Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته ملی مبارزه با کرونا گفت: سیر روبه افزایش سویه امیکرون چشمگیر است به طوری که موارد ابتلاء و مرگ روزبه‌روز افزایش می‌یابد، میزان موارد سرپایی نیز افزایشی شده و میزان بستری‌ها نسبت به ماه پیش هشت برابر افزایش یافته است.

مسعود مردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: سیر روبه افزایش سویه امیکرون چشمگیر است به طوری که موارد ابتلاء و مرگ روزبه‌روز افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان موارد سرپایی نیز افزایشی شده و میزان بستری‌ها نسبت به ماه پیش هشت برابر افزایش یافته است.

وی افزود: عمده شهرهای کشور در وضعیت قرمز به سر می‌برند، به همین خاطر مردم باید از ترددهای غیرضروری جدا خودداری کنند، تاکید می‌کنیم که سفر نروند، دورهمی‌ها، مجالس عزا، ختم و شادی را نیز به تأخیر بیندازند. ترجیح می‌دهیم که مدارس شهرهای قرمز نیز به صورت غیرحضوری فعالیت کنند.

این عضو کمیته علمی مبارزه با کرونا، ادامه داد: البته این وضعیت مختص ایران نیست، بلکه کشورهای آفریقای جنوبی، انگلستان، آلمان و ایتالیا نیز درگیر وضعیت مشابهی بودند. با این حال این کشورها سیر صعودی امیکرون را پشت سر گذاشته‌اند. شاید تنها ویژگی مثبت امیکرون این باشد که آمارها را به سرعت بالا می‌برد و در مقابل، به سرعت پایین می‌آورد. به همین خاطر، این وضعیت در آفریقای جنوبی دو و نیم ماه ادامه داشت.

امیدواریم امیکرون تا اواخر اسفند فروکش کند

وی تصریح کرد: امیدواریم که با رعایت مردم، امیکرون تا اواخر اسفند فروکش کند. وقتی تعداد مبتلایان از عرف موجود بالاتر برود، عده‌ای در بیمارستان و به دنبال آن عده‌ای در آی‌سی‌یو بستری می‌شوند و مسلماً عده‌ای فوت می‌کنند، به همین خاطر است که تعداد مرگ‌ومیر دیروز نزدیک به ۱۵۰ نفر بوده و مرگ‌ها سه رقمی شده‌اند.

مردانی افزود: به دلیل بالا رفتن موارد ابتلاء، عده‌ای بیمارستانی می‌شوند و چنانچه این فرآیند ادامه یابد، به یقین با شرایط وخیم‌تری روبه‌رو خواهیم بود، بنابراین توصیه می‌کنیم اکید به رعایت پروتکل‌ها و پرهیز از ترددهای غیرضروری داریم.

توصیه‌ای برای سفرهای نوروزی نداریم، سفر نروید!

وی با اشاره به تبلیغات اپلیکیشن‌هایی که برای سفر و اجاره سوئیت و هتل فعالیت می‌کنند، گفت: آنها به فکر سود خودشان هستند و ترس آن را دارند که مبادا متضرر شوند. ما به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنیم که مردم از هم اکنون برای سفرهای نوروزی برنامه‌ریزی کنند چرا که با وضعیت فعلی چنین شرایطی مهیا نیست.

عضو کمیته علمی مبارزه با کرونا، ادامه داد: ما مباحث را به ستاد ملی ارائه داده‌ایم، چنان‌که پیش از این هم هشدارهای لازم را در این خصوص به مسئولان امر داده بودیم و باید اقدامات عاجل صورت بگیرد.

وی افزود: اگر آمار مرگ‌ومیر کاهش خواهد یابد، درصد اشغال تخت‌ها کم‌تر از شرایط فعلی خواهد شد، مصرف دارو و تجهیزات پزشکی نیز پایین خواهد آمد. به واقع، باید این پیک به شیوه‌ای مدیریت شود که مردم در نوروز متحمل مشکلات جدید نشوند.

تجویز رمدسیویر برای بیماران زمینه‌ای

مردانی با اشاره به استفاده از داروی رمدسیویر برای برخی از بیماران کرونایی، گفت: هزینه داروهایی مانند رمدسیویر نسبت به قبل پایین آمده است و حتماً باید توسط متخصص عفونی یا متخصص ریه تجویز و تزریق شود و هر کسی حق استفاده از رمدسیویر را ندارد.

وی افزود: به نظر می‌رسد رمدسیویر در بیماران دچار نقص ایمنی یا سرطان و یا افراد دارای دیابت کنترل نشده به دلیل اینکه ریه آنها درگیر شده و سطح اکسیژن خون‌شان پایین آمده است، می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

عضو کمیته علمی مبارزه با کرونا، ادامه داد: برای این دسته از افراد، توصیه به استفاده از رمدسیویر برای مدتی کوتاه، عموماً سه روز را توصیه می‌کنیم. حتی کلینیک‌های تجویز رمدسیویر در بعضی از بیمارستان‌های دانشگاهی راه‌اندازی شده و مشغول تزریق آن هستند که خوشبختانه کمبود دارویی چشمگیری نداریم.

مردانی در پایان از تصویب دو مصوبه در ستاد ملی مبارزه با کرونا در جلسه دیروز خبر داد و تاکید کرد: عمده تاکید ما در این جلسه بر تزریق دوز بوستر بود. از مردم می‌خواهیم ضمن تکمیل دوره واکسیناسیون خود، پروتکل‌های بهداشتی را در بالاترین وضعیت ممکن رعایت کنند تا به سلامت از این پیک خارج شویم.

کد خبر 555607

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دکتر مسعود مردانی داروي رمدسیویر عضو کمیته علمی ستاد ملی کرونا سویه جدید کرونا در ایران آمار امیکرون در ایران داروی امیکرون شدت بیماری کرونا با اومیکرون شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مبارزه با کرونا عضو کمیته عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا هشتم اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبه‌رو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده، این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلی‌متر بوده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی در هفت روز گذشته منتهی به هشتم اردیبهشت حدود ۱۱.۹ میلی‌متر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلی‌متر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به هشتم اردیبهشت در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلی‌متر است، در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبه‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا هشتم اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، سیستان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کندف چرا که ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبه‌رو بوده است، در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلی‌متر است، اما در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلی‌متر بارش دریافت کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

لازم است بدانیم، شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از یکم مهر شروع می‌شود و تا سی و یکم شهریور سال بعد ادامه می یابد.

کد خبر 749254

دیگر خبرها

  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • بازگشت وضعیت نارنجی به یزد
  • آمار قابل توجه مورایس مقابل پرسپولیس 
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • استقلال و ۶ پیروزی در ۷ تقابل آخر برابر تراکتور
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • آمار قابل توجه مورایس مقابل پرسپولیس
  • ۱۰ برابر کشور‌های پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است