Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - آقای روغنی رئیس سازمان نظام پزشکی شهرستان شهرکرد گفت: سویه جدید امیکرون به سرعت سرایت می‌کند و اکنون این ویروس به شدت در سطح جامعه منتشر شده و باید آمار‌های ابتلای اعلامی را چند برابر کنیم تا به آمار واقعی در سطح جامعه برسیم.

در ابتدا تصور می‌شد این سویه خطر کمتری دارد، اما به تدریج و با گذشت زمان مشخص شد در برخی موارد، علائم بسیار شدید ایجاد می‌کند و منجر به بستری و فوت نیز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

۳۰ درصد دانش آموزان بروجنی واکسن کرونا دریافت کرده اند

امیکرون در کودکان، افراد مسن، افرادی که نقص سیستم بدنی دارند و افرادی که واکسن نزده یا دوره واکسیناسیون کووید ۱۹ خود را تکمیل نکرده‌اند مشکل بیشتری ایجاد می‌کند از همین رو با تاکید بر اینکه تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی باید رعایت شود، اما بر تعطیلی مدارس به صورت حضوری و دورکاری کارمندان اصرار می‌شود.

با این وجود بر تعطیلی اصناف به سبب قرار گرفتن در بازار شب عید و رعایت مسائل اقتصادی اصناف تاکید وجود ندارد، اما می‌طلبد اصناف شیوه نامه‌های بهداشتی را به درستی و با جدیت لازم رعایت کرده و به ویژه نسبت به تهویه محل کسب و فاصله‌گذاری اجتماعی دقت لازم را داشته باشند.

سویه امیکرون افرادی که حتی دُز سوم واکسن خود را هم تزریق کرده‌اند، درگیر می‌کند.

واکسن ایمنی کامل در برابر کرونا و به ویژه سویه امیکرون ایجاد نمی‌کند بلکه افرادی زیادی هستند که با وجود تزریق واکسن به این ویروس گرفتار شده‌اند از همین رو همچنان توصیه می‌شود علاوه بر دریافت دُز سوم باید شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، تهویه مکان‌های سربسته و رعایت فاصله اجتماعی با جدیت لازم رعایت شود.

برخی از تست‌های امیکرون جواب دقیقی ندارند و این موضوع باعث می‌شود تا آمار دقیقی از مبتلایان واقعی کرونا و سویه امیکرون در اختیار نداشته باشیم و مبتلایان واقعی نسبت به آمار تست‌های مثبت چندین برابر باشند.

چنانچه فرد مبتلا علائمی از جمله تنگی نفس، احساس درد در قفسه سینه، خلط رنگی و آبریزش رنگی داشت لازم است به پزشک مراجعه کند در غیراین صورت با قرنطینه خانگی و پرهیز از حضور در محیط‌های آلوده روند درمان خود را پیگیری کند.

هرچه دیرتر محدودیت‌های کرونایی اعمال شود خسارت‌های ناشی از آن بیشتر می‌شود.

تزریق واکسن کرونا به گروه سنی پنج تا ۱۲ سال عارضه خاصی ندارد و بهتر است که والدین نسبت به دریافت واکسن کودکان خود اقدام کنند، اما واکسن به منزله این نیست که ایمنی کامل ایجاد می‌شود و می‌توان مدارس را به صورت حضوری بازگشایی کرد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظام پزشکی ویروس کرونا سویه امیکرون واکسیناسیون کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۵۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • بایرن مونیخ ۲ - ۲ رئال مادرید/ تساوی در تکراری‌ترین جدال لیگ قهرمانان اروپا
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت