Web Analytics Made Easy - Statcounter

در صورتی سویه‌های جدید کرونا در کشور بر پیکر مردم جولان می دهند که با افزایش آمار بستری و افراد مبتلا همراه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛  قریب به سه سال است که با ویروسی منحوس با نام های مختلفی همچون کووید۱۹ و کرونا دست و پنجه نرم می کنیم.

خواه یا ناخواه گذر این بلای خانمان سوز به هر یک از افراد جامعه می رسد و این سوغات بشری با توجه به وضعیت جسمانی افراد، از یک بار تا چندین بار تقدیم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرعت انتشار کووید۱۹ آن هم با سویه های جدیدش همه را متحیر ساخته است اما کاهش و افزایش متفاوت میزان رعایت پروتکل ها و سهل انگاری هایی که صورت می گیرد باعث وارد آمدن صدمات جبران ناپذیری در جامعه شده است.

از این رو آمارهای رنگارنگ وضعیت کرونایی در نقشه کشورمان گواه بر عدم ثبات شرایط پایدار می باشد که نیازمند عزم جدی مردم در تزریق دوز سوم واکسن و رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی است.

افزایش۵۷ درصدی موارد بستری در بخش‌های مراقبت های ویژه

دکتر فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار ما در مقایسه آمار کرونا در دو هفته گذشته اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت ۲۷ درصد موارد بستری ۳۰ درصد موارد فوت و  ۵۷ درصد موارد بستری در بخشهای مراقبت های ویژه افزایش یافت.

نوروزیان با بیان اینکه اکثر موارد فوت به دلیل ویروس دلتا می‌باشد افزود؛ اما در این بین موارد فوت ناشی از ویروس امیکرون نیز وجود داشته است.

وی ادامه داد : در موارد انجام تست و غربالگری ۳۵ درصد و در شناسایی موارد مثبت ۱۵ درصد کاهش داشته ایم اما این کاهش به معنای کاهش واقعی بیماری نیست چرا که مقرر شده بود افراد علامت دار با فرض به ابتلا خود را قرنطینه کنند و دیگر نیازی به انجام تست نمی باشد.

به گفته سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، نکته قابل تأمل این که در هفته ماقبل درصد مثبت شدن تست ۴۵ درصد بود و در هفته قبل به ۵۹ درصد رسید که افزایش درصد مثبت شدن تست یکی از شاخص‌های اصلی نشان دهنده گردش ویروس در جامعه است.

علاوه بر ویروس امیکرون ویروس دلتا نیز در جامعه درحال گردش است

نوروزیان در ادامه گفت افراد باید بسیار مراقب باشند چراکه در حال حاضر علاوه بر ویروس امیکرون ویروس دلتا نیز در جامعه درحال گردش است و در این بین افرادی که واکسن نزده اند و یا واکسیناسیون خود را کامل نکردند و یا افرادی که از دز دوم واکسن آنها بیش از شش ماه گذشته در معرض خطر جدی می باشد.

وی در خصوص توصیه های مربوطه گفت: درصورت علامت دار شدن یک فرد کل افراد خانواده قرنطینه شوند در محل کار و اجتماع از دو ماسک مختلف ( ماسک سه بعدی و ماسک سه لایه جراحی )  همزمان استفاده شود فاصله فیزیکی رعایت و در محیط های سربسته تهویه برقرار باشد

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: همچنین افراد از رفتن به مکان هایی که مجبورند ماسک خود را در بیاورند مانند رستوران ها و کافی شاپ ها ، عروسی به جد خودداری کنند .

شناورهای مسافربری دریایی از تهویه مناسب برخودار باشند

نوروزیان در خصوص حمل و نقل دریایی نیز گفت: شناورها به شرطی می توانند ۱۰۰ درصد ظرفیت خود مسافر حمل کنند ‌که تهویه مناسب برقرار باشد.

وی با بیان اینکه استعمال دخانیات و استفاده از قلیان در محل‌های عمومی ممنوع و خطرناک است و می تواند باعث انتقال بیماری از فردی به فرد دیگر شود، ابراز کرد: متاسفانه افراد با تصور اشتباه اینکه امیکرون خفیف است دستورالعمل‌های بهداشتی را به خوبی رعایت نمی‌کنند که با توجه به اینکه ویروس دلتا همزمان با امیکرون وجود دارد ممکن است این افراد به ویروس دلتا مبتلا شوند.

نوروزیان با اشاره به اینکه  درست است که ویروس دلتا بسیار خطرناک تر است گفت: اما در مبتلایان به ویروس امیکرون نیز عوارض ریوی و مرگ و میر مشاهده شده است.

شهرستان های استان به رنگ قرمز هستند

 این عضو ستاد ملی مبارزه و پیشگیری از ویروس کرونا در استان هرمزگان اظهار کرد: در حال حاضر اکثر شهرستان های استان به رنگ قرمز هستند و ممکن است کل استان در وضعیت قرمز قرار گیرد ، لذا رعایت دستورلعمل ها بسیار حائز اهمیت است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:  با توجه به این که ویروس امیکرون به صورت فراگیر کودکان را مبتلا می کند به شدت توصیه می شود که واکسیناسیون کودکان انجام شود، همچنین افراد در زمان واکسیناسیون علامت دار نباشند در صورتی که در خانواده آنها کسی علامت دارد است حداقل دو هفته صبر کند و در صورتی که علامت دار نشد واکسیناسیون خود را انجام دهد و اگر خود فرد علامتدار است حداقل ۴ هفته بعد از شروع علائم، واکسیناسیون را انجام دهد.



انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ویروس امیکرون ویروس دلتا علامت دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۳۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نجات ۲۹ دریانورد هرمزگان از شرایط اضطرار/ ۳ فوتی و ۷ مجروح
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال