Web Analytics Made Easy - Statcounter

این عضو مجمع پزشکان عمومی کشور می‌گوید: چاقی، فاکتور خطرناکی در بیماری کووید است و افرادی که BMI بالای ۳۵ دارند در ریسک ابتلای شدید به بیماری و استفاده از تهویه مکانیکی هستند بنابراین احتمال لانگ کووید در این افراد، بیشتر است.

به گزارش بازارنیوز؛عضو مجمع پزشکان عمومی کشور گفت: «امیکرون» شاید احساسی مانند یک سرماخوردگی عادی برای فرد باشد، اما می‌تواند عوارض طولانی مدت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر هادی یزدانی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: به دلیل اینکه مردم در سویه «امیکرون» به نوع خفیفی از بیماری کووید۱۹ دچار می‌شوند، احساس می‌کنند مانند یک سرماخوردگی عادی است و آن را جدی نمی‌گیرند در صورتیکه باید به این نکته توجه کرد که ما نمی‌دانیم این سویه باعث به وجود آمدن چه اختلالاتی در بدن، می‌شود.

یزدانی تصریح کرد: لانگ کووید یا عوارض طولانی مدت کووید۱۹ شامل مواردی است که این اختلالات بیش از ۱۲ هفته پس از بیماری طول بکشد و با دلایل دیگر نتوانیم آن را توجیه کنیم.

وی در رابطه با اندام‌هایی که در لانگ کووید درگیر می‌شوند، توضیح داد: لانگ کووید اغلب ارگان‌ها بدن را درگیر می‌کند، اما ریزش مو، از دست دادن بویایی، احساس بو‌های نامطبوع، اختلالات روانی یا تشدید آن، اختلالات خواب، سردرد، سرگیجه، ضعف، بی‌حالی، خستگی، اختلالات شناختی، سرفه و تنگی نفس، سردسته علائمی هستند که پس از اتمام دوران بیماری کووید۱۹ در افراد، مشاهده می‌شود.

این پزشک عمومی با بیان اینکه ریزش مو و از دست دادن بویایی مواردی است که خیلی بیماران را نگران می‌کند و به شدت رایج است، مطرح کرد: ما بیماران را رها نمی‌کنیم و پروسه درمان را برای هریک از اختلالات انجام می‌دهیم، اما عوارض ناشی از لانگ کووید به درمان‌های رایج و معمول، جواب نمی‌دهد و شاید به مرور زمان، اطلاعات ما برای درمان این بیماران، بیشتر شود.

یزدانی خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که افراد مونث و در سنین بالا، بیشتر درگیر لانگ کووید می‌شوند.

وی با بیان اینکه افراد با درگیری شدید یا خفیف بیماری ممکن است دچار لانگ کووید شوند، ادامه داد: افرادی که بستری می‌شوند و از تهویه مکانیکی استفاده می‌کنند، افرادی که در هفته اول بیماری بیش از پنج علامت داشتند، افراد مسن، افرادی که آسم دارند و افراد چاق، احتمال درگیری بیشتری با لانگ کووید دارند.

این عضو مجمع پزشکان عمومی کشور، ادامه داد: چاقی، فاکتور خطرناکی در بیماری کووید است و افرادی که BMI بالای ۳۵ دارند در ریسک ابتلای شدید به بیماری و استفاده از تهویه مکانیکی هستند بنابراین احتمال لانگ کووید در این افراد، بیشتر است.

یزدانی با بیان اینکه هنوز در رابطه با علائم و عوارض امیکرون، اطلاعات خاصی نداریم، گفت: این بیماری‌ها و اختلالات کم کم به عدد و رقم تبدیل می‌شود و نباید این تصور را داشته باشیم که امیکرون یک سرماخوردگی ساده است، چون اطلاعاتی از آن نداریم.

وی خاطرنشان کرد: افراد با درگیری شدید یا خفیف بیماری ممکن است درگیر لانگ کووید شوند البته افرادی که فرم شدیدتری از بیماری را تجربه می‌کنند احتمال درگیری بیشتری دارند و این به معنای آن نیست که افراد دارای بیماری خفیف، درگیر عوارض طولانی مدت آن، نمی‌شوند.

برچسب ها: اومیکرون ، کرونا ، کووید ۱۹ لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000QiH

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: اومیکرون کرونا کووید ۱۹ عوارض طولانی مدت بیماری کووید لانگ کووید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۹۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم

ایتنا - نتایج نشان می‌دهد افرادی که زودتر به دنیا می‌آیند، نسبت به افرادی که دیرتر به دنیا می‌آیند، تمایل به پیری زودتر دارند. با این حال، محققان دریافتند که روند به سمت شروع دیرتر پیری در سال‌های اخیر کند شده است.
مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تصور مردم از «سالمندی» خود پیری است و افراد میانسال و سالمندان معتقدند که سالمندی دیرتر از همسالان دهه‌های قبل شروع می‌شود.
این مطالعه حول این سوال می‌چرخد که "در چه سنی فردی را پیر توصیف می کنید؟"

به گزارش ایتنا، محققان در 22 آوریل در مجله Psychology and Aging گزارش دادند که دهه‌ها پیش، افرادی که در سال 1911 متولد شده بودند، زمانی که این سوال از آنها در سن 65 سالگی پرسیده شد، شروع پیری را در 71 سالگی تعیین کردند.
اما محققان دریافتند افرادی که در سال 1956 متولد شده‌اند، وقتی از سن 65 سالگی پرسیده می شود، شروع پیری را از 74 سالگی شروع می‌دانستند.

مارکوس وتشتاین، محقق و روانشناس دانشگاه هومبولت در برلین گفت:« مشخص نیست که چرا مردم این روزها تاریخ دیرتری را برای شروع سالمندی تعیین می‌کنند. امید به زندگی افزایش یافته است، که ممکن است به شروع دیرتر سالمندی کمک کند. همچنین برخی از جنبه‌های سلامتی در طول زمان بهبود یافته‌اند، به طوری که افراد در سن خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، امروزه دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از 14000 شرکت‌کننده در مطالعه پیری آلمان را بررسی کردند که شامل افرادی است که بین سال‌های 1911 تا 1974 در آنجا متولد شده‌اند. شرکت‌کنندگان در طول 25 سال هشت بار به نظرسنجی‌ها پاسخ دادند و یک سوال به طور خاص سنی را مطرح کرد که در آن فردی می‌توان پیر در نظر گرفت.

 
نتایج نشان می‌دهد افرادی که زودتر به دنیا می‌آیند، نسبت به افرادی که دیرتر به دنیا می‌آیند، تمایل به پیری زودتر دارند. با این حال، محققان دریافتند که روند به سمت شروع دیرتر پیری در سال‌های اخیر کند شده است.

وتشتاین خاطرنشان کرد: «روند به تعویق انداختن سالمندی خطی نیست و ممکن است لزوماً در آینده ادامه پیدا نکند.»
این مطالعه همچنین در نظر گرفت که چگونه درک افراد از سالمندی با افزایش سن تغییر می‌کند. محققان دریافتند با افزایش سن، افراد تمایل داشتند تا شروع سالمندی را دورتر تصور کنند.

در سن 64 سالگی، میانگین شرکت‌کننده‌ها می‌گویند که سن از حدود 75 سالگی شروع شده است. اما در سن 74 سالگی، آنها می‌گویند که سن به 77 سالگی نزدیک‌تر شده است. نتایج نشان می دهد که به طور متوسط شروع درک سالمندی به ازای هر چهار تا پنج سال پیری واقعی حدود یک سال افزایش می یابد.

وتشتاین گفت:« معلوم نیست که روند به تعویق انداختن سالمندی تا چه اندازه منعکس‌کننده گرایش به دیدگاه‌های مثبت‌تر در مورد افراد مسن‌تر و پیری است، یا بهتر بگوییم برعکس - شاید شروع سالمندی به تعویق افتاده است زیرا افراد، سالخوردگی را حالتی نامطلوب می‌دانند.»

جنسیت و وضعیت سلامتی نیز به نظر می‌رسد که تصور فرد از سالمندی را شکل می‌دهد. زنان به طور متوسط دو سال دیرتر از مردان شروع به سالمندی می‌کنند که این تفاوت در طول زمان افزایش یافته است.

نتایج نشان می‌دهد، افرادی که احساس تنهایی بیشتری می‌کنند یا از سلامتی بدتری برخوردارند، تمایل دارند بگویند پیری زودتر از افرادی که احساس تنهایی کمتری دارند و سلامت بهتری دارند، آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم