Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوکراین به دنبال تشدید تنش‌ها در مرزهایش، خواستار برگزاری نشستی با روسیه و کشورهای عضو سازمان امنیت و همکاری در اروپا شد که یک گروه امنیتی مهم اروپایی به شمار می‌رود.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب‌سایت نیوز۱۸، دمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین گفت روسیه درخواست‌های رسمی برای ارائه توضیحاتی راجع به تقویت نیروهایش را رد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت "گام بعدی" درخواست برگزاری یک نشست ظرف ۴۸ ساعت آتی برای ایجاد شفافیت در رابطه با برنامه‌های روسیه است.

روسیه هرگونه برنامه‌ریزی برای حمله به اوکراین را، با وجود صف‌آرایی حدود ۱۰۰ هزار تن از سربازانش در مرزهای با اوکراین، تکذیب می‌کند. اما برخی از کشورهای غربی هشدار داده‌اند که روسیه در تدارک اقدام نظامی است و آمریکا مدعی است که مسکو ممکن است "هر لحظه‌ای" دست به بمباران هوایی بزند.

بیش از ده‌ها کشور از شهروندانشان خواسته‌اند تا اوکراین را ترک کنند و برخی هم کارکنان سفارتشان را از کی‌یف،‌ پایتخت اوکراین خارج کرده‌اند. شبکه خبری سی.بی.اس به نقل از سه منبع مطلع گزارش داد که آمریکا در تدارک خارج کردن تمام پرسنل خود از کی‌یف ظرف ۴۸ ساعت آتی است.

وزیر امور خارجه اوکراین یکشنبه گفت که کی‌یف روز جمعه خواستار پاسخ‌هایی از طرف روسیه درباره مقاصدش، طبق قوانین سند وین شد؛ توافقی درباره مسائل امنیتی که از سوی اعضای سازمان امنیت و همکاری در اروپا از جمله روسیه به تصویب رسیده است.

دمیترو کولبا گفت: چنانچه روسیه درباره تفکیک‌ناپذیری امنیت در فضای سازمان امنیت و همکاری اروپا مصمم است، باید به تعهداتش درباره شفافیت نظامی به منظور کاهش تنش‌ها و ارتقای امنیت برای همگان پایبند باشد.

با این حال ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین که منتقد هراسی است که ممکن است با این ادعاها منتشر شود، گفت او هیچ دلیلی نمی‌بیند که روسیه در تدارک حمله به اوکراین در روزهای آتی باشد. او روز یکشنبه حدود یک ساعت با جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا تلفنی گفت‌وگو کرد.

کاخ سفید گفت که رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر بر حمایت ایالات متحده از اوکراین تاکید کرده و دو رهبر "روی اهمیت ادامه پیگیری دیپلماسی و بازدارندگی" توافق کرده‌اند.

در بیانیه اوکراین از این تماس، گفته شده که کی‌یف از آمریکا بابت "حمایت تزلزل‌ناپذیر" قدردانی کرده و در پایان زلنسکی از رهبر آمریکا برای سفر به اوکراین دعوت به عمل آورده است. با این حال کاخ سفید درباره این دعوت حرفی به میان نیاورد.

از سوی دیگر تماس تلفنی یک ساعته بایدن و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه که یک روز پیش از آن انجام شد، از دستیابی به هرگونه پیشرفتی ناکام ماند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اوكراين روسيه تنش در مرز اوکراین و روسیه رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۸۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد

بوداپست اظهارات غرب درباره وقوع جنگ در اروپا را نشان دهنده مقاصد واقعی این بلوک قدرت دانست و گفت آمریکا در مناقشه اوکراین منافع شخصی دارد.

به گزارش ایسنا ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان گفت اظهارات رهبران اتحادیه اروپا درباره جنگ در اروپا نشان‌دهنده مقاصد واقعی آنان است، اما آن‌ها دارند با آتش‌بازی می‌کنند.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا اخیراً گفت مسئله وقوع جنگی دیگر در اروپا دیگر غیر ممکن نیست. وزیر خارجه لهستان نیز پیش‌تر گفت جنگ اوکراین هیچ راهکار دیپلماتیکی نداشته و تنها راه پایان بخشیدن به آن مناقشه نظامی است.

نخست‌وزیر مجارستان در واکنش به این اظهارات گفت: «این‌ها نشان‌دهنده مقاصد سیاسی حقیقی هستند. اروپا در حال حاضر دارد با آتش بازی می‌کند. ما روی مرز جنگ و صلح حرکت می‌کنیم.»

 «بالَژ اوربان» مشاور نخست‌وزیر مجارستان در امور سیاسی پیش‌تر در گفتگویی با «تاکر کارلسون» شخصیت رسانه‌ای شناخته شده آمریکا گفت واشنگتن در مناقشه روسیه و اوکراین به دنبال کسب منافع شخصی است و به همین دلیل است که نمی‌گذارد این جنگ به پایان برسد.

او در روز پنجشنبه در پاسخ به این پرسش که چرا وزیر خارجه آمریکا تا این حد به جنگ جهانی سوم اصرار دارد، گفت: «زیرا چند مزیت تاکتیکی وجود دارد از جمله تضعیف روسیه که همیشه اولویت آمریکا بوده و متوقف کردن همکاری روسیه و آلمان در حوزه انرژی که این هم یکی دیگر از اولویت‌های آمریکا بوده است.»

این مقام مجارستانی در ادامه گفت انگیزه‌های آمریکا برای ادامه جنگ اوکراین در نهایت اروپا که یک قدرت اقتصادی بزرگ است را از منظر استراتژیک تخریب می‌کند.

مشاور اوربان همچنین گفت خواص لیبرال در آمریکا می‌خواهند اروپای مرکزی را به نوک پیکان در جنگ جدید سرد علیه روسیه بدل کنند.

او گفت آمریکا از اروپای مرکزی می‌خواهد با دریافت اندکی حمایت تسلیحاتی و مالی نقش خط مقدم در جنگ سرد با روسیه را ایفا کند؛ خواسته‌ای که اجابتش برای مجارستان مقدور یست چرا که این کشور می‌خواهد کشوری مستقل و دارای حق حاکمیت قدرتمند باشد.

ویکتور اوربان و دونالد ترامپ

بالژ اوربان همچنین با بیان اینکه نخبگان سیاسی در آمریکا و اروپا شباهت‌های فکری بسیاری داشته و با هم در ارتباط هستند گفت امیدوار است دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری امسال به قدرت رسیده و این ارتباط را از بین ببرد.

او گفت: فکر می‌کنم بهترین اتفاقی که در حال حاضر می‌تواند برای اروپا بیفتد این است که دونالد ترامپ در انتخابات پیروز شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اسپوتنیک: الجزایر خواستار برگزاری نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی در غزه شد
  • مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد
  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است
  • آمریکا روسیه را به استفاده از «سلاح شیمیایی» در اوکراین متهم کرد
  • ماکرون: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد
  • آمریکا قصد دارد این ۳ کشور را به آتش جنگ اوکراین بکشاند
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟
  • مدودف: سلاح‌های روسیه دشمنان را می‌لرزاند
  • روسیه: شورای امنیت باید از درگیری در بوسنی جلوگیری کند
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین