Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که تخلف در پخت قوت غالب مردم در ایلام ادامه دارد، استاندار ایلام نسبت به برخورد با نانوایات متخلف هشدار داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلام بیدار ،  امروز پزشکان و کارشناسان بهداشت در سطح دنیا براین مساله تاکید دارند که باید برای حفظ سلامتی مردم ، مواد غذایی که مصرف می شود استانداردهای بهداشتی را داشته باشد به خصوص اینکه قوت غالب مردم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی مواد غذایی روی سلامت مردم تاثیر دارند و مردم را درگیر بیماریها می کنند بنابراین باید در این خصوص باید حساسیت ویژه ای روی آن باشد تا مواد غذایی سالم به مردم برسد.

 در این زمینه کارشناسان بهداشت و درمان تاکید می‌کنند کاهش سطح کیفی نان در بلند مدت سلامت مردم منطقه را با مخاطره روبرو کرده و اولین مشکلات ایجاد شده افزایش بیماری‌های گوارشی خواهد شد.

به گفته برخی از جامعه شناسان عمده‌ترین تخلفات صنفی که در سال 1400 با آن مواجه شده‌ایم، به ترتیب مربوط به کم‌فروشی نانوایی‌ها و سپس گرانفروشی نان بوده است که لازم است مسئولان برای رفع آن اقدامات جدی انجام دهند، زیرا نان یکی از کالاهای مهم و پرمصرف مردم است و هر گونه تخلف نانوایی‌ها تاثیرات منفی بسیاری بر زندگی مردم خواهد گذاشت.

در پیگیری های  متعدد از پایگاه خبری ایلام ودرگزارشاتی مانند « کبفیت پایین نان در ایلام/وقتی نظارت ها رنگ می بازند» و روی این مساله تاکید ویژه ای شده  پیگیری ها به این مرحله رسیده که استاندار ایلام شخصا به این مساله ورود کرده و یک مطالبه گری برای بهبود کیفیت نان در ایلام راه اندازی شده است.

 کیفیت نان نیازمند بهبودی است 

رضا احمدی از شهروندان ایلامی در گقتگو با خبرنگار ایلام بیدار گفت: نان یکی از مواد غذایی است که مستقیم با سلامت مردم سروکار دارد و کیفیت آن باید هر روز بهبود پیدا کند.

وی افزود: واقعیت این است که کیفیت نان همواره در بیشتر مناطق استان ایلام مناسب نبوده از این رو نیاز است تا با نظارت این مورد بهبود پیدا کند.

احمدی خاطر نشان کرد: قطعا باید سیاست هایی از سوی مسئولین اتخاذ گردد تا نانوایی ها حمایت شود و نان با کیفیت مناسب به دست مردم برسد.

با نانوایی‌های متخلف برخورد می شود

"علیرضا لطفی"، مدیرکل تعزیرات حکومتی ایلام در گفتگو با خبرنگار ایلام بیدار گفت:  کم‌فروشی به ویژه در بخش خبازی‌ها، یکی از معضلات کنونی جامعه است که به کرات در اکثر مناطق استان ایلام مشاهده می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ایلام با بیان اینکه با  نانوایی های متخلف  در استان ایلام برخورد می شود گفت: قطعا کسانی که کم فروشی می کنند یا تخلف می کند منتظر برخورد قانونی باید باشند.

وی تصریح کرد:علاوه بر نانوایی‌ها در سایر صنوف نیزمانند سوپرمارکت‌ها، مرغ فروشی‌ها و... مشاهده می‌شود که فروشندگان با دقیق نبودن ترازو‌ها اقدام به کم فروشی اجناس می‌کنند.

 لطفی با بیان اینکه جلوگیری از این مهم علاوه بر نظارت سازمان تعزیرات حکومتی، نیازمند نظارت سازمان استاندارد و مجمع امور صنفی می‌باشد ادامه داد: سازمان تعزیرات حکومتی استان ایلام بر حسب وظیفه، هر روز و به صورت شبانه روز مشغول نظارت بر تمامی اصناف از جمله نانوایی‌ها، میوه فروشی‌ها،پمپ‌ بنزین‌ها و... است.

نظارت از نانوایی ها تا بهبود کیفیت ادامه دارد

"حسن بهرام نیا"،  استاندار ایلام در گفتگو با خبرنگار ایلام بیدار گفت: بازرسی های متعددی از نانوایی ها در شهرستان هادر سطح ایلام به عمل آمده که بابرخی مختلفان برخورد و به برخی دیگر اخطار داده شده است.

وی افزود: برای نانوایی ها منصف حمایت هایی  در نظر گرفته شده ولی نانوایی های متخلف در صورت عدم اصلاح رویکرد خود پروانه فعالیت ها آن باطل می شود.

بهرام نیا در ادامه گفت:نظارت ها در سراسر استان تا بهبود کیفیت نانوایی ها ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تعزیرات حکومتی بهبود کیفیت استان ایلام ایلام بیدار مواد غذایی نانوایی ها کیفیت نان کم فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟

بخشی از کیفیت متوسط نون خ در فصل پنجم فدای شعارهای گنجانده شده در فیلمنامه شد و تا به صورت نمادین شاهد آثاری باشیم که سرگرمی را قربانی شعار می‌کند.

سرویس فرهنگ و هنر مشرق- دنباله‌سازی سریال‌های موفق به تاسی از فصل‌بندی مجموعه‌های غربی، در چند سال اخیر، در سیما و شبکه نمایش خانگی باب شده است. برخلاف مجموعه‌های غربی که فصل سوم یک سریال با کیفیت‌تر از فصل اول آن است، مهمترین ویژگی ساخت سریال‌های چند فصلی در ایران این است که با افزایش فصل‌ها با یک ریزش مخاطب و افت کیفی و دراماتیک مواجه خواهیم بود.

دنباله سازی در حوزه سریال‌، در دوره‌ای که تلویزیون مخاطب استانداردی داشت، تبدیل به رویه شد. با ریزش مخاطبان جعبه جادو در سال‌های اخیر، ساخت سریال‌های چند فصلی مجموعه‌هایی نظیر زیرخاکی و نون خ به نتایج معکوسی منجر شد.

دست کم در دوسال گذشته هیچ کدام از مجموعه‌های سیما بازتابی اجتماعی و رسانه‌ای میان مخاطبانش نداشته (نمود مرجع شبکه‌های اجتماعی است) و پخش متوالی دو سریال «زیرخاکی» و «نون خ» آخرین تیرهایی بود که در خشاب جعبه جادو قرار گرفت، اما شلیک این دو سریال به صورت متناوب نشان داد که هر دو سریال آثار مشقی و شکست خورده هستند. این شکست‌های متوالی باید مورد توجه تصمیم‌سازان قرار گیرد و این مهم برایشان آشکار شود که حتی ساخت احتمالی پایتخت با انواع خبرسازی در جذب مخاطب تاثیری نخواهد داشت.


با تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان، سیمای ملی تلاش کرد با ادامه مجموعه‌هایی که دستاوردهای ظاهری آنان به قبل از دوران تحول بازمی‌گردد، فاصله خود را با مخاطبان کمتر کند.

بر اساس این سیاست فصل چهارم «زیرخاکی» روی آنتن رفت و نکته جالب اینجاست که همزمان با پخش این مجموعه برنامه گفت‌وگو محور «زندگی پس از زندگی» بر اساس نظرسنجی‌های منتشر شده از مخاطبان بیشتری برخودار بود.

همین سنجش آمار رسمی که توسط سازمان صدا و سیما منتشر شده نشان می‌دهد، پروژه افزایش فصول‌ سریال‌ها در شرایط کنونی، یک پروژه شکست خورده است.این سریال برخلاف فصل‌های قبلی با واکنش مثبت چندانی از سوی رسانه و واکنش درخوری در بین مردم و فضای مجازی مواجه نشد.

با این حال انتظار می‌رفت این شکست، با پخش سریال نون‌خ جبران شود که عملا «نون خ» کیفیت کمتری نسبت به فصل چهارم زیر خاکی داشت .


در فصل پنجم «نون خ» دیگر ظرافت‌های گذشته در شخصیت پردازی مشهود نبود. نویسنده در نگارش فیلمنامه دچار یک سردرگمی محسوس بود و نتوانست همچون فصل اول و دوم روایتی پیوسته خلق کند.

فصل پنجم نون خ از فصل سوم آن ضعیف‌تر بود، چون سازندگان تصمیم داشتند، موقعیتی مشابه پایتخت 3 را در قالب سریال دیگری خلق کنند. به این ترتیب نون خ هویت مستقل خود را از دست داد و عملا از حیث دراماتیک به قهقرا رفت. عدم نبود یک قصه یکپارچه با برجسته شدن تیپ های تکراری سریال و کنایه‌ها و شوخی‌های بارها تکرار شده، به ساختار این مجموعه لطمات فراوانی زد.

تیپ‌هایی نظیر ادریس (سیروس سپهری)، روناک (با بازی صهبا شرافتی)، عمو کاووس (با بازی ماشاالله وروایی)، سلمان (با ایفای نقش کاظم نوربخش) و روژان (با بازی هدیه بازوند) هم کارکرد کلیشه‌ای در فصل پنجم سریال داشتند.


محمود گبرلو منتقد سینما و مجری سابق برنامه هفت درباره اشکالات اشاره شده در صفحه اینستاگرام خود نوشت : چون مخاطب با نون‌خ از سال های گذشته ارتباط برقرار کرده، قصه را بیشتر به خاطر شخصیت‌ها دنبال می کند. گره‌های متعدد برای کشش بیشتر فیلمنامه باید وجود داشته باشد تا تماشاگر برای دنبال کردن قصه انگیزه پیدا کند. ولی گره‌های فصل ۵ سطحی و دم دستی هستند.


در فصل پنجم ازدواج سلمان و شیرین، می‌توانست یک اتفاق ویژه جذاب در متن سریال باشد اما مشخص نیست چرا این رویداد به خرده روایت جذابی تبدیل نشد. تنها عنصر جذابیت سریال در فصل‌های متوالی این مجموعه تعارض و تقابل میان این دو شخصیت بود و ازدواج آنان منجر به از میان رفتن یکی از مایه‌های اصلی دراماتیک سریال شد.

قصد سازندگان بر اساس شعارهای تحول گرایان این بود که یک ایران زیبا را به تصویر بکشند اما به محض اینکه جهت سریال مسیر کرمان را با گرافیک خاصی به تصویر کشید، مسافران همران نورالدین خانزاده سروکارشان به یک طبیب معتاد به تریاک افتاد.

هر چند نمایش این وضعیت و کاراکتر طبیب، توام با کمی پرده‌پوشی بود، اما این بخش از سریال با اشاره به کرمان و نشان دادن یک پزشک معتاد توهینی زیرپوستی محسوب می‌شود.

در بخشی دیگر روایت سریال وارد شهر چابهار شد و در متن سریال تصویری وارونه از اقوام ساکن در این استان را به نمایش گذاشت. این بخش از سریال با اعتراض شدید مردم سیستان و بلوچستان در فضای مجازی مواجه شد، تا افتتاحیه رسانه ملی در سال 1403 با حاشیه‌هایی مواجه شود.


کیفیت فصل پنجم این سریال از تمامی فصل‌های آن پایین‌تر بود و ساختار شعار زده سریال، پس از نجات کولبران نشان می‌داد که سازندگان سعی کرده‌اند برای خوشایند تحول‌خواهان در سیما سریالی را تولید کنند تا حجم بالایی از شعار در متن آن در قالب مونولوگ نمود داشته باشد. بخشی از کیفیت متوسط نون خ فدای همین شعارها شد و تا به صورت نمادین شاهد آثاری باشیم که سرگرمی، قربانی شعار می‌شود.

دیگر خبرها

  • تغییر محسوس در وضع اقتصادی و بهبود معیشت مردم ایجاد شود
  • حمایت از مردم غزه، راهی که همچنان ادامه دارد
  • خدمت به مردم ادامه راه شهدا است
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی
  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • نماینده تبریز: شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند