Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ گروه استان‌ها ـ بررسی نرخ ابتلای کودکان به ویروس جهش یافته آفریقایی در سراسر کشور نشان می‌دهد روند افزایشی بیماری میان این بخش از جامعه صعودی بوده؛ برخی کارشناسان نگران از کمبود تخت آی‌سی‌یو برای کودکان در آینده هستند. - اخبار استانها -

به‌ گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، بررسی آماری از نرخ ابتلای روزانه میان بخش‌های مختلف جامعه نشان می‌دهد ظاهرا کودکان در این دوره از همه‌گیری بیشتر مورد حمله ویروس منحوس قرار گرفته و نرخ بیماری میان آنها روند صعودی به خود گرفته است که این موضوع نگرانی برخی از کارشناسان بهداشت و درمان از احتمال بروز کمبودهایی برای آنها را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان بهداشت و درمان در این زمینه می‌گویند بررسی‌ها و تحقیقات نشان می‌دهد در پیک فعلی ویروس جهش یافته بیشتر کودکان را مبتلا کرده و تعداد موارد بستری در بیمارستان‌ها به‌خصوص در بخش اطفال افزایش قابل را نشان می‌دهد که اگر شرایط با همین روند ادامه داشته باشد به زودی موضوع کمبود تخت‌های آی‌سی‌یو برای کودکان چشمگیر می‌شود.

به گفته این گروه افزایش 80 درصدی موارد بستری و ابتلای کودکان در استان قزوین و البته اعلام کمبود تخت آی‌سی‌یو مربوط به کودکان در استان خوزستان شاهد مثالی‌هایی از این روند هستند که درصورت اتفاق در سایر نقاط کشور می‌تواند به بحرانی نگران‌کننده برای والدین و البته افزایش روند همه‌گیری در سراسر ایران تبدیل شود.

این گروه معتقدند در شرایط فعلی بهترین راهکار برای شکست چرخه انتقال رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه و تکمیل مراحل واکسیناسیون به خصوص دز یادآور برای بزرگسالان و انجام واکسیناسیون کودکان است.

استان کرمان/ بستری 136 بیمار جدید ‌

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، در شرایطی که 17 شهرستان استان کرمان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند روز به روز بر تعداد بیماران سرپایی و بستری کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان افزوده می‌شود و به گفته مسئولان درصد بالایی از بیماران بدحال از کسانی هستند که واکسیناسیون خود را انجام نداده و یا آن را کامل نکردند.

در این شرایط سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌ پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19 تا ظهر روز قبل اظهار داشت: در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 388 مورد است.

وی ادامه داد: از این تعداد 243 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 38 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 52 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 21 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 34 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 136 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: با فوت 7 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان، مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 5 هزار و 262 مورد رسیده است.

صحبتی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان دو میلیون و 223 هزار و 542 مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را یک میلیون و 964 هزار و 660 مورد و در نوبت سوم 685 هزار و 164 دوز تزریق شده است.

استان ایلام/ ثبت 2 مورد فوتی ‌

محمد کریمیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام ، با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد 73 هزار و 305 نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند.

وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی 536 مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه درحال‌حاضر 102 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در 24 ساعت اخیر 65 بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبود یافته‌ها 68 هزار و 626 نفر بوده است.

کریمیان گفت: در 24 ساعت گذشته دو مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان گزارش شده است و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا کنون یک هزار و 186 نفر بوده است.

انتهای پیام/180/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان ها کرونا در استان استان ایلام استان کرمان نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۹۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ۶ تا ۱۳ اردیبهشت، هفته جهانی واکسیناسیون نام گذاری شده است و در این راستا مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) نیز براساس آمار سال ۱۴۰۲ بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون ارائه کرده است.

خدمت واکسیناسیون از بدو تولد تا دوره سالمندی براساس پروتکل کشوری و به صورت رایگان انجام می‌شود.

واکسیناسیون روشی برای کنترل حذف و ریشه کنی بیماری‌های واگیردار است. واکسن با پیشگیری از ابتلا به عفونت‌ها و برخی سرطان‌ها و بیماری‌ها مانند فلج اطفال سطح کیفی زندگی را بهتر می‌کند. واکسیناسیون به نوعی آمادگی سیستم ایمنی بدن انسان را افزایش می‌دهد و نه تنها برای کودکان بلکه برای تمام سنین مورد نیاز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • وزیر علوم: وقتی آزادی در دانشگاه لگد مال می‌شود، به حرمت دانشگاه و دانشگاهیانمان در ایران می‌بالیم
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت