Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشمت رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: راه اندازی و تکمیل زیر ساخت‌های مرز سومار برای تردد مسافرین و زائران در حال پیگیری است.

وی افزود: در صورت پیشرفت و اخذ موافقت‌های مورد نظر این مرز علاوه بر رسمی بودن برای واردات و صادرات مرزی به زودی به مرزی رسمی برای تردد مسافران نیز تبدیل می‌شود.

فرماندار گیلانغرب تصریح کرد: تهیه و آماده سازی زیرساخت‌های لازم برای راه اندازی سریع‌تر در ۲ کشور ایران و عراق نیازمند دیدار و مذاکرات دوطرفه‌ای است که به زودی طی چند ماه آینده انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی بیان کرد: یکی از زیرساخت‌های مورد نیاز در این مرز فیبر نوری بوده که الزام اصلی ارتباط برای انجام کارهای گمرک و گذرنامه‌ها است که با وعده مساعدت از سوی مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه و اعطای اعتباری بیش از یازده میلیارد تومان تا پایان اسفند ماه به مرحله اجرایی می‌رسد.

وی ادامه داد: برای راه اندازی این مرز نیازمند ایجاد گیت‌های مسافربری و دستگاه‌ها و ادارات مرتبط برای تردد مسافران است که تا حدودی در ۲ کشور زمینه‌های آن فراهم شده است.

رضایی تاکید کرد: جاده‌های مورد نظر برای تردد مسافران شامل جاده ذله زرد که در محور گیلانغرب به سور واقع است در حال آماده سازی بوده که بیش از ۴۰ درصد پیشرفت داشته و برای تأمین اعتبارات مورد نیاز از سوی استاندار کرمانشاه و نماینده مردم گیلانغرب در حال پیگیری است.

فرماندار گیلانغرب با بیان اینکه بخش آماده‌سازی زیرساخت‌های جاده‌ای در این مرز آغاز شده است، تاکید کرد: بخشی از جاده سومار به سمت مرز در حال آماده‌سازی بوده که به مرحله بتن ریزی غلطکی رسیده که پس از آن به زودی این مسیر آسفالت خواهد شد.

کد خبر 5425100

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه گیلانغرب مرز سومار سومار مرز راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر ویروس کرونا بوشهر 22 بهمن انقلاب اسلامی ایران کرمانشاه شیوع کرونا آمار کرونا عکس استانها خطبه های نماز جمعه خراسان رضوی اردبیل گرگان آماده سازی برای تردد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات



معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: توجه به زیرساخت‌های راه و جاده‌ها و همچنین دو موضوع مهم فرهنگ رانندگی و اِعمال قانون نیز باید به جد در اولویت کاری قرار گیرد چراکه نقش بزرگی در پیشگیری از تصادفات حادثه‌ای ایفا می‌کنند.

سید مهدی قویدل معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کرمان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه خبری با بیان اینکه همزمان با توسعه و پیشرفت تکنولوژی قطعا با آسیب‌هایی مواجه هستیم، اظهار کرد: امروزه در کشور و سطح دنیا موضوع تصادفات یک مقوله‌ای است که با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی افراد، یکسری صدمات و تلفاتی در پی داشته است.

وی تصریح کرد: قطعا تصادفات علل و عوامل متفاوتی دارند که معمولا سه عامل مهم انسان، خودرو و جاده در بروز و یا کاهش تصادفات موثر هستند.
قویدل افزود: استان پهناور کرمان با توجه به داشتن گستردگی راه‌ها وجاده‌های مواصلاتی، با مشکلات زیرساختی بسیاری مواجه است کما اینکه بحث دو بانده شدن جاده ها، نصب سیستم پایش تصویری، هوشمندسازی، راه اندازی جایگاه‌های استراحتی و مجتمع‌های رفاهی بین راهی و... که در قانون برنامه ششم و هفتم توسعه نیز دولت را مکلف به انجام و رفع نواقص کرده است.
وی اضافه کرد: در کنار این زیر ساخت ها، دو موضوع مهم فرهنگ استفاده از خودرو و صحیح رانندگی کردن و دیگری بحث اِعمال و اجرای قانون نیز باید به جد در دستورکار قرارگیرد چراکه این موارد نقش پررنگی در پیشگیری از تصادفات ایفا می‌کنند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز ۱۰ اتهام اول استان را مطالبه گر هستیم، گفت: یکی از این اولویت ها، بحث تصادفات جاده‌ای است که بسیار مهم و حائز اهمیت است. 
معاون قضایی دادگستری استان کرمان بیان کرد: در کمیسیون ایمنی استانداری و همچنین در شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده که در یکی از این کارگروه‌های تخصصی در خصوص معادن و بیمه است که به مواردی از جمله صدور بارنامه ها، نظارت بر حمل بار معادن و مسئولیت اجتماعی معادن و بیمه‌ها پرداخته می‌شود و معاونت اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم نیز مطالبه گر این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه سامانه‌های صدور بارنامه باید هوشمندسازی شوند، اضافه کرد: این سامانه و سایر سامانه‌های جاده‌ای باید مستقیما در اختیار پلیس قرارگیرد و باتوجه به اینکه اخیرا خودرو‌هایی توسط پلیس راه توقیف شده مبنی بر داشتن بیش از ۱۰ تن اضافه بار، این نیز معضلی است که باعث وارد آمدن آسیب به راه‌ها می‌شودو همچینین حوادث جاده‌ای را در پی خواهند داشت و همین مشکلات باعث شده که یکی از اولویت‌های کاری ما در سال ۱۴۰۳ مطالبه رسیدگی به مشکلات راه و جاده‌های مواصلاتی استان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار