Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رمضانی با طرح این نکته که بیش از ۷۴۶ هزار بسته، معادل ۹۳ درصد از مرسولات پستی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به دست مخاطبان رسیده است، عنوان کرد: به دلیل شیوع سویه جدید بیماری کرونا و مشکلات ناشی از آن و به جهت مبتلا شدن نیروهای انسانی در برخی از دفاتر نشر و دفاتر پستی در بعضی از استان‌ها، تاکنون تنها ۷ درصد از کتاب‌های خریداری شده در این نمایشگاه تحویل داده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ علی رمضانی (مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و رئیس دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران) اظهار کرد: کمیته فعالیت‌های فرهنگی ستاد برگزاری این نمایشگاه با هم‌افزایی مؤسسات، ناشران و سایر مراکز فرهنگی (تشکل‌ها، سازمان‌ها، ارگان‌ها و...) برنامه‌های مختلفی را با هدف «ترویج کتاب و کتابخوانی» و «برپایی رویدادهای فرهنگی در حوزه نشر و اهل‌ قلم» در سطح ملی و در گستره کشور، سطح سازمان‌ها و سطح ستاد نمایشگاه برنامه‌ریزی و اجرا کرد.

وی همچنین عنوان کرد: مطابق گزارش‎های واصله ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها، مراکز و نهادهای فرهنگی کشور بیش از 300 برنامه و فعالیت کتاب‌محور خرد و کلان را در ایام نمایشگاه مجازی کتاب تهران برگزار کردند؛ همچنین نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور نیز بیش از 2000 برنامه را تدارک دیده و اجرا کرد.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران در ادامه افزود: ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، بنیاد مکتب حاج‌قاسم سلیمانی، انجمن نقد ادبی، انجمن ویرایش و درست‌نویسی، انجمن فرهنگی زنان ناشر، اتحادیه ناشران کتاب تهران، انجمن علمی بازاریابی، انجمن ویراستاران، انجمن صنفی مترجمان، انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی، انجمن قلم ایران، انجمن نویسندگان کودک و نوجوان و... از جمله سازمان‌ها و نهادهای همکار با دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران بوند که قریب به 40 نشست، محفل یا کارگاه آموزشی در محیط خانه کتاب و ادبیات ایران یا مراکز بیرونی برگزار کردند؛ همچنین سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در سطح شهر تهران بیش از 15 برنامه در محیط فرهنگسرا، خانه فرهنگ و کتابخانه‌های شهر تهران برگزار کرده است.

او با اشاره به پویش «#من_هم_کتاب_خریدم»، پویش «#این_کتاب_را_بخرید» و پویش «#نذر_کتاب» که در ایام دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران اجرا شد، عنوان کرد: در این دوره از نمایشگاه 52 سلسله نشست‌‌ تخصصی و عمومی در 4 محور «حوزه کتاب و کتابخوانی»، «اقتصاد نشر»، «نشر الکترونیک» و «هم‌افزایی سازمان‌ها و نهاد‌های کتاب‌محور» برنامه‌ریزی شد که در این میان 30 نشست داخلی، 10 نشست بین‌الملل، 4 محفل ادبی و 8 کارگاه آموزشی را شامل می‌شود. از دیگر فعالیت‌های فرهنگی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران که برای نخستین‌بار انجام می‌شد، تمهید امکان بازدید بیش از 70 نفر از فرهیختگان فرهنگی، هنری، سیاسی و نویسندگان از فرآیند پشتیبانی و ستاد برگزاری نمایشگاه بود که با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی صورت گرفت.

وی با طرح این نکته که بیش از 746 هزار بسته، معادل 93 درصد از مرسولات پستی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به دست مخاطبان رسیده است، عنوان کرد: به دلیل شیوع سویه جدید بیماری کرونا و مشکلات ناشی از آن و به جهت مبتلا شدن برخی عوامل در بعضی از دفاتر ناشرین و عوامل دفاتر پستی در بعضی از استان‌ها، تاکنون تنها 7 درصد از کتاب‌های خریداری شده در این نمایشگاه تحویل داده نشده است؛ به همین منظور هماهنگی‌های لازم انجام شده است تا نیروهای جایگزین با تدابیری شرایط آماده‌سازی و ارسال سایر مرسولات فراهم شود. همچنین ضروری است ناشران و ادارات پست استان‌ها به منظور انجام تعهدات خود کارهای لازم را انجام داده تا باقی مانده بسته‌های دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به دست مخاطبان برسد.

علی رمضانی در پایان درخصوص تسویه حساب با ناشران شرکت‌کننده در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران گفت: مرحله دوم پرداخت مطالبات ناشران شرکت کننده در این نمایشگاه بر اساس بسته‌هایی که به خریداران تحویل داده شده تا پایان بهمن‌ماه 1400 آغاز خواهد شد. این مبالغ به شماره حساب اعلامی ناشر در زمان ثبت نام واریز خواهد شد. همچنین سایر ناشران نیز پس از وصول کتاب خریداری شده به مخاطبان که اطلاعات آن به صورت برخط از سامانه شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران دریافت می‌شود، در فهرست پرداخت قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر خانه کتاب ایران فرهنگ و ارشاد اسلامی ادبیات فرهنگی هنری مساجد فرهنگی هنری زنان انجمن علمی کودک و نوجوان شهرداری تهران شهر تهران مشکلات جمهوری اسلامی ایران ادبیات اقتصاد ایران خانه کتاب مشکلات سازمان ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۵۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد

غلامرضا منتظری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه با عنوان «‌بخوانیم و بسازیم»، اظهار کرد: این شعار در عین ایجاز و کوتاهی، مفاهیم عمیقی را منتقل می‌کند. ما از دوران کودکی آموختیم «توانا بُوَد،‌ هر که دانا بُوَد» زمینه توانایی دانایی است و دانایی در گرو مطالعه است.

وی ادامه داد: اگر ارتباط با کتاب برقرار شود، سطح دانش و بینش اجتماعی افزایش پیدا می‌کند و با فرهنگ کتابخوانی شاهد رشد و بالندگی جامعه خواهیم بود که بخشی از آن مرتبط با ساختن جامعه است. شعار نمایشگاه در عین کوتاهی پیام‌های مهمی دارد و نیاز است تا رسانه‌های جمعی این شعار را بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

منتظری که دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی است،‌ نمایشگاه کتاب را فرصت مناسبی در توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور دانست و افزود: در درجه اول باید به تولید و نشر آثار مرتبط با حوزه فرهنگ و تمدن اسلامی بیش از گذشته مبادرت داشته باشیم. به اعتقاد من نمایشگاه کتاب تهران مشابه یک سفره معنوی و فرهنگی محسوب می‌شود که نیازهای معنوی جامعه هدف را پاسخ می‌دهد.

وی تأمین نیاز «ایران فرهنگی» با تولیدات فرهنگی را ضروری عنوان کرد و گفت: لازم است نشر کشورمان به تولیدات متناسب با نیاز «ایران فرهنگی» به تعبیر واقعی خودش،‌ مبادرت کند تا بتوانیم ابعاد مختلف فرهنگ و تمدن غنی این سرزمین سربلند را به جهانیان معرفی کنیم.

منتظری ادامه داد: قطعاً نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و نمایشگاه‌هایی که در سایر کشورها برگزار می‌شود، می‌تواند به معرفی فرهنگ و تمدن ایران زمین کمک بسیاری کند. نمایشگاه کتاب در حکم یک پنجره است که به روی ساختمان شخصیت فرهنگی و تمدن ما باز می‌شود. تنها از این طریق یعنی با ارائه کتاب‌های ایرانی است که افراد با فرهنگ و تمدن ما آشنا خواهند شد.

دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین در مورد تحقق رهنمود مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسئله «تمدن نوین اسلامی» گفت: به فعالیت‌های علمی و پژوهشی و نشر آثار تحول آفرین نیاز داریم. پیشنهاد می‌کنم برگزاری نمایشگاه کتاب محدود به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نباشد و بیش از گذشته زمینه شرکت در نمایشگاه‌های خارج از کشور را فراهم کنیم که در رونق دیپلماسی فرهنگی ایران بسیار موثر است.

وی همچنین به ضرورت انجام کارهای مشترک میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجلس شورای اسلامی در توسعه دیپلماسی فرهنگی پرداخت و ادامه داد: برگزاری نشست مشترک کمیسیون فرهنگی مجلس با معاونت فرهنگی وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی به منظور تقدیر و تشکر و ارزیابی برنامه‌های آنها مفید بود؛ انتظارات خود را با آنها در میان گذاشتیم و این نشست را می‌توان با فراکسیون توسعه دیپلماسی فرهنگی نیز برگزار کرد.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه کتاب به صورت مجازی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران است
  • باجه سیار قبول مرسولات پستی در یزد فعال می‌شود
  • یمن جایگزین مهمان ویژه نمایشگاه کتاب شد
  • هند به نمایشگاه کتاب تهران نرسید،‌ یمن جایگزین شد
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • تغییر در مهمان ویژه نمایشگاه کتاب / یمن جایگزین هند شد
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • قم در ارائه خدمات مکان محور رتبه نخست کشور را در اختیار دارد
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد