Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - روزنامه‌ نیویورک تایمز در گزارشی نوشته است که کارمندان سفارت افغانستان در واشنگتن که در حالت بی سرنوشتی به سر می‌برند و در پی دریافت پناهندگی در آمریکا هستند. به نقل از نیویورک تایمز کارمندان سفارت افغانستان در واشنگتن و کنسولگری های کشور در نیویورک و لس آنجلس از ماه اکتبر پس از مسدود شدن وجوه افغانستان در بانک های آمریکا در بحبوحه به قدرت رسیدن طالبان حقوق دریافت نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیویورک تایمز می نویسد که این کارمندان در پی دریافت پناهندگی به آمریکا هستند. عبدالهادی نجرابی، معاون سفارت افغانستان به نیویورک تایمز گفت: "شاید نتوانیم برای مدت طولانی ادامه دهیم. فرصت به پایان خواهد رسید."  نجرابی می‌گوید که "هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد. تا زمانی که برای ما ممکن است، اینجا هستیم." نجرابی گفت که خدمات ماهیانه سفارت بین دو تا سه هزار دالر کارمزد به ارمغان می‌آورد. به گفته نجرابی این پول برای روشن نگه داشتن چراغ‌های سفارتخانه و پرداخت سایر خدمات شهری کافی است اما برای پرداخت معاش کارمندان بسیار کم است. این باعث شده است که دیپلمات‌ها و خانواده‌های آنها در جستجوی راهی برای گذراندن زندگی خود باشند. تعداد دیپلمات‌های افغانستان و اعضای خانواده آنها در مجموع به حدود ۶۵ نفر می‌رسد.
در ماه اکتبر، بانک‌های آمریکایی منابع مالی سفارتخانه افغانستان را مسدود کردند. مقامات می‌گویند ده‌ها دیپلمات سفارت افغانستان در واشنگتن و کنسولگری‎‌های افغانستان در نیویورک و لس آنجلس از آن زمان تا کنون معاشی دریافت نکرده‌اند. این دیپلمات‌ها که بخشی از دولت تحت حمایت آمریکا بودند که در ماه آگست سال گذشته برکنار شد، با تمام دشواری‌ها سفارتخانه افغانستان را در نیویورک باز نگه داشته‌اند. آنها به کار دیپلماتیک خود ادامه می‌دهند و در پی این هستند که در آمریکا بمانند. اگر سفارت قبل از اعطای پناهندگی یا اقامت قانونی آنها بسته شود، دیپلمات‌ها ممکن است خود را در موقعیتی بیابند که نه تابعیت در دست دارند و نه مجوزهای لازم برای یافتن شغل. دیپلمات‌های افغانستان در سراسر جهان، به گونه مستقل به وظایف خود ادامه می‌دهند. آنها از دولتی که طالبان در کابل شکل داده‌اند دستور نمی‌گیرند. هنوز سفارتخانه‌های افغانستان در سراسر جهان پرچم سه رنگ افغانستان را که به عنوان بیرق رسمی افغانستان در جهان به رسمیت شناخته شده بود، به جای پرچم طالبان بر فراز سفارتخانه‌های خود به اهتزاز در می‌آورند. دولت بایدن از به رسمیت شناختن طالبان به عنوان یک دولت قانونی خودداری کرده است. مقامات گفتند تا زمانی که طالبان به رسمیت شناخته نشده، وزارت امور خارجه هیچ دیپلماتی که از جانب طالبان فرستاده شود را به رسمیت نخواهد شناخت. پس از تسلط طالبان بر کابل، بانک های غربی دارایی های خارجی افغانستان را مسدود کردند. به گفته سازمان ملل، سیستم مالی و بانکی افغانستان در هرج و مرج به سر می برد و بهبود آن ممکن است چندین دهه طول بکشد.   انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا سفارت طالبان سفارت افغانستان نیویورک تایمز دیپلمات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند

دفتر کاپ گفته است که افغانستان در معرض یک «چرخه معیوب درگیری» قرار خواهد گرفت و تغییرات اقلیمی به عنوان یک تهدید چند برابر عمل می‌کند.

نشریه دیپلمات آسیا به نقل از دفتر کاپ اعلام کرد انزوای جهانی افغانستان و ناتوانی طالبان سبب ایجاد نگرانی‌ها مبنی بر گسترش بحران اقلیمی این کشور به منطقه و فراتر از آن شده است.

به گفته این نهاد، یکی از تأتیرات منفی به قدرت رسیدن دوباره طالبان در افغانستان، بازماندن این کشور از نشست‌های جهانی تغییرات اقلیمی، به‌شمول نشست‌های صندوق آب‌وهوای سبز (GCF) است.

بربنیاد این گزارش، افغانستان تنها می‌تواند ۴۰ درصد از برق مورد نیاز خود را تأمین کند که این تولید ناکافی، سبب مودجودیت حدود شش ساعت برق در مراکز صحی کشور شده است.

گفتنی است که افغانستان افزون بر بحران‌ سیاسی و اقتصادی با بحران تغییرات اقلیمی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

کاهش آب‌های زیرزمینی، سرازیرشدن سیلاب‌های ویران‌گر، بالا رفتن درجه حرارت، کاهش بارندگی، باران‌های بی‌موقع و تغییر رطوبت هوا از نشانه‌های تغییر اقلیم در افغانستان خوانده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات وزارت امور خارجه سوریه
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری
  • آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات سوری که در حمله رژیم صیهونیستی به سفارت ایران مجروح شد
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • مسدود شدن گذرگاه اسپین بولدک
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • شبکه آمریکایی‌: بایدن به دنبال اعطای پناهندگی به برخی از آوارگان فلسطینی است
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند