Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا -​​​​​​​ یک کارشناس حوزه رمزارز به دولت توصیه کرد که برای تصویب قانونی در این حوزه با احتیاط بسیار و همانند سایر کشورها و طبق استاندارهای دنیا عمل کند.

علیرضا شامخی  اظهار کرد: قیمت‌ در بازار رمزارزها نقطه مقاومت مهمی را شکسته و در محدوده آن مقاومت یک دوره فشردگی را تجربه می‌کند که تحلیل در این دوره سخت است و توصیه عمومی در این زمینه زیاد جالب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کل اکنون بازار رمزارزها درگیر معاملات حرفه‌ای است و نمی‌توان توصیه‌ای برای عموم در این راستا داشت. 

وی با تاکید بر اینکه نباید با پول پرریسک یا سرمایه مورد نیاز وارد بازار رمزارزها شد و در آن سرمایه‌گذاری کرد، گفت: در دنیا هنوز پروتکل‌ و دستورالعمل مشخصی برای رمزارزهای بانک مرکزی تعبیه نشده البته کشوری چون چین در این زمینه به نسبت پیشتاز است. از سوی دیگر، جای تقدیر دارد که بانک مرکزی کشورمان به فکر رمزارزهاست و باید در این زمینه استاندارهای فنی لازم را رعایت کند. 

به گزارش ایتنا از ایسنا، این کارشناس درباره رمز ریال ملی که قرار است از سال آینده راه‌اندازی شود، بیان کرد: این رمزارزها فقط ابزار تراکنش هستند و به جای کارت بانکی یا اسکناس از این ابزار و کیف پول‌های رمزارزها استفاده خواهد شد که امنیت بیشتری هم دارند. نکته دیگر اینکه هزینه تراکنش در این ساختار کم می‌شود و کاهش هزینه‌های تراکنش نقش واسطه‌ها چون بانک‌های تجاری را کم می‌کند که برای این بانک‌ها نگران کننده است. 

شامخی ضمن اشاره بر تدوین آیین‌نامه‌ای به نام رمز ارزش، به دولت توصیه کرد که به هیج وجه بدون مشورت با فعالان و کارشناسان این حوزه آیین‌نامه‌ای را تدوین و تصویب نکند و سیاستگذاران خیلی محتاطانه برای  تصویب قانونی در این حوزه عمل کنند. علاوه براین، باید همانند سایر کشورها و طبق استاندارهای دنیا عمل کنند زیرا، رمزارزها یک فناوری نو است که شناخت کمتری نسبت به آن‌ها وجود دارد. 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رمزارز ارز دیجیتالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۲۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری ها دارند و عطاری ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت های افزوده کار را پیش ببریم. در سال های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه ها پر رنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت ها در این زمینه موفق تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علیرغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می شود.

کد خبر 6098303

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • از افزایش تابلوهای اعلام وضعیت پارامترهای سلامت هوا تا طرح تهاتر مطالبات بانک شهر با املاک
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت