Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@18:19:48 GMT

خواب کافی به دریافت کالری کمتر کمک می کند

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۶۸۵۰۳

خواب کافی به دریافت کالری کمتر کمک می کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، محققان می‌گویند خواب بیشتر در شب ممکن است به کاهش وزن کمک کند. یافته‌ها نشان داد شرکت کنندگان در مطالعه با افزایش خواب شأن در حدود یک ساعت در شب، کالری دریافتی شأن به طور متوسط ۲۷۰ کیلو کالری در روز کاهش یافت. تحقیقات قبلی نشان داده است که کمبود خواب باعث می‌شود افراد بیشتر غذا بخورند و احتمال چاقی را در طول زمان افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته محققان، این یافته‌های جدید نشان می‌دهد که عادات خواب سالم ممکن است به مرور زمان منجر به کاهش وزن شود. دکتر «استرا تاسالی»، محقق این مطالعه، از دانشگاه پزشکی شیکاگو، می‌گوید: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که خواب کافی می‌تواند در نبرد ما با اپیدمی چاقی مؤثر باشد.» محققان ۸۰ بزرگسال ۲۱ تا ۴۰ ساله مبتلا به چاقی را که معمولاً کمتر از ۶.۵ ساعت در شب می‌خوابیدند، انتخاب کردند. آنها روال عادی خواب خود را حفظ کردند و به آنها توصیه نشد رژیم غذایی یا عادات ورزشی خود را تغییر دهند. به طور متوسط، محققان به شرکت کنندگان توصیه کردند که خواب خود را ۱.۲ ساعت افزایش دهند و هر شب ۸.۵ ساعت در رختخواب بمانند. کالری دریافتی و ذخیره انرژی روزانه آنها از طریق آزمایش ادرار اندازه گیری شد. در مقایسه با شرکت کنندگان گروه کنترل، آنهایی که مدت زمان خواب خود را افزایش دادند، به طور متوسط ۲۷۰ کیلو کالری در روز کالری دریافتی شأن کاهش یافت. به گفته محققان، این مقدار می‌تواند به کاهش ۱۲ کیلوگرمی در طی ۳ سال تبدیل شود. به گفته تاسالی: «مکانیسم‌های بالقوه‌ای وجود دارد که می‌تواند توضیح دهد چرا خواب بیشتر منجر به دریافت کالری کمتر می‌شود.» خواب بر هورمون‌های تنظیم کننده اشتها تأثیر می‌گذارد. تحقیقات نشان داده است که کمبود خواب می‌تواند سطح هورمون استرس کورتیزول را افزایش دهد و سطح هورمون لپتین را که اشتها را کنترل می‌کند، در بدن کاهش دهد. به گفته محققان، وقتی بدن سیگنال‌هایی را که در چرخه خواب و بیداری معمولی دریافت می‌کند دریافت نکند، می‌تواند به روش‌های دیگر جبران کرده و به دنبال غذاهای پر کالری باشد. علاوه بر این، خواب می‌تواند بر فاکتورهای ریتم شبانه‌روزی و در نتیجه بر زمان خوردن افراد تأثیر بگذارد. کد خبر 5424530

منبع: مهر

کلیدواژه: خواب چاقی کاهش وزن ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا سویه اومیکرون کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کووید 19 بارداری پیوند اعضا بهرام عین اللهی سازمان غذا و دارو سازمان بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۸۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد

ایتنا - آیا یک خشم طوفانی می‌تواند بر قلب تاثیر‌ بگذارد؟
تحقیقات پیشین نشان می‌دهد که بین دوره حاد خشم و افزایش خطر حمله قلبی رابطه‌ وجود دارد. محققان مرکز پزشکی ایروینگ دانشگاه کلمبیا، دانشکده پزشکی ییل، دانشگاه سنت جان در نیویورک و سایر موسسات به بررسی دلیل این ارتباط پرداخته‌اند.

برای پاسخ به این سوال، محققان باید تعدادی را عصبانی می‌کردند. آن‌ها ۲۸۰ جوان سالم را برگزیدند و آن‌ها را به طور تصادفی به چهار گروه تقسیم کردند: یک گروه کنترل که با صدای بلند اعداد را می‌شمردند و از لحاظ احساسی در حالت خنثی بودند و گروه‌های دیگر که وقایعی که آن‌ها را عصبی، غمگین و مضطرب می‌‌کرد، به خاطر می‌آوردند. محققان قبل از شروع این تحقیق و در فواصل ۱۰۰ دقیقه‌ای، از شرکت‌کنندگان آزمایش خون گرفتند و جریان و فشار خون آن‌ها را اندازه‌گیری کردند.

طبق نتایج این تحقیق، که روز چهارشنبه در مجله قلب آمریکا (Journal of the American Heart Association) منتشر شد، خشم واقعا می‌تواند بر قلب تاثیر بگذارد، زیرا نحوه عملکرد رگ‌‌های خونی را مختل می‌کند.

پژوهشگران متوجه شدند که توانایی رگ‌های خونی برای گشاد‌ شدن در افراد گروه عصبانی، در مقایسه با گروه کنترل، به میزان قابل‌توجهی کاهش یافت. این قابلیت رگ‌ها در گروه‌های غمگین و مضطرب تغییری نکرد.

گشاد شدن رگ‌ها از طریق سلول‌های اندوتلیال که داخل رگ‌های خونی را پوشانده‌اند، تنظیم می‌شود. رگ‌ها با منبسط و منقبض شدن‌، جریان خون را به قسمت‌های بدن که به آن نیاز دارند، افزایش یا کاهش می‌دهند. طبق این تحقیق، تنها مشکل گشاد شدن رگ‌های خونی بود.

اختلال در نحوه گشاد‌ شدن رگ‌های خونی از علائم اولیه آترواسکلروز به شمار می‌رود که در واقع تجمع چربی و کلسترول (پلاک) روی دیواره سرخرگ‌ها است که شریان‌ها را سفت می‌‌کند. آترواسکلروز می‌تواند به بیماری عروق کرونر قلب، حمله قلبی، سکته مغزی و اختلالات کلیوی منجر شود.

دکتر هالی میدلکاف، متخصص قلب و استاد دانشگاه یو‌سی‌ال‌ای ایالات متحده، می‌گوید ‌نتایج این پژوهش به پزشکان کمک می‌کند بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی را که مشکل کنترل خشم دارند، تشویق کنند که از طریق یوگا، ورزش، درمان‌های شناختی‌رفتاری یا سایر تکنیک‌های شناخته‌شده، خشمشان را مهار و مدیریت کنند.

البته محققان تاکید می‌کنند که این پژوهش آزمایشگاهی مطالعه‌ای پایه و اولیه است و باید تحقیقات بیشتری در این زمینه صورت گیرد. برای مثال دانشمندان هنوز دقیقا نمی‌دانند خشم چگونه گشاد شدن رگ‌های خونی را مختل می‌کند و این در مطالعات بعدی بررسی خواهد شد.

ضمن اینکه محققان به‌عمد شرکت‌کنندگانی را انتخاب کردند که سالم بودند و به بیماری قلبی یا سایر بیماری‌های مزمن مبتلا نبودند، زیرا این بیماری‌ها می‌توانست نتایج را مخدوش کند. این اگرچه نقطه قوت تحقیق است، محدودیت هم به شمار می‌رود، زیرا ممکن است نتایج آن برای افراد مسن و بیمار صدق نکند.  

به باور کارشناسان این تنها قدم اول است و تحقیقات آینده باید روی جمعیت‌ مبتلایان به بیماری‌های قلبی‌عروقی، مبتلایان به دیابت و نیز افراد ساکن مناطق روستایی و از اقلیت‌های قومی و نژادی مختلف نیز انجام شوند.

دیگر خبرها

  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی