوا در کلاس ها

- تجمع والدین در مقابل ورودی و خروجی مدارس

منبع: الف

کلیدواژه: اماکن عمومی استان های کشور میزان رعایت مربوط بیشترین میزان رعایت درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک اماکن عمومی درصد بوده رعایت پروتکل مدرسه تعداد درصد رعایت عین حال کل مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۲۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار داشت: 80 درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش اموزان بانیازهای ویژه است.

وی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

رشیدی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

وی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

مدرسه‌سازی صدقه جاریه است

جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و اظهار داشت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

وی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آنها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت 800 متر و با زیربنای 250 متر مربع به ارزش بالغ بر 3 میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • تقدیر از معلمان شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • تقدیر از ۲۷۸۰ معلم شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است