Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

رویداد «نوآوری‌های آموزشی چهارسوق» سال ۹۲ متولد شد تا موج امیدواری بیش‌تری به درون دنیای تعلیم و تربیت وارد ‏شود. چهارسوق، اجتماعی ‏است برای تجلی حرکت‌های امیدبخش و نوآورانه آموزشی و تربیتی؛ و محلی است برای ‏اشتراک‌گذاری ایده‌ها و تجارب فعالان زیست‌بوم تعلیم و تربیت کشور.‏ این رویداد هر سال توسط «مؤسسه مطالعات راهبردی تعلیم و ‏تربیت برهان» با مشارکت گسترده افراد، سازمان‌ها و نهادهای فعال حوزه آموزش برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محورهای سیزدهمین چهارسوق در ۳ بخش تقسیم‌بندی شده است.

 

سخنرانان

چهارسوق سیزدهم با در نظر گرفتن جنبه‌های مختلف تعلیم و تربیت، با ارائه ۱۲ سخنرانی در موضوعات متفاوت برنامه‌ریزی گردیده است.

 

بخش ایران اساتید: عبدالله فیض‌الله‌زاده، رسول محمد‌زاده، علیرضا اعرافی، ثریا مطهر‌نیا، سیده‌بشری صهری، مجتبی دارینی، سید‌جواد بهشتی، سید‌علی محمود‌ی و صابر میرزایی

بخش بین‌الملل اساتید: سیدرضا عباس از پاکستان، ساره قصیر از لبنان و محمدجواد زارعان از بوسنی و هرزگوین به طرح تجارب، مسائل و چالش‌های خود می‌پردازند.

سخنرانی‌‌های کوتاه و امیدبخش نقش‌آفرینان حوزه تعلیم و تربیت به همراه پرسش و پاسخ از آنها همواره مورد توجه مخاطبان چهارسوق قرار گرفته است.

 

شبکه‌سازی

در این بخش با در‌ نظر گرفتن امکانات مختلف شامل جلسات استانی، سامانه جویا و پیام‌رسان هدهد، فعالیت‌های متنوعی برای ایجاد ارتباط ‌و شبکه‌سازی میان شرکت‌کنندگان در موضوعات مختلف در‌ نظر گرفته شده است.
 

نشست‌های تخصصی

نشست‌های تخصصی حول موضوعات مهم و چالش‌برانگیز حوزه تعلیم و تربیت برای مخاطبان ارائه می‌گردد. تعلیم و تربیت دختران، نظام جذب و تربیت معلم و حکم‌رانی نظام آموزش و پرورش، از موضوعات نشست‌های سیزدهمین رویداد چهارسوق است.

 

شرکت در رویداد چهارسوق برای عموم افراد آزاد است.‏‎ ‎مخاطبان هدف چهارسوق، فعالان تحول‌خواه تعلیم و تربیت از جمله معلمان، مربیان، مدیران و کادر مدارس، طلاب و دانشجویان علاقه‌مند، پژوهشگران، اساتید حوزه و دانشگاه، فعالان فرهنگی، مؤسسات، مدیران و کارشناسان نهادهای تعلیمی ـ تربیتی و اهالی رسانه و نیز دانش‌آموزان و والدین دغدغه‌مندند.

سیزدهمین رویداد «نوآوری‌های آموزشی چهارسوق» شاهد ‏حضور گسترده فعالان، نوآوران، علاقه‌مندان و تحول‌خواهان حوزه آموزش از تمام استان‌ها و نیز کشورهای دیگر خواهد بود.

این رویداد ۳ روز چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه ۲۷، ۲۸ و ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ به ‌صورت مجازی برگزار خواهد شد و آخرین مهلت ثبت‌نام آن تا ۲۵ بهمن‌ خواهد بود. برای مشاهده جزئیات، می‌توانید به سایت چهارسوق مراجعه نمایید.

هم‌چنین می‌توانید برای ثبت‌نام در سیزدهمین رویداد چهارسوق از طریق این پیوند اقدام کنید.

نقل از: دبیرخانه چهارسوق

انتهای پیام/

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: نوآوری های آموزشی رویداد چهارسوق نوآوری تحول آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۷۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران در گردهمایی اساتید، کارکنان و دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه فرهنگیان استان، ضمن گرامیداشت هفته و روز معلم، اظهار داشت: همانطوری که نمی‌توان حق پدر و مادر را ادا و با آنان تسویه حساب کرد، حق معلم هم همینطور است، حق شهدا هم همین است.

آیت الله محمدی لائینی خاطرنشان کرد: نظرم این است که در دانشگاه‌ها همچون آموزش و پرورش انجمن اولیا مربیان باید باشد، نورچشمی‌های آینده ایران فرزندان خانواد‌ه‌های ایثارگر هستند.

نماینده ولی فقیه در مازندران، اعلام کرد: یادگاران شهدا همچون شهیدان باید مملکت را روشن کنند، شهدا باید جایگزین فیزیکی (نیروی انسانی) داشته باشند، باید نسل اضافه کنیم، ما مشکل پیری جمعیت از آسیب‌های مهم آینده ایران است، باید فرهنگ‌سازی شود ازدواج در سن و سال مناسب، فرزندآوری در سن مناسب انجام شود.

عضو خبرگان رهبری در ادامه بیان کرد: دومین جایگزین شهدا جایگزین ارزشی است، آزادی، عزت، شرافت، عشق به خدا، اهل بیت (ع)، ایثار، فداکاری، صداقت، سلامت و ... باید در جامعه موج بزند که اینها از یادگار شهداست.

این مسئول عنوان کرد: امیدواریم جسم و روح خانواده‌های شهدا با عبادت گره بخورد، این سنگرنشینان در سنگر عبادت بودند، نماز شب و نماز اول وقت را فراموش نمی‌کردند، دانشجویان ما هم باید در همین سنگر حضور پیدا کنند.

وی اعلام کرد: مدارس دولتی ضعیف، هزینه‌های تعلیم و تربیت روی دوش خانواده‌ها، آنوقت به بعد تربیتی و ارزشی، نماز، دغدغه‌های شهدا چقدر توجه می‌شود؟ دانشگاه فرهنگیان خودش باید تقویت شود، همان چند سالی که تربیت معلم تعطیل شد در واقع خیانت بود، برون‌سپاری تعلیم و تربیت به مدارس غیرانتفاعی که مثل قارچ بی‌در و دروازه روئیده شده خودش یک خطا و اشتباه بود، 

دیگر خبرها

  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • شناسایی معلمان نمونه ‌از برنامه‌های ‌مجموعه تعلیم و تربیت کشور است
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • پیگیری تولید برنامه های خلاق و پویا ویژه کودک ونوجوان
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان