Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان همدان- علیرضا رستمی کیا گفت: تعدادی از مراکز پیش بینی شده که برای تست کرونا به شکل شبانه روزی فعال است.

او گفت: همچنین ۲ مرکز در شهر‌های مریانج و قهاوند به مراجعان خدمات ارائه می‌دهند.

رستمی کیا از افراد دارای علائم کرونا خواست بدون نیاز به حضور در مراکز تجمیعی و اصرار به انجام آزمایش کرونا، نسبت به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و قرنطینه خانگی اقدام‌های لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان گفت: تاکنون یک میلیون و ۲۰۷ هزار و ۵۳۸ دُز واکسن کرونا در شهرستان همدان تزریق شده که سهم نوبت اول ۵۲۹ هزار و ۶۶۴ دُز، نوبت دوم ۴۸۲ هزار و ۸۸۹ دُز و نوبت سوم ۱۹۴ هزار و ۹۸۵ دُز است.

علیرضا رستمی کیا گفت: هم اکنون به طور میانگین روزانه چهار هزار دُز واکسن در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های واکسیناسیون این شهرستان تزریق می‌شود.

او گفت: واکسیناسیون گروه سنی بالای پنج سال آغاز شده است و هم اکنون خدمات واکسیناسیون در ۳۶ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و چهار پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون همدان انجام می‌شود.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراکز بهداشتی تست کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۱۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم وطن خواه، با بیان اینکه تشکیل شبکه های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان از برنامه های اولویت دار وزارت بهداشت است، اظهار داشت: طبق اسناد بالادستی تا سال ۱۴۰۴ باید ۸۵ درصد آزمایشگاه های بیمارستان های دولتی تحت پوشش شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وی افزود: در حال حاضر شبکه آزمایشگاهی در ارتباط با بخش خصوصی طبق آیین نامه ها موجود است و در صورت داوطلب بودن می توانند در شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وطن خواه گفت: بیش از ۸ هزار و ۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود ۳ هزار و ۵۰۰ آزمایشگاه بهداشتی هستند.

کد خبر 6092779 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید