Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@17:08:09 GMT

پنج عادت اشتباه که گوشی هوشمندتان را خراب می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۶۴۹۵۳

پنج عادت اشتباه که گوشی هوشمندتان را خراب می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

این روزها اینطور احساس می‌شود که گوشی‌های هوشمند تنها پس از چند ماه قدیمی شده‌اند. درواقع چند ماه پس از اینکه تلفن شما برای ارتقاء آماده شده، نسخه جدیدی از آن در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود. اما فارغ از اینکه بخواهیم هر گوشی جدیدی که در بازار موجود می‌شود را بخریم، چگونه می‌توان مطمئن شد که گوشی‌تان تا بیشترین زمان ممکن، به‌روز بماند؟

اگرچه ممکن است تصور کنید این استراتژی شرکت‌های تولیدکننده موبایل است که گوشی‌ها را طوری طراحی می‌کنند که از یک زمان خاص به بعد، نیازمند تعمیر و تعویض باشند، اما بعید نیست شما هم عادت‌های اشتباهی داشته باشید که به مرور زمان به گوشی شما آسیب می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وب‌سایت پی‌سی‌مگ به پنج کار اشتباهی که احتمالا انجام می‌دهید و نحوه اصلاح این عادات اشاره کرده است.

خرید کابل‌های ارزان و برخورد ضعیف با آنها

یکی از بدترین کارهایی که می‌توانید انجام دهید، خرید کابل‌های شارژ ارزان و بدون نام و شان تجاری است، کابل‌هایی که نه از طریق فروشگاه‌های معتمد، بلکه آنهایی که ممکن است با قیمت پایین در فروشگاه‌های نامعتبر پیدا کنید. بسیاری از این کابل‌ها می‌توانند برای همیشه به دستگاه شما آسیب بزنند یا بدتر از آن، شما را در معرض خطر آتش‌سوزی یا برق‌گرفتگی قرار دهند. بنابراین هزینه‌ای که ممکن است از این راه صرفه‌جویی کنید، ارزشی ندارد و بهتر است شارژرهای خود را از یک برند شناخته‌شده بخرید.

همچنین لازم است هنگامی که کابل‌های باکیفیت را خریدید، با احتیاط با آنها رفتار کنید. اگر از آنها به درستی استفاده نکنید، می‌توانید باعث از بین رفتن سیم‌های داخل آن شوید که به خودی خود یک خطر آتش‌سوزی است. بنابراین، کابل‌های خود را با سیم از پریز برق بیرون نکشید، بلکه آنها را از دوشاخه بیرون بکشید، چون قطعا نمی‌خواهید در عصر حاضر، به عنوان قربانی انفجار باتری شناخته شوید.

عدم استفاده از قاب یا یک گارانتی خوب

چند نفر را با صفحه نمایش شکسته یا گوشی‌های کاملا شکسته می‌شناسید؟ همه ما فکر می‌کنیم این اتفاق برای ما نمی‌افتد، تا زمانی که این اتفاق می‌افتد. ممکن است ظاهر تمیزتر یک تلفن بدون قاب را ترجیح دهید، اما ارزش ریسک کردن را ندارد، حتی ترک‌های کوچک می‌توانند یکپارچگی ساختاری گوشی را از بین ببرند و احتمال آسیب‌دیدگی در مقیاس بزرگ را افزایش دهند. به علاوه، ترک‌های کوچک می‌توانند زمانی که می‌خواهید گوشی خود را به مدل جدیدتری ارتقا دهید، از ارزش آن بکاهند.

بنابراین بهتر است که گوشی خود را در یک قاب نگه دارید، یک قاب مقاوم که لبه دارد، به همراه یک محافظ صفحه نمایش محکم، ایده‌آل است، چون صفحه نمایش گوشی هم ضدضربه نیست. در غیر این صورت، باید آماده باشید که در صورت وقوع حادثه، هزینه تعمیرات را بپردازید و این اتفاق هم شاید بیشتر از چیزی که انتظار دارید، رخ دهد. درصورتی که قصد استفاده از قاب و محافظ صفحه را ندارید، گارانتی‌های تعمیر گوشی هم گزینه دیگری است.

خالی شدن بیش از حد باتری

باتری گوشی با گذشت زمان خراب می‌شود. پس از چند سال، حداکثر عمر باتری به اندازه زمانی که دستگاه‌هتان را تازه خریده‌اید، نخواهد بود. این اتفاق اجتناب‌ناپذیر است، اما عادت‌های بد می‌توانند تخریب باتری را تسریع کنند و باتری شما را زودتر از بین ببرند. برای جلوگیری از این اتفاق، باید تخلیه‌های منظم انجام دهید و قبل از اینکه گوشی‌تان کاملا خاموش شود، آن را دوباره شارژ کنید، نباید اجازه دهید که همیشه شارژ گوشی‌تان تا صفر درصد هم برسد.

نگران شارژ یک‌شبه یا قرار دادن گوشی در فریزر نباشید، اینها مانند افسانه‌هایی هستند که دیگر اعتباری ندارند، فقط سعی کنید باتری را بالای ۳۰ درصد یا بیشتر نگه دارید. اجازه دهید گه‌گاه باتری گوشی کاملا تخلیه شود تا سنسورها را کالیبره کنید. با این کارها می‌تواند عمر باتری گوشی خود را تا حد ممکن افزایش دهید.

سلفی‌های بیش از حد زیر آب

علی‌رغم آنچه برخی از تبلیغات ممکن است بگویند، چیزی به عنوان یک ابزار واقعا«ضد آب» وجود ندارد (شکست سونی اکسپریا را به خاطر آورید). ممکن است برخی دستگاه‌ها نسبت به سایرین در برابر آب مقاوم‌تر باشند، اما همیشه این احتمال وجود دارد که آب بتواند راه خود را به داخل پیدا کند، بنابراین هرچه دستگاه خود را بیشتر در معرض آب قرار دهید، مقاومت آن را کاهش می‌دهید.

بنابراین حتی اگر دستگاه شما دارای رتبه IP67 یا IP68 است، بهتر است کمتر در آب از آن استفاده کنید. ممکن است این کار فوراً به تلفن شما آسیب نرساند، اما با گذشت زمان و قرار گرفتن در معرض مکرر، احتمال بروز مشکل را افزایش می‌دهید.

عدم رعایت امنیت خوب

بسیاری از مردم برای کسب رضایت و راحتی، امنیتشان را به‌سرعت به باد می‌دهند. یکی از مهم‌ترین موارد، به‌روزرسانی نرم‌افزار است. وصله‌های امنیتی که در تلفن شما ظاهر می‌شوند ممکن است خسته‌کننده و غیرفوری به نظر برسند، اما می‌توانند از دستگاه شما در برابر بدافزارها و سایر مشکلات جدی محافظت کنند، بنابراین دانلود و به‌روزرسانی آنها را به تعویق نیندازید. مطمئن شوید که برنامه‌هایتان نیز به‌روزرسانی می‌شوند، زیرا اغلب حاوی رفع اشکال و به‌روزرسانی‌های امنیتی هستند که گوشی شما را ایمن نگه می‌دارد.

در عین حال، مراقب برنامه‌هایی که نصب می‌کنید، باشید. اگر برنامه‌هایتان را از فروشگاه‌های آنلاین نامعتبر دانلود کنید، گرفتار می‌شوید، بهتر است بدانید که این صرفه‌جویی‌ها در هزینه، ارزش آسیب‌هایی که به گوشی‌تان وارد می‌شود را ندارد، بنابراین همواره از فروشگاه‌های رسمی گوشی خود ازجمله اپ‌استور و گوگل‌پلی استفاده کنید.

همچنین مراقب برنامه‌های جعلی در همین فروشگاه‌ها هم باشید، برخی برنامه‌ها حاوی ابزارهای تبلیغاتی مزاحم هستند که برای تقلید از سرویس‌های محبوبی که همه استفاده می‌کنند یا کلاهبرداری‌های پیامکی در قالب ابزارهای بی‌ضرر، طراحی شده‌اند و برای خدماتی که هرگز در آن ثبت‌نام نکرده‌اید، صورت‌حساب از شما دریافت می‌کنند.

بنابراین همواره به آنچه دانلود می‌کنید دقت کنید، بررسی‌ها را بخوانید و مطمئن شوید که برنامه‌ای که در حال دانلودش هستید، نسخه رسمی برنامه است، چون قطعا نمی‌خواهید گوشی‌تان را با بدافزار به خطر بیندازید، آن هم فقط به این دلیل که با دقت کافی به اطلاعات یک برنامه نگاه نکرده‌اید. همچنین ممکن است بخواهید روی یک آنتی‌ویروس برای دستگاه اندرویدی خود سرمایه‌گذاری کنید تا از هرگونه نفوذ قبل از تبدیل شدن به یک مشکل جلوگیری کنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: گوشی هوشمند تلفن همراه فروشگاه ها برنامه ها گوشی تان گوشی خود کابل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۴۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل ازپاپ سای ، باتری‌های لیتیومی طی دو دهه اخیر تقریبا در تمام تجهیزات الکترونیکی از کنترل از راه دور گرفته تا ساعت‌های هوشمند و صد‌ها وسیله دیگر، تعبیه شده و اکنون به یک ابزار کاملا معمولی خانگی تبدیل شده اند.

همین در دسترس بودن باتری موجب شده هر روز بر تعداد کودکانی که باتری‌های کوچک را می‌بلعند نیز افزوده شود. آمار‌ها حاکی از آن است طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ در آمریکا بیش از ۷۰ هزار و ۳۰۰ گزارش از خورده شدن باتری توسط کودکان به فوریت‌های پزشکی داده شده است. از این تعداد حدود ۸۵ درصد مربوط به باتری‌های دکمه‌ای بوده است.

کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی آمریکا هشدار می‌دهد جدا از خطر خفگی، مواد شیمیایی موجود در باتری در صورت بلعیده شدن، طی چند ساعت می‌تواند باعث آسیب دیدگی شدید بدنی و حتی مرگ شود. همچنین، جریان الکتریکی تولید شده در اثر واکنش بزاق با باتری می‌تواند به طور همزمان بافت بدن را بسوزاند و منجر به عوارض بالقوه کشنده تری شود.

اکنون شرکت «انرجایزر» «Energizer» به منظور کمک به رفع نگرانی‌های مداوم سلامت عمومی با سازمان غیرانتفاعی ایمنی کودکان «ریسس پرپس» «Reese's Purpose» برای طراحی باتری دکمه‌ای ایمن‌تر و همچنین بسته بندی مقاوم‌تر برای کودکان همکاری می‌کند.

این شرکت در جدیدترین باتری‌های سکه‌ای شکل خود، به غیر از یک پوشش تلخ و غیر سمی که به طور فزاینده‌ای روی محصولات مشابه یافت می‌شود، باتری‌ها را در ظرفی قرار داده برای باز کردن آن به قیچی نیاز است. اما اگر کودکی توانست آن را باز کند و ببلعد، والدین تقریبا فورا می‌توانند متوجه شوند آیا لازم است با اورژانس تماس بگیرند یا خیر.

این باتری که به عنوان «فناوری هشدار رنگی» توصیف می‌شود، وقتی با رطوبت، مانند بزاق دهان مخلوط شود، از قسمت پایین نقطه دار و منفی باتری، رنگ آبی غیرسمی و استاندارد غذایی آزاد می‌کند.

بر اساس اعلام Energizer، این باتری‌ها تقریبا به اندازه یک اونس نوشیدنی ورزشی طعم دار رنگ دارند و پس از چند بار شستشو با آب یا مسواک زدن از بین می‌روند.

با این حال، صرف نظر از نوآوری‌های محافظت از کودکان، والدین در صورت مشکوک شدن به بلع باتری، باید فورا کودک را به مراکز درمانی برسانند.

مرکز ملی سم کاپیتال نسبت به القای استفراغ هشدار می‌دهد و در عوض توصیه می‌کند درصورتی که باتری بلعیده شد، به کودک بالای ۱۲ ماه، عسل بدهند.

انجام این کار می‌تواند باتری بلعیده شده را بپوشاند و در نتیجه تا رسیدن به مراکز درمانی، سوختن شیمیایی بافت داخلی بدن را به تاخیر می‌اندازد. با این حال، کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند، بنابراین باید به سرعت آنها را به اورژانس برای عکسبرداری با اشعه ایکس رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • لورکوزن و عادت به گلزنی در دقیقه ۹۰ به بعد!
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • نحوه تعمیر کردن شیردوش حمام؛ یک روش برای جوشکاری با باتری ۱.۵ ولتی (فیلم)
  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • عادت عجیبی که مهاجم تیم ملی ترک نمی‌کند!