Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@03:10:25 GMT

مجمع شهرداران شهرهای جدید تشکیل می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۷۱۸۰۹

مجمع شهرداران شهرهای جدید تشکیل می‌شود؟

شهردار فولادشهر گفت: در نشست با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شهرهای جدید پیشنهاد تشکیل مجمع شهرداران شهرهای جدید کشور را مطرح کردیم چراکه تنها با تشکیل این مجمع می‌توان پیگیر مشکلات موجود در شهرهای جدید ایران بود.

حسین ایزدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا استفاده از خرد جمعی و افزایش همدلی‌ها را مهم‌ترین انگیزه پیشرفت در شهرهای جدید دانست و اظهار کرد: امروز به دلایل مختلف از جمله مسائل اقتصادی مدیران کشور در سمت‌ها و مسئولیت‌های مختلف در ترازوی انتظارات مردم قرار دارند، به نحوی که انتظارات مردم از دولت سیزدهم افزایش چشمگیری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هرچه خرد جمعی و عقلانیت در جامعه تقویت شود، پیشرفت جامعه افزایش یافته و هموارتر خواهد شد، افزود: با توجه به وجود برخی چالش‌های موجود، قطعاً با سیاست‌های تعریف شده در گذشته نمی‌توان شاهد جهش اقتصادی بود و دستیابی به جهش اقتصادی نیازمند الزامات و استفاده و فعال‌سازی ظرفیت‌هایی همچون استفاده از نیروی انسانی متعهد و کارآمد و خرد جمعی است.

شهردار فولادشهر خاطرنشان کرد: انتظارات و مطالبات شهروندان نه تنها از دولت بلکه از شهرداری‌ها نیز افزایش یافته است و مدیریت شهری شهرهای جدید بدون در نظر داشتن این مطالبات نمی‌تواند تأثیرگذاری لازم را بر آینده شهر داشته باشد چراکه شهرهای جدید برای توسعه یکپارچه و متوازن با مادر شهر خود باید به صورت یک ارگانیسم سالم و خودکفا توسعه پیدا کنند و به شهروندان امکان داشتن شهری رو به توسعه را بدهند.

ایزدی ادامه داد: با توجه به رشد مشکلات شهرنشینی، نظام حاکم بر شهرهای جدید کشور با هدف همگام شدن با سایر نظام‌های شهری پیشرفته دنیا، نیازمند به‌کارگیری روش‌های نوین است و بر همین اساس در کنار پرداختن به نوآوری و استفاده از فناوری‌های جدید در همه حوزه‌ها نیازمند تبیین قوانین جدید برای نیل به جهش بزرگ اقتصادی در شهرهای ایران هستیم.

وی اضافه کرد: هدف از طراحی و احداث شهرهای جدید تولید مسکن، تمرکززدایی، پالایش، ساماندهی فضایی و جذب سرریزهای جمعیتی، کنترل رشد مادر شهرها، انتقال مراکز سیاسی- اداری، جلوگیری از تخریب زمین‌های کشاورزی و توسعه مناطق عقب مانده بوده است، از این رو برای اداره کردن شهرهای جدید همه دستگاه‌ها باید به میدان بیایند.

شهردار فولادشهر تصریح کرد: شهرهای جدید علاوه بر جذب جمعیت باید برای ساکنان زمینه اشتغال را فراهم و نیازهای روزانه آنها را برطرف کنند، از طرفی توجه به امکانات تفریحی و رفاهی برای شهروندان از اهمیت بالایی برخوردار است و از این رو یکی از راهکارهای مهم و اثرگذار در حل اینگونه نیازمندی‌ها تشکیل مجمعی متشکل از شهرداران، اعضای شوراهای اسلامی و نمایندگان مجلس است.

ایزدی اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع در نشست با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شهرهای جدید پیشنهاد تشکیل مجمع شهرداران شهرهای جدید کشور را مطرح کردیم چراکه تنها با تشکیل این مجمع می‌توان پیگیر مشکلات موجود در شهرهای جدید ایران و حل آنها بود.

وی گفت: چنانچه مقامات و مراجع بالادستی نسبت به تنظیم اسناد راهبردی و پیشنهادات کارشناسی در خصوص تشکیل این مجمع توجه ویژه‌ای داشته باشند، قطعاً شاهد عملیاتی شدن دستورات جهادی رئیس جمهور مردمی و حل مشکلات پیش روی شهرهای جدید خواهیم بود.

شهردار فولادشهر افزود: شهرداری فولادشهر به عنوان اولین شهر جدید کشور با قدمتی بیش از پنجاه سال آمادگی خود را برای ایجاد دبیرخانه این مجمع اعلام کرد و به‌زودی جلسه‌ای با هدف تبیین ضرورت تشکیل مجمع به میزبانی شهرداری فولادشهر برگزار خواهد شد.

کد خبر 555560

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهردار فولادشهر لنجان شهرهاي ايران شهرهای جدید پروژه های شهری مدیریت شهری برنامه ریزی شهری شهر شرکت عمران شهرهای جدید معضلات شهري شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهردار فولادشهر شهرهای جدید تشکیل مجمع جدید کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۱۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام

طرح الزام به تنظیم سند رسمی کشور که امام خامنه‌ای از آن به‌عنوان "مصلحت قطعی" یاد کرده‌اند، همچنان در انتظار تصمیم اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در دیدار سال قبل با رئیس و مسئولان قوه قضاییه معاملات غیررسمی اموال غیرمنقول را "منشأ بزرگ فساد" خواندند و در حکمی بسیار مهم تأکید کردند: "خیلی از فسادها در مورد اموال غیرمنقول از همین معاملات غیررسمی و معاملات عادی به وجود می‌آید؛ باید جلوی این گرفته شود و واقعاً این‌جوری است که اگر حالا به‌فرض از دیدگاه شورای محترم نگهبان یک اشکالی هم این قانون مجلس داشته باشد، مصلحت قطعی نظام و کشور در این است که این قانون باید دنبال بشود یعنی این شیوه‌ای که الآن رایج است که دو خط بنویسند، منتقل کنند و مانند به اینها، منشأ فسادهای بزرگ است."

زمانی که این بیانات مطرح شد، طرح الزام به تنظیم سند رسمی به دلیل رفع نشدن اختلاف دیدگاه بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان قانون اساسی، به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده بود و همچنان این "مصلحت قطعی" در انتظار تصمیم اعضای مجمع است.

الزام به تنظیم سند رسمی یک "جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی"مخالفان اعتبارزدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند

بررسی متن ابتدایی طرح پس از توصیه مقام معظم رهبری با سرعت بیشتری در کمیسیون حقوقی ـ قضایی مجمع تشخیص مصلحت مورد رسیدگی قرار گرفت؛ هرچند اختلافات فقهی مانع از سرعت گرفتن بیش از پیش رسیدگی‌ها شد تا اینکه در طرح پس از چکش‌کاری در کمیسیون تخصصی که ریاست آن را رئیس قوه قضاییه به عهده دارد، به صحن مجمع آمد.

تصویب بسیاری از مواد این طرح که مواد یک و 10 آن از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است، به سرعت خوبی پیش رفت تا اینکه نوبت به بررسی ماده 10 شد که درباره سامانه‌ای که سازمان ثبت متولی آن است بحث می‌‌کند و مربوط به طی ایام گذار در بحث اعتبارزدایی از اسناد عادی است.

قرار بود روز چهارشنبه گذشته (12 اردیبهشت) این ماده هم به تصویب اعضا برسد که به گفته یکی از اعضای کمیته نهایی‌سازی متن طرح الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات مربوط به اموال غیرمنقول در مجمع تشخیص مصلحت نظام، متأسفانه این ماده و این طرح هنوز جمع‌بندی نشده و بررسی‌ها هنوز ادامه دارد.

تأخیر در تصویب این طرح مهم در حالی است که امام خامنه‌ای از آن به عنوان مصلحت قطعی نظام و کشور یاد کرده‌اند و طبق آمارهای رسمی اعلام شده از قوه قضاییه، با تصویب و اجرای این طرح حجم ورودی‌ پرونده‌های حقوقی و قضایی تا 50 درصد کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است
  • ‌آبگرفتگی معابر فولادشهر، معضل پس از باران
  • تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • آبگرفتگی در معابر فولادشهر پس از بارش باران + فیلم
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • دیدار وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟