Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده ادوار مجلس،  درباره اظهارات اخیر سخنگوی شورای نگهبان درباره دخالت نمایندگان در انتصابات گفت: واقعیت امر این است که نمایندگان ناظرند و نباید در انتصابات دخالت کنند اما باید بر انتصابات نظارت کنند این دو با هم متفاوت است. مصداقی نگویند که باید ایکس یا ایگرگ را بگذاری و به وزیر فشار بیاورند، این اشتباه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین عدم نظارت، این همه انتصاب فامیلی را به وجود می‌آورد؛ خواهشی که من دارم این است که نه افراط و نه تفریط!

او افزود: اگر بگویید نماینده نباید دخالت کند مگر می‌شود؟! نماینده ناظر است. برای مثال گاهی مواقع یک وزیر سه‌تا خواهرزاده خود را به وزارت می‌برد. شایسته‌سالاری و شایسته‌گزینی مطالبه مردم است زیرا به نماینده مجلس مراجعه می‌کنند و می‌گویند این شایسته‌گزینی کجا رفت. بنابراین «در انتصاب» نه اما «بر انتصاب» آری! این دو با هم متفاوت است. انتخاب وزیر با دولت است اما اینکه آیا این وزیر صلاحیت دارد یا خیر، نماینده مجلس بر آن انتصاب نظارت می‌کند و رأی می‌دهد. در مدیریت‌های پایین‌تر و منطقه‌ای هم به همین شکل است. پس دخالت نماینده «در»، اشتباه است اما «بر» درست است.

بیشتر بخوانید:

بازگشت هشدارآمیز/ علی لاریجانی رهبری میانه‌روهای ایران می‌شود؟

چند تلفن ساده ، خرج کشف و اعلام واقعیت است/ آقای رئیس جمهور! بالاخره انتصاب فامیلی هست یا نیست؟

او در پاسخ به این سوال که آیا در مجلس دهم نمایندگان در انتصابات دخالت می کردند، بیان کرد: این به ضعف وزیر برمی‌گردد بالاخره امام‌زاده که نیستند. من از یک وزیری شنیدم که به فردی می‌گفت، من قدرتم را با کسی تقسیم نمی‌کنم؛ انتخاب با من است، شما نظارت کنید.

خیلی از انتصابات جای دفاع ندارد

این نماینده ادوار مجلس در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه آیا این اتفاق در مجلس قبل افتاده است، گفت: بله من با گوش خودم شنیدم. من در اتاق این فرد بودم، با یکی تلفنی صحبت می‌کرد؛ جمله‌ای که به کار برد این بود که «من قدرتم را با کسی تقسیم نمی‌کنم.» انتخاب مدیر با من است. مدیر من هم موظف است با مجلس هماهنگ باشد. شما مجلسی‌ها بر عملکرد او نظارت کنید من هم می‌توانم از انتخابم دفاع کنم. خیلی از انتصابات جای دفاع ندارد؛ یعنی شما می‌پرسید رزومه‌ این فرد چیست، می‌گویند پیاده رفته کربلا!

وزیر محکم بایستد و بگوید آقای نماینده شما حق دخالت ندارید

جعفرزاده ایمن آبادی افزود: این به ضعف وزرا برمی‌گردد شما نمی‌توانید به آن طرف ایراد بگیرید. مثلاً شما درِ بانک را باز بگذارید، بعد بگویید إن‌شاءالله سرقت نمی‌شود! سارق وجود دارد. وزیر محکم بایستد و بگوید آقای نماینده شما حق دخالت ندارید؛ مصداق به من معرفی نکن. برای مثال مدیر راه و شهرسازی در هر استانی فراوان است اما از یک استان دیگر مهندس می آورند مشخص است که این نماینده خدا پیغمبری تحت فشار افکار عمومی قرار می‌گیرد. بنابراین نماینده‌ می تواند بگوید که فرد بومی باسواد، تجربه‌دار و باسابقه بگذارید اما به مصداق نباید ورود کند. نماینده شأن خود را حفظ کند و وارد جزئیات نشود. من همیشه به همه می‌گفتم انتخاب با شماست، ما فقط بر عملکرد نظارت خواهیم داشت و کمک خواهیم کرد. در هر جایی که نمایندگان دخالت کردند، بعداً پشیمان شدند چون نمی‌توانستند از حقوق مردم دفاع کنند. مثلاً نمایندگان مدیر می‌گذاشتند یا استاندار می‌گذاشتند بعد آن استاندار ضعیف بود، دیگر نمی‌توانستند حرفی بزنند.

اگر نماینده ای در انتصابات دخالت کند، همیشه سرش پایین است

نماینده پیشین مردم رشت در مجلس تاکید کرد: من به شورای نگهبان کاری ندارم. اگر یک نماینده در انتصابات دخالت نکند در انجام رسالت خود می‌تواند، قوی‌تر عمل کند، همچنین بیشتر می‌تواند حساب و کتاب داشته باشد اما اگر دخالت کند، سرش پایین است حتی تو سری هم می‌خورد. هر چه نماینده کمتر دخالت کند بهتر است.

 لاریجانی، ناطق نوری و باهنر به صورت ژنتیک نمی توانند، کنار بنشینند

جعفرزاده ایمن آبادی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر بازگشت لاریجانی به عرصه سیاسی در کشور گفت: آقای لاریجانی و امثالهم، سرمایه‌های نظام و انقلاب هستند؛ ما در نخبه‌کشی و سرمایه‌کشی در منطقه که چه عرض کنم در دنیا، اول هستیم. می‌خواهم بدون حبّ و بغض حرف بزنم، برای اینها خرج شد، کشور هزینه کرد تا چنین شخصیتی درست شد؛ نباید اینها را به راحتی کنار بگذاریم. دوم اینکه اینها کنارپذیر نیستند. شما آقای ناطق نوری را در نظر بگیرید که هر دفعه یک جمله می‌گوید کل رسانه‌ها را تحت تاثیر قرار می دهد همچنین آقای باهنر هیچ کدام از این افراد نمی توانند، کنار بنشینند. ژنتیک‌ این افراد طوری نیست که کنار بنشینند. باید از ظرفیت‌ آنها استفاده شود و کنار گذاشتن این شخصیت ها کار خبطی است. لاریجانی ظرفیت بزرگی برای کشور بود دیدید که نبودش چقدر به انتخابات ضربه زد و الان هم در اداره کشور نبودش احساس می شود و به کشور خسارت وارد شده است.

شاهد بلبشو در کشور هستیم

 او با اشاره به آشفتگی در عرصه سیاسی در کشور افزود: شاهد بلبشویی در کشور از حوزه اقتصاد تا سیاست و حوزه اجتماعی هستیم. آقای امر به معروف می‌گوید حقوق مجردها را اضافه نکنید اگر این افراد حقوق داشتند که مجرد نمی ماندند. در حوزه سیاسی بلبشو داریم، در اقتصاد هر بار گوشت یک قیمتی است، در حوزه ورزشی یک بار کشتی به مسابقات می رود یک بار یک بار نمی رود!

43 سال از انقلاب گذشته هنوز سعی و خطا وجود دارد

او در ادامه تاکید کرد: ما به مدیران کارآمد نیاز داریم. خدا شاهده اظهارات من به خاطر علاقه به آقای لاریجانی نیست، مسائل ملی می‌گوید آدم‌های کاردان بگذارید. 43 سال از انقلاب گذشته، هنوز سعی و خطا داریم.

این نماینده مجلس با اشاره به انتشار فایل صوتی اخیر گفت: من از این دادستان و مدعی‌العموم متعجبم! اتفاقی افتاده و یک فایلی پخش شده، حرف و حدیث‌هایی شده و ارقام 8 هزار میلیارد تومانی و ... پخش شده است، یک مرجعی بگوید ما رسیدگی کردیم و هیچ چیزی نیست به همین سادگی، یک مرجعی ورود کند. چرا افکار عمومی برای مقامات عالی کشور ارزشی ندارد؟! همه محافل درباره این موضوع صحبت می‌کنند. می‌گویند مجلس نباید به ریاست آقای قالیباف شکل بگیرد! من نمی‌گویم شکل باید بگیرد یا نگیرد. آقای شمخانی یک چیزهایی گفت ولی من چند بار گوش دادم چیزی تویش پیدا نکردم.

 انتشار فایل صوتی ربطی به زدن قالیباف ندارد

جعفرزاده ایمن آبادی در پایان افزود: در انتشار این فایل بحث زدن قالیباف مطرح نیست. مقامات عالی کشور همیشه در رصد دشمن هستند. در حال حاضر قالیباف در کشور وزنه است و سرستون یکی از خاستگاه‌های نظام است. اگر بخواهیم بدون غرض و مرض حرف بزنیم، الان او رئیس مجلس ما است، باید از او صیانت شود اما نه به خلاف، اگر خلافی هم کرده باید با او برخورد شود. اقتدار نظام در برخورد با متخلفین است نه سرپوش گذاشتن بر روی آن!

217

کد خبر 1602906

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اصلاح طلبان علی لاریجانی دولت سیزدهم جعفرزاده ایمن آبادی انتصابات دخالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۹۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد

«اسدالله بادامچیان» دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص اهمیت دور دوم انتخابات مجلس به خصوص در حوزه تهران، گفت: انتخابات مرحله دوم مجلس دوازدهم نزدیک است و طبیعی است که این فرآیند بخشی از این مجلس است، زیرا در مجلس حتی یک نماینده هم موثر است و آن به این علت است که گاهی یک وزیر با یک رأی انتخاب می شود یا برعکس آن رأی نمی آورد و این موضوعی است که در گذشته اتفاق افتاده و شاهد آن بوده ایم.

وی افزود: بنابراین در دور دوم انتخابات حتی اگر یک نفر باقی مانده باشد، باید تلاش شود این یک نفر، فرد موثر، متخصص، کارشناس و مفید برای مجلس و مردم باشد؛ مخصوصاً اینکه در این دوره هم نظر مقام معظم رهبری به تحول در مجلس است تا مشکلات کشور حل شود.

این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه با اشاره به برخی مشکلات کلان اقتصادی کشور، تاکید کرد: اگر ما مسأله ارز یا گرانی ها و تورم را داریم و ادامه دار است و حل نمی شود، اینها نیازمند آن است که مجلس مقتدر و قوی با یک پشتوانه مردمی شکل گیرد که در آن بتوانند هم سیاست های دولت را مورد بررسی و تایید یا نقد قرار دهند و هم اینکه در انتخاب وزرا و مسوولان ذی ربط دقت لازم را انجام دهند. در نتیجه اگر مسوولی توانمندی به خرج نداد، او را کنار بگذارند.

بادامچیان با اشاره به ۴۵ کرسی باقی مانده در انتخابات مجلس دوازدهم، اذعان کرد: در سراسر کشور ۴۵ نفر برای مجلس باقی مانده که تعداد بالایی است و نقش این تعداد نماینده مسلماً در کارایی یا خدایی نکرده در ناکارایی مجلس موثر است، زیرا ملت اگر بخواهد مشکلات و مسائل آن حل شود، اولین انتخاب آنها، مسأله نمایندگان مجلس است تا با نظارت قوی مجلس این کار انجام شود.

نماینده ادوار مجلس بیان کرد: ان‌شاالله در دور دوم هم ملت ما حضور خوب و گسترده ای در انتخابات خواهند داشت که البته در تهران باید از بین ۳۲ نفر، ۱۶ نفر را انتخاب کنند.

وی افزود: یک نماینده مانند «مدرس» در مجلس می تواند آن همه کار کند و یک نماینده مثل «تدین» می تواند آن همه خیانت کند؛ بنابراین مهم اینجا است که بین این ۳۲ نفر عناصر آنچنانی که خدایی نکرده اهل خلاف باشند، نداریم ولی بالاخره میان این افراد باید توجه شود که کدام اصلح و شایسته‌تر هستند؛ لذا امیدواریم مردم ما، چه در تهران و چه در شهرستان ها محکم در این زمینه بایستند و انتخاب کنند.

فردی انتخاب شود که برای گام دوم انقلاب اثرگذار باشد

بادامچیان با اشاره به فعالیت گروه های سیاسی در آستانه مرحله دوم انتخابات مجلس، گفت: طبعاً گروه های سیاسی نظرات خود را خواهند داد و ما هم در حزب موتلفه اسلامی ضمن دعوت مردم به حضور و مشارکت گسترده و انتخاب از بین این افراد که همه آنها بنا به تایید شورای نگهبان آمدند، توصیه می کنیم فردی که برای مجلس و گام دوم انقلاب، تمدن نوین اسلامی، جامعه نمونه اسلامی و برای دولت مناسب تر است، انتخاب شود.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه اولویت مجلس دوازدهم را چگونه ارزیابی می کنید، اظهار کرد: ما در حزب موتلفه اسلامی اعلام کردیم نماینده مجلس دوازدهم چهار اولویت اصلی دارد که اولین آن بودجه است، زیرا مسأله اصلی در کشور ما بودجه است؛ ضمن آنکه ثبات قیمت‌ها، موضوع آب و اصلاح نظام اداری نیز اولویت های دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: بودجه باید به گونه‌ای تنظیم شود که از این وضع موجود خارج شود، چرا که در وضع موجود بودجه، تکالیف بودجه ای که بر اساس قانون گذاری یک ساله است و می تواند برای کشور مفید باشد، بایستی خارج شود و کل دریافت های دولت وارد بودجه شود و به خزانه نرود. در اصل قانون اساسی هم این است که کل دریافت و کل پرداخت های دولت در چارچوب ردیف های تعیین شده از طرف نمایندگان باشد. اگر این امر محقق شود، آن وقت مشکل سو استفاده، ریخت و پاش‌ها، حقوق نجومی و خرج های زائد از بین می رود.

نماینده ادوار مجلس ادامه داد: باید مشخص شود مثلاً فلان دستگاه در مورد فلان پروژه و کار چقدر زمان برای انجام وظیفه نیاز دارد و اگر این مبلغ عظیمی در اختیار آن سازمان قرار می گیرد، باید مشخص شود که برای چه موضوعی است؛ لذا این طور نباشد که صرفاً اعلام کنند فلان دستگاه به این مقدار پول نیاز دارد. بنابراین موردی که مهم است و باید در اولویت اول قرار گیرد، بودجه است.

بادامچیان با اشاره به اولویت دوم در مجلس دوازدهم، اذعان کرد: اولویت دوم، مسأله ثبات قیمت ها است. دولت باید مجلس را موظف کند که حق گران کردن چیزی را ندارد. اگر این ثبات قیمت پدید آید، هم مشکلات اقتصادی حل خواهد شد، هم مسأله هزینه ها تنظیم می شود و هم اینکه تورم از بین می رود. رشد تولید و افزایش صادرات در ثبات قیمت ها است و این موضوعی است که به نمایندگان فراکسیون حزب موتلفه گفته ایم که در مجلس پیگیر آن باشند.

حل مشکل آب با طرح جامع و علمی توزیع آب در کشور

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به موضوع آب، بیان کرد: مسأله سوم کشور آب است. ما در کشوری بی آب نیستیم، اما کمبود آب داریم و می توانیم با یک مدیریت صحیح و با طرح جامع و علمی توزیع آب در کشور این مشکل را حل کنیم.

وی ادامه داد: اولویت چهارم برای مجلس مسأله نظام اداری است، نباید نظام اداری به گونه ای باشد که بگویند بودجه عمرانی نداریم چون بودجه جاری کل دریافتی های بودجه را می بلعد، بنابراین بودجه عمرانی باید تامین شود. از طرفی می توانیم با نظام کارفرمایی، کارگری و اداری و با ثبات اقتصادی مسائل را حل کنیم.

بادامچیان اذعان کرد: برای مجلس دوازدهم چهار اولویت مهم داریم و اینکه من در حال حاضر می گویم برای این است که سایر نمایندگان هم بدانند؛ هرکدام با هر سلیقه سیاسی که هستند، هیچ اشکالی هم ندارد و باید به همه سلیقه ها احترام گذاشت زیرا همه فرزندان این کشور هستند، اما کاری کنند که مملکت به یک شکوفایی اقتصادی و تکامل برسد. به همین علت ما مجلس دوازدهم را مجلس تحول و تکامل می دانیم، نه مجلسی که وضع موجود گذشته را اداره می کند.

کد خبر 6092821

دیگر خبرها

  • تأملاتی در بومی‌نبودن نظریه‌های جامعه‌شناسی کشور
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • وعده صادق ضربه مهلکی به غرب‌گراهای داخلی بود!