Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید ابوالفضل وکیلی روز دوشنبه در نشستی با مسئولان یزد افزود: حدود ۵۰ درصد شیر تولیدی دامداران به خارج استان ارسال می‌شود و به دلیل خشکسالی‌ ۴۰ درصد خوراک دام از سایر مناطق کشور بدست جامعه هدف در استان یزد می‌رسد که قیمت حمل ونقل موجب افزایش هزینه‌ها شده است.

وی ادامه داد: نبود سرمایه در گردش از مشکلات این قشر زحمت‌کش است که باعث شده دامداران برای تهیه سرمایه در گردش نسبت به فروش دام زنده اقدام و وجه آن را برای تهیه آذوقه دیگر دام‌های خود اختصاص دهند که یک دغدغه مهم محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول اظهار کرد: افزایش نیافتن قیمت‌های شیر و گوشت طی ماه‌های اخیر به توجه به افزایش نهاده‌های دامی از دیگر مشکلات دامداران است که در این خصوص با هماهنگی و همکاری بخش‌های مرتبط موضوع در دستور کار است و تصمیم لازم صورت می‌گیرد.

وکیلی بیان کرد: برای رفع دغدغه دامداران و کمک به تولید فرآورده‌های دامی مورد نیاز شهروندان نسبت به جمع‌بندی مسایل و مشکلات و ارائه راهکار مناسب و منطقی اقدام به عمل می‌آید و قطعا نباید جای هیچگونه نگرانی برای بخش تولیدکننده و مردم باشد .

طی روزهای اخیر با افزایش قیمت نهاده‌های دامی، کمبود آن و نرخ‌های متفاوت در بازار، دامداران استان یزد را رنج می‌دهد و آنها حمایت دولت برای خرید نهاده‌های دامی از سایر استان‌ها و فروش مستقیم را خواستار هستند.

استان یزد چهار میلیون و ۵۳۳ هزار و ۱۶۲ واحد دامی، ۱۴۳ هزار ۵۶۱ رأس گاو شیری و گوساله و یک هزار و ۱۰۰ واحد مرغداری صنعتی دارد که از این تعداد ، ۲۸۹ هزار تن شیرخام ، ۱۹ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز ، ۶۰ هزار تن گوشت مرغ ، ۲۷ هزار و ۹۰۰ تن تخم‌مرغ ، چهار هزار و ۴۰۰ تن گوشت سایر ماکیان و ۲۴۷ تن سایر فرآورده ها تولید می‌شود.

 یزد هم‌ اکنون یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها، آبادی ها و سکونتگاه های عشایری زندگی می‌کنند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی یزد دام و طيور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی یزد دام و طيور وزارت جهاد کشاورزی یزد دام و طيور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۴۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران

وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در جلسه کارگروه خرید تضمینی محصولات کشاورزی، گفت: ۳۲ مرکز خرید در استان تجهیز و آماده آغاز عملیات خرید تضمینی گندم هستند و در صورت نیاز به افزایش تعداد مراکز خرید و تصویب کارگروه، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان آمادگی لازم را برای افزایش تعداد مراکز خواهد داشت.

او افزود: در سال جاری سیاست‌های دولت در حمایت از کشاورزان و در راستای تحقق شعار سال بر این است که از ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی در خرید دانه روغنی استفاده نماید که در استان مازندران نیز یک شرکت بخش خصوصی به عنوان خریدار دانه روغنی کلزا معرفی شده و همزمان با آغاز برداشت کلزا در استان فعالیت این شرکت نیز با همکاری و نظارت سازمان جهاد کشاورزی آغاز خواهد شد.

مدیرکل غله مازندران گفت: در سال ۱۴۰۲ با خرید ۱۱۸ هزار تن گندم افزایش ۴۲ درصدی و جهش تولید را تجربه کردیم و امیدواریم در سال جاری نیز با شرایط آب و هوایی حاکم، وضعیت مطلوب تری را از لحاظ تامین نیاز کشور در پیش داشته باشیم.

وفائی نژاد افزود: در سال گذشته ۹۶۰۰ تن کلزا در استان مازندران خریداری کردیم و دولت به منظور حمایت از کشاورزان قیمت خرید را از ۲۳ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان افزایش داد.

حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران نیز در ادامه این جلسه، با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

او با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، افزود: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز می‌باشد گفت: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تامین نماییم.

او با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، افزود: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالا‌های اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، گفت: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

او از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • میدان عرضه دام در چهارمحال‌وبختیاری احداث می‌شود
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان