Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سومین شب از آغاز رسمی جشنواره موسیقی فجر، تالار وحدت میزبان کنسرتی از ارکستر «راز و نیاز» به خوانندگی سالار عقیلی بود و در این اجرا خواننده برای نخستین بار یکی از قطعات جدیدش را در حضور مردم اجرا کرد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، سالار عقیلی که مدتی قبل خود و گروهش را از اولین قربانیان کرونا معرفی کرده بود و از این طریق به کنسرتی اشاره داشت که اسفند ماه  ۹۸ پس از شیوع کرونا حتی با وجود بلیط‌ فروشی کنسل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  با این همه انجام واکسیناسیون و از سرگیری کنسرت ها، باعث شد که عقیلی پس از مدتها پنجم بهمن ماه و همزمان با هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر در حضور تماشاگران به روی صحنه برود.

اجرا در سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر، عقیلی را بار دیگر به صحنه تالار وحدت کشاند و او در جریان این اجرا قطعاتی چون دلبر جان، شرح روزگار (با ترانه‌ای از محمد صالح‌علا برای تیتراژ فیلم «کن – پامنار»)، سرو زیر آب، خوشه چین، مادر، لیلای من، کجایی، حانیه، چه بگویم، تبریز در مه، ایران جوان و از تنهایی گریه مکن را در حضور مردم اجرا کرد.

تالار وحدت در ساعت ۲۱:۳۰ میزبان ارکستر «راز و نیاز» به خوانندگی سالار عقیلی شد. این اجرا علی‌رغم جمعیت کمی که در طبقه اول و سالن اصلی به خود دید، در جایگاه ویژه و بالکن، با تراکم بیش از حد نفرات همراه بود که شرایط را به لحاظ رعایت پروتکل های بهداشتی در شرایط کرونا، دشوار می کرد. همچنین سر و صدای خردسالانی که همراه با والدینشان به سالن آورده شده بودند، در مقاطعی فضایی نه چندان دلچسبی را ایجاد کرده بود.

در ادامه دونوازی قانون و تنبک با هنرنمایی محمدرضا محمدی (قانون) و سحاب تربتی (تنبک) صداهای اضافه را بلعید و رنگ و رویی به فضای اجرا داد. سالار عقیلی در این کنسرت برای اولین بار قطعه «بی‌قرار» که به تازگی از طریق سایت‌های معتبر موسیقی منتشر شده است را برای حاضران اجرا کرد.
 

اما جند ساعت قبل تر، در اجرایی دیگر در این شب، ارکستر «نغمه باران» در ساعت ۱۸:۳۰ به روی صحنه رفت که با تراکم جمعیت کمتری نسبت به کنسرت سالار عقیلی همراه بود.

ارکستر نغمه باران در سال ۱۳۸۵ تأسیس شد و یکی از اهدافش در بدو تاسیس شناسایی و معرفی استعدادهای جوان در حوزه‌ی آهنگسازی، تنظیم و نوازندگی عنوان شد و آنگونه که از اجرای یکشنبه شب ـ ۲۴ بهمن ماه ـ و حضور پررنگ نوازندگان جوان در گروه، برمی آمد، این رویکرد در دستور کار ارکستر «نغمه باران» است.

در این ۱۶ سال این ارکستر علاوه بر کشف استعدادهایی از سراسر کشور، در جشنواره موسیقی فجر نیز اغلب حضوری فعال داشته و در این دوره نیز به رهبری محمدرضا صفوی، سرپرستی و خوانندگی علی امیرقاسمی به روی صحنه رفت.
این اجرا در کل شامل ۹ قطعه بود و در نوبت دوم نوای ساز سنتور فضای موسیقایی دلنشینی را در سالن تالار وحدت ایجاد کرد. ریتم تندی که اجرا را از حالت یکنواخت خارج کرده بود، پس از نواخته شدن قطعه اول، مجددا مستولی شد، اما این بار نیز در ادامه نوای تک‌نوازی سنتور به مدد ریتم‌های یکنواخت آمد.

با به پایان رسیدن اجرای هنرمندان جوان این ارکستر، رهبر ارکستر از حاضران خواست تا به افتخار فرزندان ایران زمین، دست‌هایشان را بالا بیاورند و علی‌رغم جمعیت کمی که در سالن حضور داشتند، به قولی سر و صدایی بر پا شد.


در اجراهای سومین شب از جشنواره موسیقی، همانند شب های گذشته ناظران پروتکل‌های بهداشتی در بدو ورود به کنسرت‌ها، میزان تب بازدیدکنندگان را اندازه می‌گرفتند و مکانی هم برای واکسیناسیون افراد در سالن ها در نظر گرفته شده بود. با این همه فضای بالکن ها در تالار وحدت خصوصا در اجرای سالار عقیلی به لحاظ تراکم جمعیت نگران کننده بود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سی وهفتمین جشنواره موسیقی فجر اجرای سالار عقیلی در تالار وحدت کنسرت راز و نیاز کرونا در ایران جشنواره موسیقی سالار عقیلی تالار وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۸۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرفروش ترین تئاترهای دولتی کدام اند؟

به نقل از روابط عمومی اداره کل هنر‌های نمایشی، آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و همچنین تماشاخانه سنگلج تا پایان روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،نمایش «گالیله» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور که از ۲۹ فروردین در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ مخاطب و قیمت بلیت۳۰۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۳ اجرا و میزبانی از ۵ هزار و ۳۱۷ مخاطب (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) توانست به فروشی معادل ۱ میلیارد و ۲۳۸ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «روال عادی» به کارگردانی کیارش رُست که اجرای خود را از ۳۰ فروردین در تالار چهارسو، با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۳ اجرا و میزبانی از ۸۴۱ مخاطب توانست به فروشی معادل ۱۱۵ میلیون و ۹۷۴ هزار تومان برسد.

نمایش «توقف اتانازی» به کارگردانی محمدرضا عطایی فر که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار چهارسو با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۹ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۳۵۲ مخاطب، توانست به فروشی معادل ۱۸۳ میلیون و ۹۶۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آن بُرد» به کارگردانی مهدی زندیه و آیدین تمبرچی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۷۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۲۱ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۸۰۵ مخاطب، فروشی معادل ۲۷۳ میلیون۵۸۱ هزار تومان داشته است.

نمایش «پس از» به کارگردانی مرتضی کوهی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی، با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۴۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۹ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۶۴۲ مخاطب به فروشی معادل ۱۹۱ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدوی که از ۲۳ فروردین در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت۱۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۹ اجرا و میزبانی از ۶۶۴ مخاطب به فروشی معادل ۶۸ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «کان لم یکن» به کارگردانی سید علی موسویان که از ۲۶ فروردین در تالار سایه با ظرفیت صندلی۷۲ نفر و قیمت بلیت۱۵۰ هزارتومان روی صحنه رفته است، با ۱۷ اجرا، ۴۶۷ مخاطب جذب کرده و به فروشی معادل ۴۴ میلیون و ۴ هزار تومان دست یافته است.

نمایش «نظام ابن عربی» به کارگردانی یاسمین عباسی که از ۲ اردیبهشت‌ماه در کارگاه نمایش با ظرفیت صندلی ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۱۰۰ هزارتومان به صحنه رفته است، با ۱۱ اجرا میزبان ۲۲۲ مخاطب بوده و به فروش ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

 
در تماشاخانه سنگلج، نمایش «سلطان عمرا بمیرد» به کارگردانی محمدجواد کبودرآهنگی که از ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳به صحنه رفته است، نهمین اجرای خود را پشت سر گذاشت و در مجموع، میزبان ۴۳۱ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۱۰۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری، مبلغ ۷ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان فروخته است.

همچنین نمایش «جادوی شهرزاد» به کارگردانی احمد دهقان نیز که اجرای خود را از ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ آغاز کرده است؛ با ۴ اجرا توانسته است ۲۰۴ تماشاگر را به تماشاخانه سنگلج جلب کند. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۸۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری، توانسته مبلغ ۷ میلیون و ۲۱۶ هزار تومان بفروشد.

در تالار هنر، نمایش «انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳در سالنی با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است، با ۱۱ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانست ۱ هزار و ۱۰۰ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۷۱ میلیون و ۱۸۱ هزار تومان دست پیدا کند. 

همچنین نمایش «آکادمی پرندگان» به کارگردانی حسین مزینانی که از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است، با ۲۱ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانسته ۱ هزار و ۱۳۲ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۷۸ میلیون و ۴۶۸ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایشنامه «پینوکیو» به کارگردانی داود زارع که ۷، ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت‌ماه در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری خوانده شد، با ۳ اجرا و قیمت بلیت ۸۰ هزارتومان، توانست ۶۷۵ تماشاگر را به سالن جلب کند و به فروش ۵۵ میلیون و ۸۸ هزار تومانی برسد.

دیگر خبرها

  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد
  • ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران به تالار رودکی می‌آید
  • پرفروش ترین تئاترهای دولتی کدام اند؟
  • دویستمین سالگرد سمفونی شماره ۹ بتهوون؛ تاج موسیقی غربی!
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • «گالیله» یک میلیاردی شد
  • نمایش «گالیله» بیش از ۱ میلیارد تومان فروخت
  • «گالیله» بیش از ۱ میلیارد تومان فروخت
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران