Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با تاکید بر اینکه حفظ جایگاه پدر، تأثیر بسیاری بر تربیت فرزندان دارد گفت: فرزندانی که در این خانواده تربیت می‌شوند مسئولیت‌پذیر و اخلاق‌مدار هستند و تحت هر شرایطی حرمت‌ها را حفظ می‌کنند.

به گزارش ایمنا، سیدحسن موسوی‌چلک با تاکید بر اینکه در هر جامعه، خانواده یا دسته و گروه، افراد دارای نقش‌های مختلفی هستند و برحسب آن نقش‌ها انتظاراتی از آنان پیش می‌آید، اظهار کرد: در صورتی که انتظارات به هر دلیلی برآورده نشود، انجام آن نقش با چالش مواجه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این نقش‌ها، نقش پدری است که در درون خانواده، جایگاه خاص خود را برای تربیت فرزندان دارد.

وی با تاکید بر اینکه در صورتی که جایگاه هر کدام از والدین بنا به هر دلیلی تضعیف شود، الگوی تربیت در آن خانواده دچار چالش می‌شود، خاطرنشان کرد: در دهه‌های اخیر، در کنار تمامی تغییرات به وجود آمده در جهان، شرایط درون خانواده هم دستخوش تغییر شده است؛ در نتیجه متحول شدن ساختار خانواده و تغییر سطح روابط درون خانواده، سطح سواد و نقش‌هایی که فرزندان در جامعه ایفا می‌کنند مبنای این استنباط است که نقش والدین کمرنگ‌تر یا ضعیف‌تر شده است.

کمرنگ شدن نقش والدین

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران گفت: به واسطه فشارهای اقتصادی که امروز مردان به عنوان نان‌آوران خانواده تحمل می‌کنند، زمان، ساعت، مدت و کیفیت حضور آنان به نسبت قبل تغییر کرده است که همین امر بر کیفیت روابط و جایگاه آنان در قبال دیگران تأثیر منفی می‌گذارد و عامل کمرنگ شدن یا تضعیف شدن جایگاه پدر در خانواده می‌شود.

موسوی‌چلک افزود: فضای متفاوت دوران کودکی والدین با دوران کودکی که فرزندان تجربه می‌کنند، باعث شده که کیفیت روابط مابین آنان به تناسب این تغییرات دگرگون شود. بنابراین فشارهای اقتصادی، ساعت حضور کم، تغییر سبک زندگی، افزایش دانش فرزندان همه دست به دست هم داده که جایگاه پدران مانند گذشته نباشد و شکاف بین نسلی ایجاد شود.

وی با بیان اینکه گذر زمان، مسیر توسعه، شهرنشینی، تغییرهای ایجاد شده در ساختار خانواده، ساختار روابط اجتماعی و نقش‌ها و انتظاراتی که از فرزندان و والدین در دوره کنونی متصاعد می‌شود، بر کمرنگ شدن نقش والدین بخصوص پدر تأثیر گذاشته است، خاطرنشان کرد: اگر هر عضوی از خانواده، نقش خود را به درستی تفهیم و ایفا کند جایگاه حفظ خواهد شد؛ در غیر این صورت، شاهد بدتر شدن اوضاع و روابط میان اعضای خانواده خواهیم بود.

موسوی‌چلک با تاکید بر اینکه حفظ جایگاه به همت همه اعضا و خود شخص بستگی دارد، تصریح کرد: خانواده، رسانه و هر نهادی که در تربیت نقش دارد می‌تواند در بازنگری و تقویت این فضا کمک کند.

با حفظ حرمت و جایگاه پدر در خانواده، فرزندانی اخلاق‌مدار تربیت می‌شوند

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در پاسخ به اینکه حفظ جایگاه پدر چه تأثیری بر تربیت فرزندان دارد، گفت: خانواده‌هایی که اخلاق را مدنظر قرار می‌دهند به طور حتم، مروج اخلاق در جامعه خواهند بود و چه چیزی مهم‌تر از اینکه بتوانیم این فضا را در جامعه تقویت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: فرزندانی که در این خانواده تربیت می‌شوند، مسئولیت‌پذیر و اخلاق‌مدار هستند و تحت هر شرایطی حرمت‌ها را حفظ می‌کنند و نسبت به اطرافیان بی‌تفاوت نیستند؛ نکته مهمی که باید به آن توجه داشت و اهمیت قائل شد، زیرا سلامت روان جامعه را به دنبال دارد.

موسوی‌چلک درباره ارتباط و تأثیر سلامت روان بر سلامت جسم پدر خانواده، خاطرنشان کرد: وقتی حرمت کسی حفظ می‌شود سلامت روان او تضمین می‌شود که این آرامش روانی بر سلامت جسم و ایفای نقش‌های او و نوع نگاهش به آینده هم بی‌تأثیر نیست. در مورد پدر خانواده هم این چرخه بسیار تأثیرگذار و حائز اهمیت است.

منبع: ایرنا

کد خبر 555598

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران جایگاه پدر نقش پدر در خانواده روز پدر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حفظ جایگاه جایگاه پدر موسوی چلک نقش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۲۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است

ایسنا/سمنان رئیس کل دادگستری استان سمنان بر ضرورت مراقبت از شأن و جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری تاکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری امروز (۱۰ اردیبهشت ماه) در اولین نشست مشترک هیأت مدیره کانون و مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده دادگستری استان سمنان که با حضور رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان، رئیس مرکز کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده دادگستری استان، رئیس کانون وکلای قوه قضائیه در استان و رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه در استان سمنان برگزار شد با اشاره به جایگاه وکیل و کارشناس در نظام قضایی ایران، اظهار کرد: وکیل و کارشناس باید در انجام وکالت و کارشناسی صداقت، تقوی، امانتداری، سرعت و دقت را رعایت کند تا زمینه ارتقای رسیدگی‌های قضایی در دوره تحول و تعالی قوه قضائیه در استان فراهم شود.

وی گفت: بسیاری از مراجعه‌کنندگان به دادگستری از توان علمی چندانی برخوردار نیستند تا بتوانند از حق و حقوق خود دفاع کنند. وکیل دادگستری و کارشناس رسمی باید درباره طرح دعاوی، شکایت‌ها یا دفاع از دعاوی و شکایت‌ها یاری کنند.

اکبری با اشاره به ضرورت مراقبت از شأن و جایگاه وکلا و کارشناسان، بیان کرد: گزارش‌های ارائه‌شده حاکی از آن است که اعمال نظارت‌ها مثمر ثمر بوده است و اندک افرادی در این مجموعه دچار لغزش شده‌اند. وکلا و کارشناسان نباید مرتکب مفاسدی از جمله وکالت تضمینی، گرفتن وجه غیرقانونی و نامتعارف، ارتباطات نامتعارف و موارد تخلفات مندرج در قوانین شوند. 

رئیس کل دادگستری استان سمنان اظهار کرد: وکلا و کارشناسان می‌توانند در مسیر اجرای عدالت و چارچوب قانون به دستگاه قضایی استان کمک کنند تا خدمت‌رسانی به مردم به بهترین وجه اتفاق بیفتد. 

در این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین جلالی، معاون قضایی رئیس کل و مسؤول نظارت بر وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده دادگستری استان سمنان به بیان گزارش عملکرد پرداخت و گفت: با توفیق‌های بسیار خوبی که تاکنون در مسیر نظارت بر وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده دادگستری استان اتفاق افتاده، دادگستری سمنان در زمره استان‌های پیش‌رو و برتر در حوزه انجام تکالیف است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • برگزاری جشنواره استعدادیابی «ستاره‌های شهر» در قم
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است