Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@10:27:37 GMT

اجناس موجود در انبارهای تملیکی تعیین تکلیف شوند

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۶۵۸۷۸

اجناس موجود در انبارهای تملیکی تعیین تکلیف شوند

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، دکتر محمدهادی ایمانیه صبح امروز در دیدار با معاون وزیر امور اقتصاد و دارایی و رئیس کل گمرک ایران بر لزوم تخلیه و مدیریت انبارهای گمرک و انبارهای تملیکی تاکید کرد. 

وی با اشاره به اینکه یک سوم انبارهای تملیکی استان فارس تخلیه شده است، گفت: متاسفانه برخی اجناس موجود در انبارهای گمرک ما مربوط به ۱۲ سال پیش و در حال از بین رفتن است؛ لذا ضروری است که این انبارها سریع‌تر تعیین تکلیف شوند و سروسامان پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده عالی دولت در فارس با اشاره به اینکه برخی اجناس موجود در این انبارها دو تا سه میلیارد تومان ارزش دارد و زیر آفتاب در حال نابودی است، افزود: نیازمند تدبیر سریع برای مدیریت اقلام موجود در انبارهای اموال تملیکی هستیم که پیگیری مدیریت گمرک را می‌طلبد. 

 ایمانیه در ادامه با تاکید بر اینکه فارس در امور خیر پیشتاز است، اظهار داشت: میزان و حجم کمک‌های مردم ما در بحث سلامت با مبلغ ۱۵ هزار میلیارد تومان در راس استان‌های کشور است. 

وی افزود: زمانی ما وابسته به اعتبارات عمرانی دولت بودیم که به طور مثال برای یک سال ۱۰۰ میلیارد اعتبار می‌گذاشتند که به طور کامل هم تخصیص پیدا نمی‌کرد. 

استاندار فارس گفت: تعدد مجمع‌های خیریه فارس همچون مجمع خیرین سلامت، مجمع خیرین کارآفرین، مجمع خیرین نخبه پرور، مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز و ... سبب شد اخیرا شبکه مجامع خیرین استان فارس راه اندازی شود. 
او در ادامه با اشاره به اینکه شیراز به عنوان مرکز پیوند کبد ایران مطرح است، گفت: در پنج سال گذشته تعداد پیوند کبدی که در شیراز انجام شده ۶۰۰ پیوند بوده که از انجام این عمل در تک تک بیمارستان‌های دنیا بیشتر بوده است؛ همچنین به لحاظ هزینه انجام یک عمل پیوند، امروز در انگلستان ۲۵۰ هزار پوند هزینه دارد در حالی که این عمل هزینه‌بر در شیراز به صورت کاملا رایگان انجام می‌شود و ارزش ریالی این ۶۰۰ پیوند سالانه، چهار هزار میلیارد تومان است. 

وی در ادامه با اشاره به راه‌اندازی شهر سلامت برای نخستین بار در شیراز، عنوان کرد: پیگیر تکمیل شهر سلامت در استان فارس(واقع در جاده سپیدان) برای اولین بار در کشور هستیم که گمرک نیز شعبه منطقه ویژه اقتصادی هم در آنجا مستقر شده است؛ اما مصوبه دولت را گرفته‌ایم که این گمرک منفک از منطقه ویژه اقتصادی باشد. 

وی افزود: به زودی ورود تجهیزات پزشکی شهر سلامت، همزمان با ساخت و سازها را خواهیم داشت که نیاز است تمهیدات لازم برای ورود این تجهیرات صورت گیرد.

 ایمانیه در ادامه با اشاره به لزوم صادرات محصولات باغی و  کشاورزی استان به ویژه به کشورهای حاشیه خلیج فارس، گفت: بنا داریم با توجه به اینکه بسیاری از ساکنین کشورهای جنوبی از اهالی استان فارس بوده و علاقه‌مند به مصرف محصولات ایرانی هستند بحث صنایع تبدیلی را با جدیت دنبال کنیم؛ چرا که فارس رتبه اول محصولات باغی و رتبه دوم محصولات کشاورزی را در کشور دارد و در این راه می‌تواند بسیار موثر عمل کند؛ لذا نیاز است در بحث پایانه‌های صادرات نیز به این استان کمک شود.

انتهای پیام/ف

منبع: فارس

کلیدواژه: گمرک انبار اجناس محمد هادی ایمانیه مجمع خیرین استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۵۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه‌ باشد، گفت: چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و گفت: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مسئله چای سنواتی نباید موجب خدشه‌دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی، حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان کرد و افزود: اراده همه مسئولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع شود.

وی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده، خاطرنشان کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

رئیس‌کل دادگستری گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم »، افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش