Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@07:25:04 GMT

راز قلعه آدمخوار چیست + تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۷۸۵۱۰

راز قلعه آدمخوار چیست + تصاویر

باشگاه خبرنگاران جوان - در ایران جاذبه‌های گردشگری عجیب بسیاری داریم که برخی از آن‌ها وهمناک هستند. قلعه آدمخوار اردبیل یا بوینی یوغون نیز یکی از آنهاست.

این جاذبه گردشگری ترسناک به دلیل متروک ماندن همچنان وهم‌انگیز است. در افسانه‌های شفاهی بومیان آمده است که قرن‌ها پیش مردمانی که به روستای کورعباسلو در اردبیل می‌رفتند، پس از بازدید از این قلعه باستانی به صورت مرموزی ناپدید می‌شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرنوشت این افراد هرگز معلوم نشد و مردم معتقد بودند که قلعه آن‌ها را بلعیده است؛ به همین دلیل به قلعه آدمخوار معروف شد.

بیشتربخوانید

با تنگه‌های سحرآمیز ایران آشنا شوید

اما بعد‌ها دلیل گم شدن افراد در این قلعه مشخص شد. معماری این قلعه طوری است که دیوار‌های بلند و با ارتفاع ۳۰۰ متری آن را از دو طرف غیرقابل نفوذ کرده بود و به همین دلیل دسترسی به آن غیرممکن بود. افرادی که وارد این قلعه می‌شدند راهی برای خروج پیدا نمی‌کردند. در اطراف این قلعه، پرتگاه هم قرار دارد. با چنین معماری مستحکم و عجیبی گم شدن افراد درون قلعه آدمخوار طبیعی بود و همین موضوع باعث می‌شد که تا چندین وقت بدون آب و غذا بمانند و در نهایت در همان مکان بمیرند.

قلعه آدمخوار فقط به دلیل ترسناک بودنش شهرت ندارد، بلکه نشانه‌هایی از تمدن ۴۵۰۰ ساله و آثاری پیش از دوران مفرغ، عصر اشکانی و دوران اسلامی نیز در آن یافت شد.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گردشگری مناطق گردشگری قلعه آدمخوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۸۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوش‌ در «فلک‌الافلاک»/ سکونت انسان قبل از عصر مفرغ تأیید شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان از سکونت انسان قبل از عصر مفرغ در تپۀ فلک‌الافلاک خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عطا حسن‌پور، امشب در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان کاوش‌های جدید در تپه قلعه فلک‌الافلاک، گفت: این کاوش‌ها نخستین لایه‌نگاری به روش نوین، علمی و هدفمند در این قلعه است.

او اضافه کرد: با کاوش‌های جدید در لرستان سکونت انسان قبل از عصر مفرغ در تپۀ فلک‌الافلاک تأیید شد و قدمت این تپه به 4500سال پیش بازمی‌گردد.

سفر ارزیاب یونسکو به لرستان برای ثبت جهانی«فلک‌الافلاک»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان بیان کرد: عرصه‌ای به‌طول 25 متر و عرض دو متر در کاوش‌های اخیر تپۀ فلک‌الافلاک مورد بررسی قرار گرفت و بقایای سکونت انسان در چندین دوره تاریخی کشف شد.

حسن‌پور اعلام کرد: پروندۀ قلعه فلک‌الافلاک و دره خرم‌آباد برای ثبت جهانی به‌عنوان سهمیه 2024 ایران به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، یونسکو، ارسال شده‌است.

او خاطرنشان کرد: کاوش هدفمند و علمی با شناخت لایه‌های دقیق باستان‌شناسی برای پیوست تاریخی و علمی پروندۀ ثبت جهانی فلک‌الافلاک بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/ 644/.

 

دیگر خبرها

  • قلعه حسن صباح هنوز هم دست نیافتنی است
  • واژگونی نیسان در قلعه گنج با یک کشته و یک مصدوم
  • دستیار قلعه‌نویی از تیم ملی جدا شد
  • مربی تیم ملی فوتبال از کادر فنی قلعه نویی جدا شد
  • جدایی دستیار قلعه‌نویی از تیم ملی
  • قلم قرمز قلعه‌نویی روی نام 2 لژیونر
  • اصابت موشک روسیه به قلعه هری پاتر + فیلم
  • ببینید | اعتراف عادل فردوسی‌پور به اشتباه خود در برابر امیر قلعه‌نویی
  • کاوش‌ در «فلک‌الافلاک»/ سکونت انسان قبل از عصر مفرغ تأیید شد
  • گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد