Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@07:16:06 GMT

صنعت نوشت‌افزار را چهارساله کاملاً بومی می‌کنیم

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۷۰۷۲۶

صنعت نوشت‌افزار را چهارساله کاملاً بومی می‌کنیم

در ادامه گفت‌وگوی روزنامه جوان با رئیس هیأت‌مدیره مجمع نوشت‌افزار ایرانی-اسلامی در ۲۵ بهمن می‌خوانیم: رهبر معظم انقلاب در پیامی با ابراز خرسندی از اقدام افتخارآفرین تولیدکنندگان نوشت‌افزار ایرانی، تولید باکیفیت این محصول را برای هر کشوری مایه افتخار دانستند. روز گذشته آیین پاسداشت ۱۰ سالگی جریان نوشت‌افزار ایرانی-اسلامی و هجدهمین نشست فعالان زیست بوم ایران‌نوشت به همراه رونمایی از پیام رهبر معظم انقلاب به فعالان این عرصه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیئت‌مدیره و یکی دیگر از اعضای هیئت‌مدیره مجمع نوشت‌افزار ایرانی- اسلامی در گفتگو با «جوان» از موفقیت‌ها و چالش‌های این حوزه سخن گفتند.

رئیس هیئت‌مدیره مجمع نوشت‌افزار ایرانی-اسلامی با بیان اینکه ۱۰ سال قبل از سوی مجموعه‌های جوان، انقلابی و دانشجویی نگاه ویژه‌ای به صنعت نوشت‌افزار شد، به «جوان» گفت: هدف این مجموعه‌ها بومی شدن این صنعت بود. یعنی هم برندها بومی شوند، هم تولیدات در ایران انجام شود و هم محتوای اجتماعی و فرهنگی این صنعت رسانه‌ای‌تر شود. این محتوا به خصوص برای کودکان و نوجوان که در شکل‌گیری شخصیت آن‌ها نقش دارد، بسیار مهم است. این اقلام برای سنین کودکی و نوجوانی بسیار مهم است، چون با این اقلام سر و کار دارند.

مدل خود انقلاب اسلامی پیش رفتیم

سعید حسینی افزود: ما از همان اول با نامه‌ای که خدمت حضرت آقا دادیم دغدغه خودمان را بیان کردیم. ایشان هم از همان ابتدا از ما حمایت کردند. از نهادهای مختلف هم خواستند تا به ما کمک کنند. ما در این زمینه احساس تکلیف کردیم. با دغدغه‌های مردمی خودمان را هماهنگ کردیم. دقیقاً مدل خود انقلاب اسلامی که مسیرش را از طریق مردم انجام داد ما هم کارمان را از مسیر دغدغه‌های مردم جلو بردیم تا مشکل نوشت‌افزاری را در کشور حل کنیم.
وی ادامه داد: از همان ابتدا اولویت‌بندی کردیم که ببینیم مسائل این صنعت چیست. مثلاً دیدیم که مردم به برندهای ایرانی اعتماد ندارند. شروع کردیم به تولید محتوا کردن، معرفی کردن برندهای ایرانی و تیزرهای تبلیغاتی هم تولید کردیم. برخی از سال‌ها از ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دقیقه تولید محتوا و ذائقه‌سازی رسانه‌ای کردیم.

در تلویزیون از برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری گرفته تا برنامه‌هایی نظیر پایش، ثریا، عموپورنگ و دیگر برنامه‌های مربوط به کودکان، یک چشم‌انداز مناسب برای مخاطبان به وجود آوردیم. به تولیدکننده‌ها با برنامه‌های مختلف کمک کردیم و آن‌ها هم انگیزه داشتند و استقبال کردند. در بحث کاراکتر، شخصیت‌های ایرانی از بخش انیمیشن و بخش‌های رسانه‌ای آن‌ها را که موجود بود، گرفتیم. این شخصیت‌ها را با کمک طراحان هم پر و بال دادیم و به دست تولید کننده‌ها رساندیم.

رشد سریع در ۱۰ سال

حسینی با اشاره به اینکه اقداماتی که انجام دادیم در طول یک دهه اخیر موجب شد تا سهم تولیدات ایرانی - اسلامی در صنعت نوشت‌افزار افزایش یابد، گفت: امروز خوشبختانه تولیدات ایرانی نسبت به پنج سال قبل حداقل دو برابر شده و برخی از نمونه‌ها و محصولات حتی جنبه صادراتی پیدا کرده‌اند.
‌می‌خواستیم دستاوردهایی ایجاد کنیم و بازار رنگ و بوی ایرانی بگیرد. در این سال‌ها همیشه به طور مستمر به حضرت آقا گزارش می‌دادیم. دیدارهای مختلفی خدمت ایشان هم می‌رفتیم. ایشان هم به طور مستمر پیگیر اقدامات ما بودند و همه کارهای ما را رصد می‌کردند.

هیچ مشکلی باعث توقف ما نشد

وی درباره بازخوردهای رهبر معظم انقلاب هم گفت: حضرت آقا بازخوردهای بسیار دلگرم‌کننده و انگیزه‌بخشی داشتند و به ما دلگرمی می‌دادند. آخرین بار اوایل امسال بود که بسته کاملی از خودکارهای ایرانی را آماده کردیم و فرستادیم خدمت ایشان و حضرت آقا هم خیلی استقبال کردند. امسال از نظر خودکار به طور کامل خودکفا شدیم. اکنون به مناسبت ۱۰ سالگی نوشت‌افزار ایرانی گزارشی کامل به حضرت آقا دادیم و ایشان هم لطف کردند و یک پیام دلگرم‌کننده صادر کردند.

در پیام حضرت آقا، ایشان نوشت‌افزار ایرانی را مایه فخر دانستند. ما هم مسئولیت سنگین‌تری پیدا کردیم تا این مسیر را با قدرت بیشتری طی کنیم.

حسینی افزود: واقعیت این است که مشکلات در این عرصه زیاد است. از حوزه اجتماعی و چالش‌های آن گرفته تا حوزه فرهنگی که دارای شخصیت‌های خاص برای کودکان هم نیست، ما باید با محصولات خارجی رقابت کنیم. تولیدکننده‌ها هم مشکلات متعددی در این زمینه دارند. بعد از مشکلات زیرساختی، مشکلات متعددی در حوزه صادرات و حتی توزیع داریم که البته هیچ کدام از این مشکلات باعث توقف ما نشده است.

در سال‌های اخیر هم دولت کمک‌های کمی به ما کرده و البته دولت کنونی ما را دلگرم کرده ولی صدا و سیما همیشه یاور ما بوده است. امیدواریم با پیامی که حضرت آقا دادند و موجب شد عزم ما هم راسخ‌تر شود، گام‌های بلندتری برداریم.

به آینده بسیار خوشبین هستیم

رئیس هیئت‌مدیره مجمع نوشت‌افزار ایرانی- اسلامی ادامه داد: اخیراً نشستی با دولتی‌ها داشتیم که آقای محسن رضایی و آقای فاطمی امین حضور داشتند. آقای مخبر هم البته پیام دادند و قرار است جلسه‌ای با ایشان هم داشته باشیم. این عزم و اراده را داریم که با وجود همه چالش‌ها، چه کمک بشویم و چه کمک نشویم این مسیر را ادامه می‌دهیم.

اگر حاکمیت نقش بیشتری در کمک‌رسانی به ما داشته باشد با سرعت بیشتری می‌توانیم گام برداریم. به آینده بسیار خوشبین هستیم و در جلسه با دولتی‌ها هم اعلام کردیم که تا چهار سال دیگر می‌توانیم صنعت نوشت‌افزار را به صورت کامل بومی‌سازی کنیم. این قابلیت و این توان را در تولیدکننده‌های بخش خصوصی می‌بینیم که با ظرفیت‌هایی که ایجاد خواهیم کرد به طور کامل این صنعت نوشت‌افزار را ایرانی کنیم.

رضایت ۸۰ درصدی مصرف‌کنندگان

ابوالفضل شیرزاد، دیگر عضو هیئت مدیره مجمع نوشت‌افزار ایرانی-اسلامی هم در این زمینه به «جوان» گفت: جریان نوشت‌افزار هم با تکیه بر فرهنگ بومی و کاراکترهای ملی و ایرانی از ۱۰ سال پیش حرکتی را شروع کرد تا بتوانیم نوشت‌افزاری با محتوای بومی تولید کنیم. با توجه به اینکه مخاطب اصلی هم کودکان و نوجوانان هستند و فرهنگ در این سنین کودکی شکل می‌گیرد، در این حرکت شروع و دستاوردهای خوبی داشتیم.

از زمانی که ما فعالیت خود را شروع کردیم، اصلاً کاراکتر ملی نداشتیم ولی الان کاراکتر داریم. تولید داخلی ما در ۱۰ سال قبل به ۱۰ درصد هم نمی‌رسید، اما حالا در برخی نوشت‌افزارها مثل خودکار به بومی‌سازی کامل رسیدیم. حضرت آقا در سال‌های اخیر در دو مرحله در نشست‌های خود از ما حمایت کردند. در پیام تازه ایشان هم خیلی ما دلگرم‌تر شدیم تا بتوانیم ادامه مسیر را با قدرت بیشتری برویم.

شیرزاد افزود: طبق آمارهایی که به دست آوردیم، امسال مردم بیش از ۸۰ درصد از کیفیت نوشت‌افزار ایرانی- اسلامی رضایت داشتند. در حالی که در ۱۰ سال قبل رضایت مردمی سطح پایینی داشت.

منبع: روزنامه جوان برچسب‌ها صدا و سیما انقلاب اسلامی ایران نوشت افزار ایرانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صدا و سیما انقلاب اسلامی ایران نوشت افزار ایرانی صدا و سیما انقلاب اسلامی ایران نوشت افزار ایرانی هیئت مدیره مجمع نوشت افزار ایرانی نوشت افزار ایرانی اسلامی صنعت نوشت افزار ایشان هم حضرت آقا سال قبل سال ها ۱۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۰۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره)

نشست ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، عصر چهارشنبه به ریاست احمد وحیدی وزیر کشور و با حضور اعضای این ستاد در وزارت کشور برگزار شد.

وزیر کشور با ادای احترام به مقام شامخ حضرت امام خمینی (ره) اظهار کرد: ایشان یگانه دوران معاصر و انسان بزرگی هستند که همه دستاورد‌های امروز ایران اسلامی، از برکات نهضت عظیم ایشان است.

وحیدی ضمن بررسی تکالیف دستگاه‌های مربوطه و ابلاغ اقدامات مورد نیاز، بر انتشار افکار و اندیشه‌های امام راحل (ره) تاکید کرد و افزود: باید ابعاد مختلف شخصیت والای حضرت امام (ره) برای کودکان، نوجوانان و جوانان با شیوه‌های نوین و ابتکاری تبیین شود.

وی تصریح کرد: این اقدام نباید به یک روز در سال محدود شود بلکه دستگاه‌های تبلیغاتی و همچنین رسانه‌ها برنامه‌ریزی مداومی در این زمینه داشته باشند.

وزیر کشور همچنین به استانداران، فرمانداران و بخشداران دستور داد بزرگداشت امام راحل (ره) را در همه شهرستان‌ها و روستا‌ها با شکوه هرچه بیشتر برگزار کنند.

وحیدی ادامه داد: ۱۴ خرداد روزی است که باید انعکاس عمومی داشته باشد و محدود به تهران نشود.

در ادامه محمد علی انصاری سرپرست حرم حضرت امام خمینی (ره) اظهار کرد: بزرگداشت امام خمینی (ره) یک دستاورد معنوی، سیاسی، انقلابی و دینی است که در مجامع داخلی و بین‌المللی برگزار می‌شود.

وی در اهمیت این بزرگداشت، با بیان اینکه هرساله شخصیت، آرمان‌ها، افکار و اندیشه‌های بلند امام (ره) توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی بازخوانی می‌شود، گفت: بزرگترین دستاورد این مراسم این است که رهبر معظم انقلاب، مسیر امام (ره) را به دیگران می‌نمایاند.

سرپرست حرم امام خمینی (ره) افزود: دستاورد بزرگ این اجتماع مردمی این است، مفسر واقعی اندیشه‌های امام، نقشه راه را ترسیم می‌کنند.

انصاری پیام اجتماع بزرگ مردم در این مراسم را اعلام وحدت و انسجام حول محور امام و ولایت برشمرد و اضافه کرد: مردم میثاق خود با امام راحل (ره) و بیعت خود را با رهبر معظم انقلاب تجدید می‌کنند و اقتدار نیرو‌های نظامی، انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی به رخ جهان کشیده می‌شود.

وی، تاکید بر تداوم بی وقفه راه امام (ره) را سومین دستاورد مراسم بزرگداشت بنیانگذار انقلاب اسلامی برشمرد و یادآور شد: سالگرد ارتحال امام (ره) احیای این شعار است که راه امام با پیروی از ولایت زنده است.

سرپرست حرم امام خمینی (ره) با تقدیر از وزیر کشور که پرچمدار این راه و حرکت بوده است، تصریح کرد: سالگرد بزرگداشت امام (ره) میراث معنوی است که هرچه پررنگ‌تر، قوی‌تر، مردمی‌تر، انقلابی‌تر و وحدت‌بخش‌تر باشد، ثمرات و دستاورد‌های بیشتری برای تقویت راه و آرمان‌های امام (ره) و حمایت قاطع از ولایت دارد.

در این نشست، دستگاه‌های مختلف درباره مسئولیت‌های محوله و اقداماتی که باید برای تسهیل حضور زائران امام خمینی (ره) در ۱۴ خرداد به عمل آورند، بحث و تبادل نظر کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • جذب نیروی بومی در صنایع شهرستان جم بسیار پایین است
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره)
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • رئیسی به سریلانکا رفت + عکس و فیلم
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در 20 کشور جهان توسط مهندسان بومی
  • برنامه‌های دهه کرامت در ورامین تشریح شد
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی در صنعت آب و برق