Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نظر می رسد عدم برخورد با طراحی های عملیات روانی برخی جریانات همسو با ارگان های جاسوسی خارجی عملا یک شبکه اپوزیسیونی داخلی همنوا با رسانه های وابسته به سرویس های جاسوسی را به وجود آورده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک فایل صوتی قدیمی که قبلا هم منتشر شده و در اینترنت موجود است، از مکالمه فرمانده سابق سپاه درباره یک پرونده قضایی که خود سپاه کشف و پیگیر برخورد با آن بوده و محتوای فایل هم صداقت و جدیت در مبارزه با فساد را نشان می دهد، برای چندمین بار توسط رسانه وابسته به سرویس های جاسوسی خارجی منتشر میشود تا زمینه برای انتقام از اصلی ترین مجموعه شناسایی و کشف مفاسد اقتصادی و امنیتی کشور یعنی سپاه فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برخی عناصر ضد امنیتی داخلی که عامدانه در پی تضعیف امنیت ملی و اقتدار منطقه ای ایران هستند، با وارونه نمایی محتوای فایل صوتی و بدون اشاره به آنچه که گفته شده، در یک اقدام هماهنگ، حلقه دوم فضاسازی ضدانقلاب علیه کشور را در تکمیل زنجیره عملیات روانی دشمن با انتشار دروغ تکمیل می کنند!

عناصری که در ماجرای ارسال یک فایل صوتی از جواد ظریف به شبکه های سعودی نیز دقیقا همین نقش را بازی کرده ولی هیچ برخوردی با عاملان آن نشد! موضوعی که حسام الدین آشنا، مشاور حسن روحانی در آن مشکوک دانسته شد و حتی در آن روزها باعث برکناری وی و مظلوم نمایی های نخ نمایی مثل توییت آیات قرآن و انتشار تصاویر مستاصل از خودش از پناه بردن به اماکن متبرکه و... شد.

به نظر می رسد، عدم برخورد با چنین همکاری ها و طراحی های عملیات روانی افرادی مانند آشنا، عبدی، تاج زاده، ابطحی و... که بر مبنای دروغ و قلب واقعیت ها انجام میشود عملا یک شبکه اپوزیسیونی داخلی کاملا همسو با رسانه های وابسته به سرویس های جاسوسی را به وجود آورده است.

همچنین عدم رسیدگی قضایی، حقوقی و امنیتی در اثبات جرم این عناصر در همکاری با خارج از کشور، عملا موجب اعتبار بخشی به این دروغ پراکنی ها شده است.

 

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۹۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ پژوهشگران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایران با استفاده از تکنولوژی پیشرفته هسته‌ای برای تشخیص بیماری‌های مختلف موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصویربرداری به روش اسپکت (یکی از روش‌های غیر تهاجمی در پزشکی) شده‌اند.

این دستگاه جهت ثبت و آشکارسازی تجمع مواد رادیو اکتیو در بافت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش تصویربرداری، براساس وضعیت بیمار، رادیودارو در ارگان‌های مختلف جذب و کسری از فوتون‌ها ازمیان بافت نرم احاطه شده عبور کرده و نهایتا توسط دوربین گاما آشکارسازی می‌شوند.

اخیراً پژوهشگران این مجموعه با ارائه ایده صنعتی سازی دستگاه تصویربرداری اسپکت از تمام بدن توانسته‌اند رتبه نخست بخش اتصال پذیری و میکروالکترونیک نخستین رویداد نکست را از آن خود کنند.

بهنوش تیموریان فرد، قائم مقام این شرکت دانش بنیان به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این شرکت در حوزه تولید تجهیزات پزشکی هسته‌ای فعالیت می‌کند و با استفاده از تکنولوژی پیشرفته  پزشکی هسته‌ای موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصویربرداری به روش اسپکت شده است. اخیرا نیز به دنبال صنعتی سازی این دستگاه از تمام بدن هستیم.

قائم مقام این شرکت دانش بنیان درباره این دستگاه عنوان کرد: این دستگاه قابلیت تصویربرداری از عملکرد تمامی بافت‌ها و ارگان‌های مختلف بدن را دارد و برای تشخیص بیماری‌ها به خصوص سرطان می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

وی افزود: رادیو دارو، اشعه گاما از خود ساطع می‌کند. در این روش غیر تهاجمی، رادیو دارو به بیمار تزریق می‌شود. سپس رادیو دارو بنابر ویژگی‌هایش در یکی از بافت‌های بدن تجمع بیشتری پیدا کرده و اشعه گاما پخش می‌کند. در نهایت اشعه گاما حاصل از خروجی بدن بیمار دریافت شده و تبدیل به تصاویر دو بعدی و سه بعدی می‌شود بدین طریق پزشک معالج می‌تواند گزارشی از نحوه عملکرد ارگان‌های خاص بدن مانند قلب، کلیه، کبد و حتی استخوان‌ها بدست آورد.

تیموریان تصریح کرد: این دستگاه در ایران نمونه مشابه داخلی ندارد و تولید این فناوری «های‌تک» در دنیا تنها در انحصار چند کشور پیشرفته مانند هلند، آمریکا و آلمان است. هرچند پژوهشگران این مجموعه توانسته‌اند به چنین فناوری دست پیدا کنند، اما برای اجرای این طرح با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی تاکید کرد: بزرگترین مشکل ما این است که ارگان‌ها و نهاد‌های دولتی همچنان از دستگاه‌های وارداتی استفاده می‌کنند. همچنین شرکت‌های وارد کننده نیز برای واردات این دستگاه‌ها ارز دولتی دریافت می‌کنند؛ این شرکت‌ها با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی و گاهی با ارز نیمایی ۲۸ هزار و پانصد تومانی این دستگاه‌ها را از کشور‌های رقیب خریداری و وارد می‌کنند. این مساله رقابت ما با شرکت‌های وارد کننده این دستگاه‌ها را سخت کرده است. ما از دولت و مسئولان توقع داریم با شرکت‌های وارد کننده در فضایی برابر رقابت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • خنثی‌سازی دروغ‌های رسانه‌ای صهیونیست‌ها در قاب تلویزیون
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • موبایل‌واره چیست و چگونه از آن برای تقلب در کنکور استفاده می‌کنند؟
  • جاسازی عجیب ابزار تقلب در بدن داوطلبان