Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، نخستین کودک ۱۰ ماهه مبتلا به کرونا در آذربایجان شرقی فوت کرد.

دکتر سیمین خیاط زاده یکشنبه شب، ۲۴ بهمن ماه، در گفت‌وگوی خبری، خاطرنشان کرد: خانواده‌ها باید در نظر داشته باشند که فعلا واکسنی برای کودکان زیر پنج سال اعلام نشده و تزریق هم نخواهیم کرد، به همین دلیل باید بیشتر مراقب کودکان خود باشند زیرا کرونا می‌تواند جان کودکان خردسال و نوزاد را تهدید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: متاسفانه در سویه امیکرون که موج ششم بیماری را آغاز کرده است، تمامی گروه‌های سنی به خصوص گروه‌های سنی پایین تر و حتی کمتر از ۲۰ ساله‌ها درگیر می‌شوند.

وی با بیان این‌که موارد بستری امیکرون در استان نزدیک به چهار الی پنج برابر افزایش یافته است، اظهار کرد: بالای ۳۰ تا ۳۵ درصد از آزمایش‌های تشخیص کرونای روزانه در  استان، مثبت گزارش می‌شود و این موارد حتی می‌تواند در روزهای آتی افزایش یابد که نگران کننده است.

خیاط زاده خاطرنشان کرد: هرچقدر تعداد مراجعان سرپایی و درگیری افراد افزایش یابد، افرادی که بیماری زمینه‌ای و مشکلات حاد دارند، بیشتر به کرونا مبتلا می‌شوند که می‌تواند برای آن‌ها خطرآفرین باشد.

وی با بیان این‌که روزانه به طور میانگین ۲۵۵ بیمار کرونایی در آذربایجان شرقی بستری می‌شوند، گفت: روزانه شش الی هفت نیز در اثر ابتلا به کرونا در استان فوت می‌کنند.

وی در خصوص ناقل بودن افرادی که واکسن دریافت می‌کنند، افزود: افرادی که واکسن دریافت می‌کنند، می‌توانند ناقل بیماری باشند یعنی بدون بروز علائم کرونا، بیمار شوند اما این ناقل بودن به دلیل تزریق هیچکدام از واکسن‌های تولید داخل و وارداتی نیست.

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: افرادی که واکسن دریافت کرده‌اند اگر در مواجهه با یک فرد بیمار قرار بگیرند، می‌توانند ویروس را دریافت کنند اما چون سیستم ایمنی بدنشان قبلا با واکسن تحریک شده است، بیماری را خفیف تر و با علائم کمتری (مثلا گلودرد و بدن درد مختصر) دچار می‌شوند ولی می‌توانند ویروس را به دیگران انتقال دهند.

وی اظهار کرد: در بررسی موارد بستری و فوتی ناشی از کرونا مشخص شده که تفاوت فاحشی بین افرادی که دز سوم دریافت کرده‌اند با افرادی که دریافت نکرده‌اند، وجود دارد. به طوری که اغلب موارد بستری از میان افرادی است که واکسن دریافت نکرده و حتی میزان مرگ این افراد هفت برابر واکسن زده‌ها است.

در خاتمه، واکسن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک را تنها راه برای گذر از موج ششم بیماری کرونا دانست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونای ا میکرون کرونا در ایران واکسن دریافت آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۸۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست