Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت گفت:وزارت خانه متبوع و مجموعه دولت از کشت چغندرقند در خوزستان به دلیل مزیت‌های نسبی فراوان و افزایش تولید شکر از محصول چغندر قند حمایت می‌کند.

به گزارش بازارنیوز، علیرضا مهاجر روز یکشنبه در حاشیه بازدید از مجتمع کشت و صنعت کارون در شوشتر در شمال خوزستان در گفتگو با خبرنگارایرنا افزود: توسعه کشت پاییزی چغندرقند در خوزستان به دلیل مصرف کم آب، عملکرد بالا، تناوب کشت و وجود خاک و آب مناسب اقتصادی است ضمن آنکه کشت قراردادی این محصول تا حدود زیادی خیال چغندرکاران را برای خرید راحت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزایش تولید شکر ازچغندرقند را یکی از راهبرد‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد و گفت: یکی از برنامه‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی تامین شکر مورد نیاز کشور از تولید داخلی چغندرقند و نیشکر است که خوزستان نقش نخست را در تامین این کالای اساسی دارد.

۲ منظوره کردن تولید شکر از چغندرقند و نیشکر در شرکت کشت و صنعت کارون
معاون وزیرجهادکشاورزی در امور زراعت از ۲ منظوره کردن تولید شکر از چغندرقند و نیشکر در شرکت کشت و صنعت کارون خبر داد.
مهاجر افزود: با کمک دولت و تصمیم بانک کشاورزی که سهامدار اصلی شرکت کشت و صنعت کارون است یکی واحد‌های این شرکت برای تولید شکر از چغندرقند و نیشکر طراحی خواهد شد.
حمل کشت پاییزه چغندرقند در خوزستان از مزرعه تا کارخانه که تولید آن به یک میلیون تن رسیده یکی از دغدغه‌های اصلی چغندرکاران استان است.

نقش نخست خوزستان در تامین امنیت غذایی کشور
معاون وزیرجهادکشاورزی در امور زراعت گفت: استان خوزستان نقش نخست را در تامین امنیت غذایی کشور دارد.
مهاجر با اشاره به اینکه خوزستان در زمینه تولید گندم، دانه روغنی کلزا، ذرت، نیشکر، چغندرقند، سبزی و صیفی‌ها در جایگاه نخست کشور است افزود: خوزستان ظرفیت گسترده‌ای در تولید انواع محصولات زراعی و باغی دارد.
به گزارش ایرنا معاون وزیرجهادکشاورزی در امور زراعت در سفر به خوزستان از مزارع در حال برداشت نیشکر در شرکت کشت و صنعت کارون و چند طرح کشاورزی و آبیاری در شمال خوزستان دیدن کرد.






/ایرنا

برچسب ها: وزارت کشاورزی ، چغندر قند ، خوزستان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Qi7

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: وزارت کشاورزی چغندر قند خوزستان کشاورزی در امور زراعت شرکت کشت و صنعت کارون چغندرقند و نیشکر تولید شکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۵۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف در راستای معرفی عملکرد و دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه عصر امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت در سالن همایش‌های هتل ارم تهران برگزار شد. حجت‌الاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و حسن اسدی بازیگر شناخته شده کشورمان نخستین سخنرانان این مراسم بودند.

پس از ارائه آمار و گزارش عملکرد حجت الاسلام عادل، اسدی نیز در سخنانی گفت: من برای تماشای نمایشگاه دستاوردهای اوقاف به اینجا آمدم و فکر می‌کردم صرفا چند غرفه با نمودار و آمار می‌بینم، اما ماحصل نگاهم من را به وجد آورد. ما در دوره‌ای هستیم که شاهد جهش علم هستیم و اگر عقب بمانیم مملکت مقتدری نداریم. من با غرفه‌هایی مواجه شدم که در جهش تولید علم حرکت می‌کردند.مثل غرفه‌ای که مدعیست توانایی تولید واکسن هر ویروس جدیدی را در عرض دو ماه دارد و این فوق‌العاده است چون ما ماه‌های ابتدایی همه‌گیری کرونا را در خاطر داریم. چیزی که اینجا دیدم حمایت درست از جوان‌هاست، جوان‌هایی که اگر کسی دستشان را نگیرد، همه تلاش‌هایشان از بین خواهد رفت. من این کمکی که اوقاف در جهت اقتدار ملی ما می‌کند ارج می‌نهم. اقتدار ملی ما در گرو تولید ملی خوب است. ما در حال تولید فیلمی هستیم که ان نیز به نوعی برای نشان دادن اقتدار ملی است. من به سازمان اوقاف تبریک می‌گویم که مدیریت آن از شکل سنتی به روش های مدرن تبدیل شده است.

پس از این بخش از چند نفر از فعالان این نمایشگاه با حضور سخنرانان اولیه و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر به عمل آمد.

حجت‌الاسلام سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف در ادامه مراسم پشت تریبون قرار گرفت و گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه افتخار این را دارد که خود را در مسیر فرمایشات مقام معظم رهبری می‌داند. من به وجود ایشان تبریک می‌گویم که پس از عمل به وعده صادق آثار زیادی از آن می‌بینیم. افتخار ما این است که در این زمان زندگی می‌کنیم و سازمان وقف خود را پیشرو در مسیر انقلاب اسلامی می‌داند. آنچه که امروز شاهد آن هستیم، حفظ‌العین داریم که در این نمایشگاه در همان راستا حرکت کردیم. این برایمان مهم است ما در عالم واقع و خارج چگونه به این موقوفه رسیدگی می‌کنیم، اینکه آیا موقوفه حرکت می‌کند یا زمین وسیعی است که حرکت نمی‌کند؟ بسیاری از زمین‌های موقوفه در موقعیت‌های جغرافیایی بایر هستند و ما طرح‌هایی داریم که در زمین‌هایی در استان‌های جنوبی به فکر رسیدگی به این وضعیت افتادند. در کل تولیدات جوانان و نخبگان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد.

وی با اشاره به برخی از طرح‌ها و محصولاتی که در این نمایشگاه حضور داشت افزود: ما سوسک‌های خرطوم داری در کرمان داریم که اگر به سراغ نخل‌ها بروند محصولات خرما به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند و ما طرح‌هایی برای استفاده از پرتو افشانی برای از بین بردن این حشرات داریم تا مشکل کل نخلستان‌ها حل شود. ما از دانش کافی برای بهینه‌سازی تولید برخورداریم. ما با موتورهایی توانایی کنترل کردن سرمازدگی محصولات کشاورزی هم داریم. تمام این موارد می‌تواند کمک بزرگی به کشاورزی ما بکند. ما در وقف درگیر این مسائل هستیم و باید به همه آن‌ها به صورت علمی نگاه کنیم.

خاموشی اضافه کرد: اگر این حرکات را ادامه دهیم جهش تولید ادامه پیدا می‌کند. علوم دانش بنیان می‌تواند در این مسیر بسیار اثرگذار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید یک میلیون تن چغندرقند در مزارع استان کرمانشاه
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات