Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا شکراله  سلمان زاده روز یکشنبه در نشست ستاد کرونا جنوب غرب خوزستان در خرمشهر اظهار داشت: سیاست کلی مبارزه با کرونا در پیک ششم ،تعطیلی بازار و کسب و کار مردم نیست بلکه بر رعایت اصول بهداشتی و برخورد با افرادی که دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نمی کنند استوار است.

وی نظارت بیشتر فرمانداران بر بازار و اداره های شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان در کنار قرنطینه هوشمند را مورد تاکید قرار داد و گفت: قرنطینه خانگی مبتلایان، رعایت فاصله‌گذاری و استفاده از ماسک در کنار تزریق واکسن می‌تواند از تشدید بیماری و بستری افراد در بیمارستان جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلمان زاده اظهار داشت: برای اینکه ساکنان منطقه جنوب غرب خوزستان تشویق به تزریق واکسن شوند باید از تمام امکانات و ظرفیت ها استفاده کرد چرا که تزریق دُز یادآور واکسن سطح محافظت افراد در برابر ویروس کرونا را افزایش می دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان همچنین گفت: امکانات لازم در بیمارستان های جنوب غرب خوزستان فراهم است و آمادگی پذیرش بیماران کرونایی را دارند.

وی افزود: بیمارستان شادگان در پیک قبلی کرونا بسیار خوب عمل کرد و اکنون دارای ۲ اورژانس عادی و تنفسی است ضمن اینکه در خرمشهر نیز بخش بستری بیماران کووید ۱۹ از بقیه بخش ها جدا شده و این بیمارستان مجهز به  سه دستگاه اکسیژن ساز و یک مخزن اکسیژن است.

سلمان زاده بر اجرای دقیق طرح شهید سلیمانی در راستای مقابله با کرونا و بیمار یابی در منطقه جنوب غرب خوزستان تاکید کرد و گفت: با وجود استقرار شرکت‌های بزرگی چون پالایشگاه، بندر، پتروشیمی و منطقه آزاد اروند و نقش آنها در کنترل و رعایت پروتکل های بهداشتی اما در زمینه آگاهی بخشی به ساکنان منطقه و خرید ملزومات بهداشتی مشارکت نمی کنند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر نیز در این نشست از نیروهای بهداشتی، نظارتی و اعضای ستاد کرونای این شهرستان خواست با توجه به افزایش بیماران مبتلا به اُمیکرون با تمام ظرفیت برای ریشه کنی این بیماری تلاش کنند.

نادر عمیدزاده تاخیر مردم برای ترزیق دُز دوم و سوم واکسن کرونا را علت افزایش این بیماری در خرمشهر عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۱۵ هزار نفر در خرمشهر در تزریق دُز دوم و سوم واکسن تاخیر دارند که برای ادامه واکسیناسیون این افراد باید از ظرفیت اداره ها، دستگاههای اجرایی و بازار استفاده کرد.

وی کنترل سالن‌های ورزشی، تالارها و رستوران‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: نیروهای اماکن، اتاق اصناف، اداره صمت و بهداشت باید تمامی سالن‌های ورزشی، تالارها و رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها و واحدهای نانوایی‌ را با دقت بیشتری بازرسی کرده و کارت واکسن شاغلان در این اماکن را کنترل کنند.

عمیدزاده از پلمب ۲ واحد نانوایی در شهرستان خرمشهر خبر داد و گفت: از افرادی که سلامت مردم را به خطر می اندازند به هیچ وقت گذشت نخواهیم کرد.

شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان زیرنظر خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا پروتکلهای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان آبادان پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پروتکلهای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان ویروس کرونا پروتکلهای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان آبادان جنوب غرب خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۴۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح آبادان و خرمشهر
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • تداوم پایداری جوی در آبادان و خرمشهر
  • اوقات شرعی نهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • هوای خرمشهر در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس
  • تداوم آفتاب بر گستره آبادان و خرمشهر
  • اوقات شرعی هشتم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر