Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-سیزدهم رجب المرجب است؛ روز میلاد امام هدایت و بهانه خلقت. مولودی مبارک که در دامان کعبه زاده شد و دوشادوش پیامبر(ع) قلب عالم و آدم را به نور هدایت و محبت روشن کرد. مظهری از صفات الهی، بزرگ و علو و عالی مقام بود و علی نام گرفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، در سالروز ولادت امیرمؤمنان علی(ع)، حرمین شریفین از نجف اشرف تا مشهدالرضا(ع) مملو از حضور مشتاقان زیارت ائمه طاهرین(ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز، زائران حرم و بارگاه شمس الشموس(ع) یا علی(ع) گویان به محضر هشتمین سلاله خاندان طهارت مشرف ‌شده‌اند. حرمی که در شب و روز میلاد این مولود مبارک در شور و شعف است و عطر این صحن و سرا ذکر لب زائرانی است که حمد و ثناگوی حیدر کرار شده ‌است. 

تسبیح شیعه ذکر حیدر است

روزی که به برکت وجود ابوالائمه(ع)، به روز پدر شهرت دارد، پدرانی که همراه همسر و فرزندان به پابوسی امام هشتم مشرف شده‌اند تا این روز را به خانواده ولایت تبریک و تهنیت عرض کنند. هر صحن و رواق حرم ثامن الحجج(ع) به ذکر «مولا علی(ع)» زائران رونق دارد و صحن امام خمینی(ره) نیز با ذکر منقبت مولای متقیان از لسان شاعران و مدیحه سرایان اهل بیت(ع) سر شوق آمده.   

نوید اطاعتی؛ شاعر ولایی حرم منور رضوی در چند بیت ذکر حمد و ثنای امام عارفان و عاشقان را می‌خواند: «تسبیح شیعه ذکر گهربار حیدر است، روح نماز دیدن رخسار حیدر است... ما را خدا به عشق علی آفریده است ... شیعه تمام عمر بدهکار حیدر است ... می‌آید آن نگار که تکرار حید است ... »

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی: موتور محرک اقتصاد مقاومتی کلمه "ما می‌توانیم" است«همه خادم الرضاییم؛ میزبانی کریمانه و عهد جاودانه»؛ شعار محوری آستان قدس در سال 1401گفت‌و‌گو با تولیت آستان قدس رضوی| چرا مقام معظم رهبری بر "جهاد تبیین" تأکید دارند؟/ «جهادِ تبیین» در برابر تحریف

شاعران نوجوانان نیز با زمزمه نام و فضائل امام انس و جان، زائران را به فیض می‌رسانند: «علی امام من است و منم غلام علی ... هزار جان گرامی فدای نام علی(ع) ... حیدر، حیدر یا علی مولا(ع)» 

در آرزوی نجف 

13 رجب، آغاز ایام البیض است و کم نیستند زنان و مردان مؤمنی که با وجود روزه‌داری قدم به صحن و سرای باصفای امام رئوف گذاشته‌اند و قلب‌های خود را به عشق مولای متقیان به ریسه‌های این حرم آسمانی سنجاق کرده‌اند تا روشنابخش دل و جانشان شود. هر گوشه این حرم و بارگاه، امروز به قدوم زائران و دلدادگان اهل بیت(ع) که دل در گرو محبت امام زهد و مهر و عدل و کرم دارند، گرم و مزین است. 

زائران از گرداگرد روضه منوره تا ایوان و رواق‌های حرم، دست به دعا دارند تا پس از چند سال‌ فراق و حسرت زیارت نجف اشرف، به زودی به وصال حضرتش نائل شوند. دلتنگ حال و هوای نجف، از همین حریم نورانی دست به دامن دعای امین الله شده‌اند و به نیابت از حرم با صفای امیر المؤمنین(ع) زمزمه می‌کنند: «اَلسَّلامُ عَلَیک یا اَمینَ اللَّهِ فى‏ اَرْضِهِ، وَحُجَّتَهُ عَلى‏ عِبادِهِ، اَلسَّلامُ عَلَیک یا اَمیرَ الْمُؤْمِنینَ ...»

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۹۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ۵۰ رقم بذر جدید معرفی کرد

به گزارش خبرنگار مهر، نصرت الله حیدر پور ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری است و در حال حاضر ۱۳ رقم گندم نان و دوروم، ۱۲ رقم جو، دو رقم عدس، دو رقم نخود، یک رقم کلزا، یک رقم خلر، یک رقم ماش علوفه‌ای در طبقات مختلف بذری تکثیر کرده است.

وی بیان داشت: بذر پرورشی دو و سه برای تکثیر گسترده به ۱۷ استان کشور منتقل می‌شود.

حیدر پور با بیان اینکه پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی و سایت ملی دیم گچساران ۱۴۰ هکتار مساحت دارد، گفت: این سایت، سایت اصلی به نژادی بوده و ارقام مختلف گیاهان زراعی همچون گندم نان، گندم دوروم، جو، عدس و نخود، گیاهان روغنی، علوفه و … را برای کاشت در دیمزارهای گرمسیری و نیمه گرمسیری کشور معرفی و تکثیرمی کند.

وی افزود: ۱۵ لاین در حال معرفی در این پردیس وجود دارد که پس از طی مراحل مربوط به عنوان ارقام جدید معرفی می‌شوند و این ارقام ویژگی نیاز آبی کمتر در مقایسه با ارقام آبی و تحمل بیشتر به شرایط تنش گرمایی انتهای فصل را دارند.

حیدر ور تصریح کرد: این ارقام با یک تا سه آبیاری تکمیلی می‌توانند عملکردی برابر و گاهی بیشتر از ارقام آبی داشته باشند.

وی افزود: به دلیل استقبال کشاورزان در دیمزارها و حتی در اراضی آبی شده ارقام معرفی شده این پردیس سطح نفوذ بالایی داشته و این پردیس به عنوان یکی از سایت‌های اصلی تولید بذور هیبرید ذرت در جنوب کشور است و هرساله بخش قابل توجهی از نیاز بذری ذرت کاران در جنوب کشور از بذر تولید شده از این پردیس تأمین می‌شود.

کد خبر 6089977

دیگر خبرها

  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • زائران حج شناخت و معرفت خود را تقویت کنند
  • پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ۵۰ رقم بذر جدید معرفی کرد
  • ۸۵ زائر گیلانی حج تمتع به عربستان اعزام شدند
  • تصاویری دیده نشده از حال و هوای شهر مکه در ۷۰ سال قبل
  • پذیرایی خادم الشهدای هرمزگان از زائران در چایخانه حرم مطهر رضوی + تصاویر
  • ۸۵ گیلانی امروز به سرزمین وحی اعزام می شوند
  • زورخانه حیدر کرار بندرعباس میزبان عاشقان ورزش زورخانه‌ای
  • انجام ۲ پرواز به مقصد مدینه منوره