Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، عصر امروز ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در خراسان‌جنوبی با ریاست استاندار خراسان‌جنوبی برگزار شد.

در حال حاضر با توجه به افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در استان همانند سایر نقاط کشور تصمیماتی در این ستاد برای کنترل بهتر شیوع این بیماری در این ستاد اتخاذ گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جواد قناعت» استاندار خراسان‌جنوبی در این جلسه اظهارداشت: با توجه به شیوع سویه جدید بیماری کرونا در استان و افزایش روز افزون این بیماری باید از همه ظرفیت‌های اداری موجود در دستگاه‌های اجرایی برای تشویق مردم به تزریق دز سوم واکسن کرونا استفاده شود.

وی تصریح کرد: باید تزریق واکسن کرونا در بین کارکنان با جدیت دنبال شود تا شیوع دوباره بیماری منجر به تعطیلی‌ها و معطل ماندن کار مردم نشود.

استاندار خراسان‌جنوبی با تأکید بر اینکه در هیچ کجای استان تعطیلی مطلق نخواهیم داشت، افزود: اجرای مصوبات ستاد کرونای کشور الزامی بوده هر چند برخی از تصمیمات به استان‌ها واگذار شده است.

قناعت گفت: از دستگاه‌های اجرایی برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی برای تقویت اکیپ‌های سیار تزریق دز سوم واکسن کرونا درخواست کمک داریم.

«سید محمد موسوی‌میرزایی» سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در ادامه این جلسه با اشاره به میزان واکسیناسیون افراد بالای 18 سال در استان اظهارداشت: میزان تزریق دز اول در افراد بالای ۱۸ سال استان ۸۷.۸ درصد، دز دوم ۸۰.۵ درصد و دز سوم ۳۱.۲ درصد است.

وی خاطرنشان کرد: تعطیلی دو هفته‌ای مدارس سبب کاهش بیماری کرونا و جلوگیری از تبدیل مدارس به کانون‌های ناقل این بیماری شده است.

« کامبیز مهدی‌زاده» معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در ادامه با تأکید بر تزریق دز سوم واکسن کرونا گفت: همچنان که آمارها نشان می‌دهد تزریق نوبت سوم واکسن منجر به کاهش مرگ‌ومیرها می‌شود.

وی ادامه داد: برای حضور دوباره دانش‌آموزان در مدارس باید امر واکسیناسیون در بین دانش‌آموزان و کارکنان آموزش و پرورش جدی گرفته شود.

گفتنی است در این جلسه دستگاه‌ قضا نیز اعلام آمادگی برای برخورد با کارمندانی که هنوز دز سوم واکسن خود را تزریق نکرده‌اند، کرد.

همچنین الزام دستگاه‌های اداری برای اعلام آخرین وضعیت واکسیناسیون کارکنان به دانشگاه علوم پزشکی و دیگر مراجع ذیربط، برگزاری مراسم‌ها در مکان‌های سرپوشیده با یک چهارم ظرفیت، برگزاری حضوری کارگاه‌های هنرستان‌ها و جلوگیری از برگزاری جلسات غیر ضروری اداری و برپایی جلسات ضروری اداری با ۳۵ درصد در اماکن سرپوشیده به مدت ۹۰ دقیقه از دیگر مصوبات این جلسه بود.

انتهای پیام/۶۹۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: ستاد مدیریت کرونا خراسان جنوبی مصوبات برخورد قضایی دانشگاه علوم پزشکی بیماری کرونا خراسان جنوبی دز سوم واکسن تزریق دز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۶۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی