Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  یوسف نوری در حاشیه مراسم افتتاحیه آزادسازی مجموعه‌های ورزشی آموزش وپرورش با رویکرد خانواده محوری و برنامه‌های تربیتی و ورزشی که در مجموعه ورزشی شهید چمران تهران برگزار شد گفت: در آستانه ولادت مقتدای ورزشکاران و پهلوانان آقا امیرالمؤمنین(ع) توفیق شد که امروز شاهد آزادسازی فضاهای ورزشی برای انجام فعالیت‌های رایگان فرزندان یا والدین آنها یعنی خانواده‌ها در روزهای پنجشنبه و جمعه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مهم در راستای اصل سوم قانون اساسی مبنی بر تربیت‌بدنی رایگان و همچنین اسناد فرادستی و سیاست‌های کلی سند تحول بنیادین در آموزش‌وپرورش طراحی و اجرایی شده است.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه در صدد تحقق اهداف تربیتی نیز هستیم گفت: رکن اول تربیت، خانواده است و هرچه ارتباط میان خانواده و فرزند و همین‌طور خانواده با آموزش‌وپرورش را بیشتر کنیم در نیل به اهداف تربیتی‌مان موفق‌تر خواهیم بود.

وی بر ضرورت خروج نظام آموزش و پرورش از نظام تربیت تک ساحتی به سوی نظام تربیت چند ساحتی عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین ساحت‌های تربیتی، ساحت تربیت زیستی و بدنی است. حدود ۴۰۰۰ فضای ورزشی داریم که در گام اول ۱۰۰۰ فضای ورزشی در روزهای آخر هفته میزبان دانش آموزان و خانواده آنها خواهند بود؛ به این ترتیب که دانش آموزان دختر همراه مادرانشان در روزهای پنج شنبه و دانش آموزان پسر همراه پدرانشان در روزهای جمعه می توانند به صورت رایگان از اماکن ورزشی وزارتخانه استفاده کنند.

نوری ادامه داد: در گام‌های بعدی علاوه بر آماده‌سازی سایر اماکن به سمت اماکن فرهنگی و هنری نیز خواهیم رفت؛ ۱۰۰۰ کانون فرهنگی، ۱۰۰۰ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ۳۰۴ اردوگاه فرهنگی تربیتی داریم که زمینه‌هایی برای طراحی برنامه‌های فرهنگی هنری در راستای سند تحول بنیادین و نیاز دانش آموزان و خانواده‌ها دارند. مکلفیم ۱۰ تا ۲۰ درصد فعالیت‌های درسی را بیرون از مدرسه انجام دهیم که این برنامه می‌تواند شروع خوبی باشد. همچنین اقدامی در راستای شعار دولت یعنی مردمی سازی آموزش‌وپرورش است.


استفاده از ظرفیت مدارس برای انجام فعالیتهای فرهنگی و هنری

وزیر آموزش‌وپرورش درباره استفاده از ظرفیت مدارس نیز گفت: فعلاً چون شرایط کرونایی هست مدارس ما که اصطلاحاً تک نوبتی یا تک شیفته هستند و معمولا تا ۲ بعد ازظهر بیشتر فعالیت ندارند می‌توانند عصرها و روزهای پنج شنبه و جمعه از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند. از معاونت تربیت‌بدنی خواستم هیئت‌امنایی از مدرسه و محله تشکیل شود که مردم هم در مدارس حضور یافته و در امور آموزشی، فرهنگی، هنری و علمی با مدرسه مشارکت کنند.

وی درباره تامین هزینه‌ اجرای این برنامه نیز عنوان کرد: این فضاها را برای بچه‌ها ساختیم. اگر بخواهیم صرفا آنها را به اماکن درآمدزا تبدیل کنیم جفای به بچه‌ها خواهد بود. ولی تلاش ما بر این است که با کمک مردم و اعتبارات آموزش‌وپرورش هزینه‌های این اماکن را تامین کنیم به‌گونه‌ای که موجب تعطیلی شان نشود.

نوری که روز گذشته در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود که «براساس قانون مصوب مجلس، اسامی معلمان حق التدریسی، برای أخذ کد کارمندی و صدور احکام استخدامی آن‌ها، به سازمان اداری استخدامی کشور، تحویل داده می‌شود.»، درباره آخرین اقدام انجام شده در این زمینه نیز گفت: روی آمار و ارقام اندکی مشکل‌ داریم که شب گذشته بخشی از آن برطرف شده است. با رئیس سازمان امور اداری استخدامی تماس گرفتم و قرار شد پیگیری کنند و امروز هم دوباره پیگیری می‌کنم. کار در دست پیگیری است و قاعدتاً باید در آینده نزدیک و تا پایان سال احکامشان صادر شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره تسویه معوقات حق‌التدریس شاغلین نیز گفت: ماه گذشته بخشی را پرداخت کردیم. مهر و آبان را پرداخت کرده‌ایم و تسویه ماه‌های باقیمانده را نیز پیگیریم.

کد خبر: 1129731 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش آموزش وپرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۶۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از رشد هشت درصدی توسعه متوازن رشته‌ای خبر داد.

ابوالقاسم اکبری، ۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: شاخص توسعه متوازن رشته‌ای استان در سال تحصیلی گذشته ۳۶ درصد بود که به بیش از ۴۴ درصد در سال تحصیلی جاری رسیده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد که درحال حاضر بیش از ۴۴ درصد از دانش آموزان ما در رشته‌های هنرستان‌ها و کار و دانش تحصیل می‌کنند و تلاش می کنیم این عدد به ۵۰‌ درصد برسد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته به این موضوع اعتقاد دارند که باید در حوزه فنی و هنرستانی سرمایه‌گذاری کنند و به همین دلیل در موضوع اشتغال موفق هستند.

اکبری گفت: رشته های نظری، بیشتر ایجاد علم می‌کنند و شغل کمتری ایجاد می کنند به همین دلیل باید به سمت حضور دانش آموزان در رشته های فنی و مهارتدار کردن آن‌ها حرکت کنیم.

وی در ادامه به کمبود فضای آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: برای جبران این کمبودها با پیگیری‌ها و تلاش‌های بسیار زیاد، ۷۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ مدرسه دیگر نیز با بیش از ۳۵۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی اظهار کرد: امسال، ساخت ۱۳ مدرسه جدید در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان به تصویب رسیده و ۱۲۰ کلاس درس در آن‌ها ساخته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین بیان کرد: در آستانه برگزاری امتحانات نهایی هستیم و با توجه به اینکه میزان تاثیر آن‌ها در قبولی دانشگاه افزایش یافته، اهمیت بالایی دارد.

وی با بیان اینکه امسال آزمون‌های نهایی ۵۰ درصد در نتیجه کنکور تاثیر دارد، گفت: امسال در پایه دهم ۷۴۷۳ دانش آموز، یازدهم ۷۷۷۴ و پایه دوازدهم ۸۲۸۴ دانش آموز در آزمون‌های نهایی شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: افرادی که می‌خواهند نمرات آزمون‌های نهایی گذشته خود را ترمیم کنند نیز در این امتحانات نهایی شرکت می کنند و به همین دلیل پیش بینی می‌کنیم حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون‌ها حضور داشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین به تعداد مدارس تک دانش آموز اشاره کرد و افزود: در استان ما ۱۸ مدرسه تک دانش آموزی با یک معلم وجود دارد و ۱۳۴ مدرسه نیز کمتر از پنج دانش آموز دارد و این نشان از توجه وزارت آموزش و پرورش و دولت به گسترش آموزش‌ها و عدالت تربیتی و آموزشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند