Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها_نماینده مردم همدان در مجلس گفت: دخالتی در عزل و نصب مدیران در استان ندارم اگرچه اعلام کردم اگر چینش مدیران ضعیف باشد هم صدایمان بالا می‌رود هم زبانمان درازتر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حجت الاسلام احمد حسین فلاحی ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه از جمله مسائلی که در بیان عملکرد نظام اسلامی باید مورد توجه قرار گیرد توجه به پیوست فرهنگی و رسانه ای است اظهار داشت: 42 سال از عمر انقلاب می‌گذرد و با وجود خدمات بسیار آن به مردم ، هنوز در جامعه مردم دچار بی اطلاعی بوده و ممکن است قضاوت نادرست بکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سخنان اخیر رهبرمعظم انقلاب پیرامون جهاد تبیین با این توضیح که سالهاست ایشان وسط این میدان در حال شمشیر زدن هستند گفت: باید تفاوت‌ها و دست‌آوردهای انقلاب اسلامی با دوران پهلوی و قاجار بیان شود چرا که دشمن تلاش دارد تنها به نقاط قوت دوران پهلوی اول و دوم را بپردازد.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه موظفیم مسائل را برای مردم تببین و از نظام اسلامی در برابر هجمه ها دفاع کنیم افزود: با تمام اشکالاتی که در نظام جمهوری اسلامی موجود است اما باید بدانیم که در دوران غیبت بهترین نوع حکومت، جمهوری اسلامی است. 

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به شکل گیری فضای مطالبه گری در جامعه پیرامون وضعیت برنامه های انجام شده در استان و لزوم اجرای طرح ها به صورت کارشناسی شده مطرح کرد: بارها گفته ام که هر طرحی در شهر باید به صورت کارشناسی شده اجرا شود چرا که در طول این سالها به دلیل عدم توحه به مسائل کارشناسی، منافع مردم هدر رفته است.

این مقام مسئول با اشاره به وضعیت فرودگاه همدان و تعطیلی طولانی مدت آن بیان کرد: در این فرودگاه تعطیل به بیش از 80 پرسنل حقوق داده شده  است در حالیکه این فرودگاه امکانات و زیرساخت‌های خوبی داشته و باید آن را فعال کرد.

وی درباره مسئله تشکیل شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی در استان نیز ادامه داد: در دیدار اخیر خود بارئیس سازمان بازرسی به وی گفتم دستگاه شما در استان به عنوان دبیرخانه، این شورا را تشکیل نمی‌دهد در حالیکه این شورا هم می‌تواند جلوی تخلفات را گرفته و هم می‌تواند در بسیاری از موارد گره گشایی مشکلات مردم است وتسهیل گر امور آنها باشد.

فلاحی با تشریح نقش این شورا در استان اظهار داشت: با پیگیری ما و البته تلاش نماینده ولی فقیه در استان تا کنون جلسه اول شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی استان تشکیل شده است هرچند این جلسه کافی نبوده و باید مرتب برگزار شود تا کار مردم معطل نماند. 

وی درباره کارخانه بازیافت هواپیماهای اسقاطی نیز عنوان کرد: برای اجرای این طرح در همدان با مشکل تامین زمین رو به رو هستیم و اگر هرچه سریعتر مشکل توسط شهرداری شهرداری و مسکن و شهر سازی برطرف نشود این طرح از همدان خواهد رفت تا استان دیگری آن را اجرا کند.

نمایندگان مردم همدان در مجلس شورای اسلامی به تشریح مسئله پرداخت پاداش بازنشستگان اشاره کرد و گفت: این مسئله نیز به دلیل کمبوداعتبار مانده است هرچند دولت اعلام کرده اگر اعتبار لازم را به دست آورد پرداخت می‌کند نکته ای که درباره همسان سازی حقوق و رتبه بندی معلمان نیز صدق می‌کند.

وی درباره طرح شفافیت با این توضیح که کلیات این طرح در مجلس تصویب شده و در حال حاضر این طرح در دستور کار مجلس قرار دارد تا بر اساس نوبت بررسی شود مطرح کرد: ما به طرح شفافیت آرا رای می دهیم اما بدانید همه کارها با این طرح شفاف نمی‌شود به همین دلیل برخی می‌گویند طرح ناقص است و باید ابعاد آن بیشتر شود تا همه ابعاد کاری یک نماینده و فعالیت های وی مشخص شود.

این مقام مسئول در اعتراض مردم به دخالت نمایندگان در عزل و نصب ها نیز عنوان کرد: دستگاه‌های نظارتی باید به وظیفه خود عمل کرده و به نماینده ای که مداخله دارد شفاف تذکر دهند تا همه متهم به این کار نشوند. از طرفی دیگر باید بگویم مسئولیت شرعی و قانونی هیچ مدیری را نمی پذیرم و نمی‌توانم آخرت خود را برای دنیای یک فرد دیگر بفروشم.

امام جمعه همدان: تکمیل مصلای همدان با بودجه دولتی را به ‌مصلحت نمی‌دانم/ مردم مشکلات اقتصادی دارندامام جمعه همدان: انقلاب اسلامی پایگاه مستکبران جهان را تضعیف کرد

وی با اشاره به اینکه دخالتی در عزل و نصب مدیران در استان ندارم اگرچه اعلام کردم اگر چینش مدیران ضعیف باشد هم صدایمان بالا می‌رود هم زبانمان درازتر است اظهار داشت: در انتخاب شهردار و شورای شهر نیز دخالت نداشتم و بدانید این اتهامات از طرف برخی افراد که رد صلاحیت شده و یا در انتخابات رای نیاوردند در فضای مجازی علیه من بیان شده است.

فلاحی درباره حرف و حدیث های پیرامون قانون جوانی جمعیت و تعالی جامعه نیز با بیان اینکه درخواست دارم همه این قانون را بخوانند چرا که خدمت بزرگی به جوانان و فرزند آوری شده است، ادامه داد: این طرح مورد حمله بسیار قرار گرفت چرا که ما در این طرح اجباری بودن انجام غربالگری برای خانواده ها را اختیاری کرده بودیم.

وی با بیان اینکه چرا باید روزانه شاهد 2 تا 3 هزار سقط جنین در کشور باشیم افزود: با اجرای قانون جوانی جمعیت و تعالی جامعه و همچنین برداشته شدن بعد اجباری غربالگری، پزشکی که بخواهد این کار را انجام دهد باید دستور خود را در سامانه ثبت کرده و مسئولیت آن را هم بپذیرد.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی درباره طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی نیز گفت: مسئولان شبکه های اجتماعی در فضای مجازی و غیره در کشور ما دفتر ندارند تا اگر حقی از مردم تضییع شده و یا شکایتی رخ داد پاسخگوی عمل خود باشند در حالیکه ما در طرح حمایت از کاربران در تلاشیم دفاتر آنها در کشور راه اندازی شود تا بتوانیم از حق مردم دفاع کنیم.

وی ادامه داد: این قانون مخالفانی از جمله برخی نمایندگان مجلس با تفکرات خاص دارد که تلاش بسیار کردند زمان کمیسیون را بگیرند و نگذارند جلسات آن برگزار شود.

فلاحی همچنین از لزوم ایجاد نهضت ملی تامین معلم در کشور خبر دادو بیان کرد: امروز کشور با کمبود 220 هزار معلم رو به رو است مشکلی که آموزش و پرورش به تنهایی قادر به حل آن نیست بنابراین باید نیروهای جهادی پای کار آمده و با فعالیت در عرصه مختلف این مشکل را بر طرف کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه برای رفع مشکلات پروژه کنار گذر غربی همدان و حل مشکل بحران آب در استان اقداماتی انجام شده و قرار است در سفر رئیس جمهور به همدان در لیست مسائل اولویت دار همدان به ایشان ارائه شود افزود: پیگیری پرداخت سهم آلایندگی نیروگاه شهید مفتح به شهرستان‌های فامنین، کبودراهنگ و روستاهای آن و عدم استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه از جمله مشکلاتی است که پیگیری کرده و تا اندازه ای به نتیجه رسانده ایم.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با تشریح مشکلات در عرصه اقتصاد ادامه داد: با وجود اینکه دولت باید بدهی هایی که توسط دولت قبل ایجاد شده را پرداخت کند و همچنین اقداماتی که باید برای رفع تحریم و فروش نفت انجام دهد.

وی درباره مذاکرات نیز اظهار داشت: امیدواریم در مذاکرات هم اتفاقاتی رخ دهد هرچه چشم امید به آن نبسته ایم بنابراین گفته ایم مذاکره به شرط لغو کلیه تحریم ها از ابتدای انقلاب تا کنون انجام می‌شود هرچند طرف اروپایی نیز عجله دارند چرا که میگویند اگر فرصت دهیم ایران تا چند هفته دیگر بمب خواهد ساخت.

وی درباره تغییر مدیران اقتصادی استان نیز بیان کرد: ماندن مدیران بی انگیزه و ناکارآمد دولت قبلی در دولت فعلی هیچ توجیهی ندارد بنابراین ما هم خواهان تعیین و تکلیف انتصابات و وضعیت مدیران دستگاه‌های اقتصادی و معاون اقتصادی استاندار هستیم تا تکلیف مردم مشخص شود. 

انتهای پیام/ 742/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مردم همدان در مجلس شورای اسلامی نماینده مردم همدان در مجلس عزل و نصب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۴۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟