Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان  زنجان - افشارچی گفت: رهبر معظم انقلاب همواره به تقویت امید و امید آفرینی میان مردم تأکید داشتند و گفته اند که این امید آفرینی تنها با حرف به کرسی نمی نشیند، بلکه این رویکرد و عملکرد مسئولین است که سبب می شود که امید در جامعه تزریق شود.

او می گوید: دولت در چندماه گذشته اتفاقات مبارکی رقم زده و در بخش ها مختلف مانند صنعت و کشاورزی برنامه های مختلفی تدارک دیده که موجب کاهش سختی های مردم در حوزه معیشت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 استاندار زنجان بااشاره به نظارت بر روند تولید و نحوه قیمت گذاری محصولات، گفت:از ابتدا تا انتهای فرآیند تولید تمامی محصولات توسط مسئولین مربوطه رصد می شود تا جزء به جزء در جریان فرآیند تولید قرار بگیریم که اگر احیانا تخلفی در یکی از مراحل صورت گرفته که موجب بالا رفتن قیمت تمام شده محصول شده باشد احصاء شود.

افشارچی می گوید: تأکید ما بر درج قیمت تمام شده روی کالا است که موجب جلوگیری از سودجویی دلالان در این خصوص خواهد شد، به عنوان مثال یکی از برندهای سس که تا پیش از این به قیمت ۳۴ هزار تومان به فروش می رفت، با تلاش های همکاران ما در خصوص رفع تخلف در بالابردن قیمت اجناس، اکنون قیمت تولید کننده این محصول به ۲۳ هزار تومان رسیده که با توجه به میزان سود توزیع کننده این کالا قیمت تمام شده آن به ۲۹ هزار تومان رسیده و این امر به خودی خود بیانگر تلاش های بی وقفه مسئولین ذیربط در راستای کاهش قیمت ها است.

او گفت: رخداد مثبت دیگری که در حوزه اقتصاد کلان رخ داده این است که هدف گذاری برای اقتصاد کشور را به اهداف کلان اقتصاد استان ها متصل کرده اند و دولت برای توسعه متوازن توجه ویژه ای به استان ها دارد، به طوری که برای برای پررنگ تر شدن نقش استان ها در توسعه کشور اختیاراتی به استان ها داده که پیش از این سابقه نداشته و تاکنون فقط متمرکز بر روی اجرای طرح ها بوده اند.

افشارچی گفت: در حال حاضر اقدامات مثبتی در راستای پیشبرد اهداف استان در حال انجام است که در میان مدت و بلند مدت خود را نشان خواهد داد.

استاندار زنجان می گوید: سعی مان بر این است که تولیداتمان را به سمت های تِک شدن پیش ببریم و برای تحقق این امر بایستی در رابطه با اقتصاد دانش بنیان متفاوت فکر و عمل کنیم.

او در رابطه با صندوق پژوهش و فناوری استان زنجان، گفت: این صندوق با مبلغ قابل توجهی در آینده نزدیک به نتیجه خواهد رسید تا از این طریق بتوانیم به صاحبان ایده های پژوهشی و فناور محور تسهیلات پرداخت کنیم.

استاندار زنجان گفت: محل مناسبی هم برای پارک علم و فناوری در نظر گرفته ایم که در عرض یکی دو ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.

افشارچی  تولید ثروت را هم یکی از اهداف مهم دولت دانست و گفت: این مهم از محل سرمایه گذاری های کلان و با فعالیت جوانان پابکار و کارآفرین که با کمترین انرژی بیشترین بازدهی دارند و در حوزه اشتغال و کارآفرینی فعال هستند از دیگر برنامه های دولت جدید است.

او  تعداد نامه های واصله از سوی مردم در جریان سفر رییس جمهور به استان زنجان ۶۵ هزار مورد اعلام کرد و گفت: بخش کثیری از این درخواست ها بررسی شده و هم اکنون در صف پاسخگویی قرار دارند.

افشارچی می گوید: در حال تهیه یک مسیر سیستماتیک هستیم که مردم بتوانند مشکلاتشان را مطرح کنند.

استاندار زنجان گفت: تمام تلاشمان بر این است که ریل حرکت توسعه استان را عوض کنیم چراکه چیزی که تاکنون اتفاق افتاده نه فقط در زنجان بلکه در کل استان های کشور این است که ما بر اساس یک سری پروژه هایی که از پیش تعریف شده پیش رفته ایم جمع این پروژه ها یک هدف مشترک را دنبال نمی کرد؛ به عنوان مثال در حال حاضر در تمام دستگاه های اجرایی سالن ورزشی و سالن آمفی تئاتر داریم که برای بهره برداری رسیدن این سالن ها هزینه های گزافی پرداخت شده اما آنطور که باید و شاید از آن استفاده نمی شود؛ چیزی که ما الان به آن فکر می کنیم این است که یک هدف به صورت کمی تعربف کنیم و تمام برنامه هایمان را براین اساس پیش ببریم و اصلی ترین مسئله این است که پس از تحقق این امر به سمت اقتصاد مردمی حرکت کنیم که یک بخش از اقتصاد مردمی سرمایه گذاری است و برای پیشبرد برنامه هایی که برای سال آینده تدوین کرده ایم۳۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار زنجان تولید ملی استاندار زنجان سرمایه گذاری استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۳۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای

به گزارش «نماینده»، شهریار حیدری در مورد عدم ثبات بازار مسکن، گفت: در واقع مسکن مطالبه جدی و نیاز عمومی مردم است؛ خواست مجلس، رئیس‌جمهور و برنامه دولت برای ساخت یک‌میلیون مسکن در سال است، بی تردید تولید مسکن در رونق اشتغال اثرگذار است و چرخه تولید را هم فعال می کند. متاسفانه مسکن در کشور ما یا رونق نمی‌گیرد و یا چنانچه رونق می‌گیرد که مردم قدرت خرید ندارند و دلیل اصلی آن به بی برنامگی در این حوزه است.

نماینده مردم سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قیمت مسکن متاثر از افزایش نرخ کالاهای دیگر است، تاکید کرد: افزایش بی رویه تورم، افزایش قیمت حامل‌های انرژی، رشد قیمت ارز و دلار، طلا و سکه و سایر کالاها بر افزایش قیمت مسکن موثر هستند. به همین دلیل سرمایه‌های عمومی به جای هدایت به سمت تولید و اشتغال به سوی سرمایه‌گذاری در بخش مسکن، ارز، طلا و سکه چرخش پیدا کرده است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم عملیاتی شدن برنامه ریزی‌های دولت در بخش مسکن، افزود: آنچه که دولت برای تولید و ساخت مسکن ملی پیش‌بینی کرده تاکنون به میزان کمی تحقق پیدا کرده است؛ در واقع مجلس قانونگذاری و تسهیل قانون را انجام داده و بارها به دولت اعلام کرده که اگر این قانون نیاز به طرح و لایحه دارد با دو الی سه فوریت می‌توانیم آن را تسهیل کنیم تا بر مشکل مسکن اثر گذار باشد.

مجلس همراه دولت در تصویب قوانین گام برداشت

نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید به همراهی و همکاری‌های مجلس در خصوص تصویب قوانین لازم در حوزه مسکن، یادآور شد: علیرغم اینکه مجلس یازدهم در حوزه مسکن با دولت همکاری‌های مطلوب داشته،اما نه تنها شاهد رفع مشکلات موجود در بخش مسکن نبوده، بلکه به اهداف و برنامه‌ریزی‌های پیش بینی شده نیز نرسیدیم که دلیل آن نقص و ضعف در بخشی مدیریتی است.

حیدری با تاکید بر اینکه مسکن باید از جنبه سرمایه‌ای خارج و در بخش کالاهای مصرفی قرار بگیرد، گفت: در واقع این اقدام نیازمند به یک برنامه‌ریزی دقیق و کار کارشناسی دارد که دولت باید یکبار برای همیشه برنامه‌ریزی دقیقی در بخش مسکن انجام دهد و دستگاه‌های مسئول وذیربط را پای کار بیاورد، چرا که دولت صفر تا صد بحث مسکن و مدیریت آن را به عهده دارد.

هنوز رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن جولان می‌دهند

نماینده مردم در مجلس یازدهم در ‌ادامه با انتقاد از مدیریت مسکن در کشور ادامه داد: عدم کار مطالعاتی علمی و دقیق، آمایش جمعیتی و برآورد نیازمندی‌ها و وجود رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن باعث افزایش قیمت مسکن و جلوگیری از رونق آن شده است، به عنوان مثال در تهران و سایر کلانشهرهای کشور هزاران واحد تولید و بلا استفاده مانده است و نه تنها این واحدها در اختیار مردم قرار نمی‌گیرند بلکه با هدف احتکار به فروش نیز نمی‌رسند.

وی با انتقاد از حضور پررنگ دلالان در بازار مسکن، اظهار داشت: بدیهی است که جلوگیری از شکل گیری مافیا در بازار مسکن، نیاز به مدیریت دارد، به عبارتی تولید، تحویل و تامین منابع مالی ‌در بخش مسکن، نیازمند اشراف مدیریتی هوشمند است.

حیدری در پایان ضمن اشاره به اقدامات افراد فعال در حوزه ساخت مسکن خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی باید دولت تسهیلات در اختیار سازندگان واقعی قرار دهد و به صورت جدی بخش خصوصی را حمایت کند و نقش دولت تسهیل کننده و ناظر باشد تا نیاز مسکن در کشور مرتفع گردد.

دیگر خبرها

  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • جدیدترین قیمت طلای ۱۸ عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه یک گرمی چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد