Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد-نائب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: اولویت تمامی قراردادهای ساخت و توسعه ناوگان در کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با صنعت ساخت کشتی در داخل است. به گزارش  امتداد به نقل از مانا؛ محمدرضا مدرس خیابانی که در مراسم امضای قرار‌داد ساخت شناور چند منظوره بین کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران […]

امتداد-نائب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: اولویت تمامی قراردادهای ساخت و توسعه ناوگان در کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با صنعت ساخت کشتی در داخل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش  امتداد به نقل از مانا؛ محمدرضا مدرس خیابانی که در مراسم امضای قرار‌داد ساخت شناور چند منظوره بین کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و کشتی سازی صدرا نکا سخن می‌گفت، با بیان اینکه دریای خزر برای کشور بسیار مهم و استراتژیک به شمار می‌رود، به برنامه کشتیرانی دریای خزر به عنوان یکی از شرکت‌های عضو گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه خطوط حمل و نقل دریایی در دریای خزر طی برنامه‌ای میان مدت اشاره و خاطر نشان کرد: برنامۀ ما در کشتیرانی دریای خزر توسعه و افزایش ظرفیت ناوگان است.

وی ادامه داد: در همین راستا قصد ما در گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، استفاده از ظرفیت‌های موجود ساخت داخل است که خوشبختانه همت مجموعه کشتی سازی صدرا سبب شد قرارداد اولین کشتی که قرار است به مجموعه کشتیرانی دریای خزر افزوده شود، با مجموعه کشتی سازی صدرا نکا منعقد شود.

مدرس خیابانی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های گروه کشتیرانی را ساخت کشتی‌های رو- رو و کانتینری در جهت توسعه ناوگان کشتیرانی دریای خزر دانست و افزود: امیدواریم همراه ساخت اولین کشتی در صدرا نکا، ساخت این نوع از کشتی‌ها را نیز اجرایی کنیم.

وی با اشاره مجدد به قرارداد ساخت شناور چند منظوره با شرکت کشتی سازی صدرا نکا، خاطر نشان کرد: داشتن کنترل پروژه قوی در صدرا و گروه کشتیرانی در به سرانجام رسیدن به موقع ساخت این کشتی بسیار حائز اهمیت است.

نائب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه خوشبختانه ذهنیت عدم امکان ساخت کشتی در داخل در مجموعه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد؛ گفت: به همت بخش فنی گروه کشتیرانی، اولویت در کلیه قراردادهای ساخت و توسعه ناوگان با صنعت ساخت کشتی در داخل است.

وی افزود: در مرحله نخست، قرارداد ساخت یک فروند شناور چند منظوره را منعقد کرده‌ایم اما با توجه به نیازی که در کشتیرانی دریای خزر وجود دارد، تعداد این شناورها افزایش خواهد یافت.

مدرس خیابانی در ارتباط با ساخت شناور از سوی صنایع کشتی سازی داخلی در جنوب کشور نیز، تصریح کرد: با توجه به وجود کشتی سازی‌های صدرا و ایزوایکو، مذاکراتی برای ساخت شناور با این شرکت‌ها صورت گرفته است که امیدواریم بتوانیم قرارداد ساخت کشتی‌های بیشتری را با همکاری و همراهی شرکت‌هایی که از توان بالقوه ساخت این نوع شناورها برخوردار هستند منعقد سازیم.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: شرکت‌های کشتی سازی داخلی با افزایش توان مهندسی و کنترل پروژه بتوانند به موقع به اهداف پروژه دست یابند.

در ادامه مراسم امضاء قرارداد ساخت شناور چند منظوره بین گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت کشتی سازی صدرا نکا، مدیرعامل کشتی سازی صدرا با اشاره به قرارداد یاد شده ابراز امیدواری کرد: انعقاد این قرارداد شروع خوبی برای همکاری‌های فی مابین گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و کشتی سازی صدرا باشد.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و تأکید ایشان بر توسعه تولید داخل و توسعه اقتصاد دریامحور؛ تصریح کرد: انعقاد قرارداد ساخت کشتی چندمنظوره بین کشتی سازی صدرا نکا و گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گامی در راستای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری است و مجموعه صدرا تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا به بهترین نحو این کار را به سرانجام برساند.

مدیرعامل صدرا با بیان اینکه آن مجموعه با ساخت شناورهای اقیانوس پیما در سالیان گذشته توانمندی‌های خود را به اثبات رسانده است؛ گفت: قطعاً با همت و تلاشی که در مجموعه صدرا وجود دارد، به تعهدات خود عمل می‌کنیم و توسعه گروه کشتیرانی و توسعه کشتی سازی‌های داخلی با همکاری‌های فی مابین به شکل توأمان محقق خواهد شد.

وی افزود: تلاش ما این است که در برابر اعتمادی که گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به کشتی سازی صدرا داشته است به تعهدات خود عمل کنیم و در واقع هدف ما این است که در بازه زمانی مقرر و حتی زودتر، شناور را تحویل بهره بردار دهیم.

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر که قرار است کشتی چند منظوره ساخت کشتی سازی صدرا نکا پس از اتمام ساخت در مجموعه تحت مدیریت وی عملیاتی شود، گفت: از حدود یک سال پیش تیم فنی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و کشتیرانی دریای خزر و همچنین تیم فنی صدرا در خصوص جزئیات این قرارداد تبادل نظر کرده‌اند که امیدواریم بر اساس قرارداد، صدرا در مدت مشخص شده ساخت کشتی را به اتمام رسانده و کشتی را در اختیار کشتیرانی دریای خزر به عنوان بهره بردار قرار دهد.

کاپیتان تفتی در پایان این مراسم، حضور ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر را دارای اهمیت راهبردی دانست و گفت: هر اندازه که ناوگان با پرچم ایران در دریای خزر حضور داشته باشد نشان دهنده قدرت و سهم بیشتر ایران در این دریا‌ است و این موضوع پای بند بودن سازنده را به تعهدات خود بیش از پیش مهم می‌سازد.

برچسب ها : قرارداد ساخت شناور , کشتی سازی صدرا نکا , کشتیرانی دریای خزر , محمدرضا مدرس خیابانی

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: قرارداد ساخت شناور کشتیرانی دریای خزر محمدرضا مدرس خیابانی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ساخت شناور چند منظوره کشتیرانی دریای خزر ساخت کشتی در داخل مدرس خیابانی توسعه ناوگان قرارداد ساخت مجموعه کشتی منظوره بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۳۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی

گزارش خبرنگار مهر، محسن خجسته‌مهرمدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است، بیان کرد: به‌دلیل اینکه شرکت‌های پتروشیمی نیازمند تأمین خوراک خودشان هستند و از طرفی درآمد مستمر دارند، تصمیم گرفتیم برای توسعه ۱۶ مخزن گازی به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار با شرکت‌های پتروشیمی تفاهم‌نامه امضا کنیم.

وی ادامه داد: با امضای این تفاهم‌نامه‌ها درعمل کار مطالعات ۱۶ مخزن گازی آغاز و در حداقل زمان ممکن پیشنهاد فنی و اقتصادی این هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید بررسی می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هم‌اکنون مذاکراتی را درباره بعضی از بندهای مندرج در قراردادها آغاز کرده‌ایم، بیان کرد: با اجرای این قراردادها، در مجموع روزانه حدود ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه می‌شود.

خجسته‌مهر گفت: این اتفاق گامی مهم برای شرکت‌های پتروشیمی است تا افزون بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خالی خود، در خلال برنامه هفتم توسعه که قرار است حدود ۳۰ میلیون تن به ظرفیت آن‌ها اضافه شود، با تأمین خوراک خوشان این توسعه را محقق کنند.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده مردم جزو سهام‌داران خرد و کلان این واحدهای پتروشیمی هستند، افزود: شرکت ملی نفت ایران نخستین گام را برای اجرای شعار سال و فرمایش‌های مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۳ برداشته است.

امضای حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد در سال ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه پارسال در این شرکت حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد امضا شد که سرمایه‌گذاران آن‌ها بانک‌ها بودند، تصریح کرد: با این دو گام اقدام‌هایی منحصربه‌فرد در مسیر سرمایه‌گذاری بخش‌های خصوصی رقم خورد.

خجسته‌مهر با اشاره به اینکه در اجرای طرح بزرگ و ملی فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی چهار قرارداد امضا شد، بیان کرد: با اجرای کامل این طرح از افت تولید روزانه حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب گاز در پارس جنوبی جلوگیری می‌شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا تجهیزات مورد نیاز از شرکت های داخلی تامین می شود یا به تجهیزات خارجی نیاز داریم، افزود: ظرفیت سرمایه‌گذاری این قراردادها حدود ۲۰ میلیارد دلار است و با امضای این قراردادها درعمل کار فشارافزایی را در پارس جنوبی آغاز کرده‌ایم. مهم‌ترین تجهیزات موردنیاز اجرای این طرح، تأمین توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی است و با توجه به توانی که در داخل کشور وجود دارد، در آینده‌ای نزدیک بعضی از قراردادهای جانبی مربوط به ساخت توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی امضا می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در ادامه با بیان اینکه طرح ملی فشارافزایی پارس جنوبی هفت قطب دارد، ادامه داد: با رقابتی که بین بخش خارجی و داخلی به وجود آمده، هر بخش بتواند سریع‌تر توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی را بسازد، عملیات نصب نخستین قطب زودتر آغاز می‌شود.

خجسته‌مهر با بیان اینکه اگر یک واحد پتروشیمی نیاز به تخصیص خوراک داشته باشد در قرارداد دیده می‌شود، گفت: هم‌اکنون در نسل سوم قراردادهای بالادستی هستیم و در آینده قراردادها بهبود می‌یابند. همان‌طور که الگوی تازه قراردادهای نفتی نسبت به قراردادهای پیشین تغییرهایی داشته است و این تغییرها جذابیت بیشتری برای بخش خصوصی دارد، در دولت سیزدهم به نسبت دولت‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بیشترین حضور بخش خصوصی در کسب‌وکار شرکت ملی نفت ایران دیده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه از همه ظرفیت بخش داخلی بهره می‌گیریم، بیان کرد: سازندگان ایرانی توانسته‌اند بیشتر کالا و تجهیزات اساسی را که زمانی از خارج کشور تأمین می‌شد، با تلاش و کوشش و دانش فنی بسازند. برای نمونه هم‌اکنون برای شیرین‌سازی گاز، از توربوکمپرسورهای داخلی در سایزهای مختلف و توان متفاوت استفاده می‌کنیم. با توجه به ظرفیت شرکت‌های داخلی این فرصت به آن‌ها داده شده است و باید به بخش خصوصی و سازندگان داخلی میدان بدهیم، زیرا آن‌ها قادرند بعضی از نیازهای ما را تأمین کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه هفت میدان نفتی شادگان، کوپال، آبان، پایدار غرب، دال‌پری، پایدار شرق و چشمه‌خوش سرمایه‌گذار خارجی دارند، گفت: الگوی تازه قراردادهای نفتی بدون واگذاری حق مالکیت و حاکمیت امضا و فقط سرمایه‌گذاری و خرید خدمت از سوی شرکت ملی نفت ایران انجام می‌شود.

کد خبر 6093058 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا
  • امیر دریادار ایرانی: کشتی‌های ایرانی را اسکورت می‌کنیم
  • رژه شناورهای نظامی ایران در سواحل خلیج فارس
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش : کشتی‌ های ایرانی را در خلیج عدن و اقیانوس اطلس اسکورت می‌کنیم
  • کشتی‌های ایرانی را در خلیج عدن و اقیانوس اطلس اسکورت می‌کنیم
  • مشارکت چین و امارات برای راه اندازی خط کشتیرانی خاور دور - دریای سرخ
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود