Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن متخصصان عفونی کشور گفت: افراد مسن و بیمارانی که دچار نقص ایمنی اند، اولین گروهی هستند که باید دز چهارم واکسن کرونا را دریافت کنند و بعد از آن‌ها همه افراد جمله جوانان و افراد سالم باید این اقدام را انجام دهند. آمیتیس رمضانی در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که چه افرادی باید دز چهارم واکسن کرونا را تزریق کنند، گفت: ما هنوز در کشور خودمان به سمت تزریق دز چهارم نرفته ایم، اما انجام این اقدام در آینده نیاز می‌شود و در بسیاری از کشور‌ها از جمله کانادا تزریق دز چهارم به ویژه به افراد مسن و بیمارانی که دچار نقص ایمنی هستند، آغاز شده است و این گروه‌ها باید زودتر از بقیه افراد دز چهارم را دریافت کنند چرا که این اشخاص زودتر از بقیه افراد آنتی بادی خود را از دست می‌دهند و سیستم ایمنی سلولیشان هم با سرعت بیشتر حافظه خود را از دست می‌دهد و این موارد سبب می‌شود که فرد در صورت برخورد با ویروس مجددا در معرض خطر این بیماری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این متخصص بیماری‌های عفونی ضمن اشاره اینکه افراد مسن و بیمارانی که دچار نقص ایمنی اند، اولین گروهی هستند که باید دز چهارم واکسن کرونا را دریافت کنند و بعد از آن‌ها همه افراد جمله جوانان و افراد سالم باید این اقدام را انجام دهند، ادامه داد: واکسیناسیون برای گروه‌های سنی پایین‌تر دیرتر آغاز شده است و از این رو تزریق دز چهارم به آن‌ها هم دیرتر انجام می‌شود. گروه‌های پرخطر جزء اولین گروه‌های دریافت کننده دز چهارم هستند، اما این اقدام به تدریج باید برای همه افراد انجام شود. بیشتر بخوانید: سه دلیل اصلی درگیری کودکان به امیکرون دبیر انجمن متخصصان عفونی کشور در رابطه فاصله مناسب بین تزریق دز سوم و چهارم واکسن کرونا توضیح داد: برای افراد مسن و بیماران نقص ایمنی فاصله ۳ ماه بعد از دریافت ذز سوم برای تزریق دز چهارم مناسب است و این فاصله زمانی ممکن است برای جوانان و افراد سالم بیشتر باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت دز چهارم واکسن کرونا تزریق دز چهارم دریافت کنند افراد مسن نقص ایمنی گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۵۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد