Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - پس از متهم شدن کارزار انتخاباتی هیلاری کلینتون به جاسوسی از ترامپ، نامزد سابق ریاست جمهوری آمریکا تحت فشار رسانه ای قرار گرفت.

به گزارش سی ان ان ، «هیلاری کلینتون» صبح امروز (سه شنبه) پس از انتشار گزارشهای رسانه ای، با سوالات مطبوعاتی در خصوص اینکه کمپین انتخاباتی او در سال ۲۰۱۶ به یک شرکت برای جاسوسی از دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در کاخ سفید و برج ترامپ پول پرداخت کرده است، روبرو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلینتون که در دوره قبلی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، رقیب دموکرات ترامپ بود، از پاسخ به این پرسش رسانه ای سرباز زد.

این در حالی است که روزنامه آمریکایی نیویورک پست نیز امروز (سه شنبه) تصویری از هیلاری کلینتون در حال جاسوسی از برج ترامپ منتشر کرد و  نوشت: هیلاری جاسوس!

روز گذشته نیز معاون مطبوعاتی کاخ سفید از رسیدگی و واکنش به این اتهامات علیه کلینتون خودداری کرد؛ و گفت: «این چیزی است که من نمی‌توانم اکنون درباره آن صحبت کنم، بنابراین شما را به وزارت دادگستری ارجاع می‌دهم.»

پیش از این گفته می‌شد که «جان دورهام» بازپرس ویژه وزارت دادگستری آمریکا گفته یک مقام از کمپین انتخاباتی کلینتون تلاش کرده در جریان انتخابات ۲۰۱۶ نشان دهد که ترامپ با روسیه تبانی کرده است.

دورهام معتقد است که جاسوسی کمپین کلینتون حتی پس از پیروزی ترامپ در انتخابات و ادای سوگند او نیز ادامه داشت. همچنین او می‌گوید «مایکل ساسمن» وکیل کارزار انتخاباتی هیلاری کلینتون، از داده‌های بدست آمده از این جاسوسی تلاش در اثبات تبانی روسیه و ترامپ داشته است.

این در حالیست که به تازگی هفته جاری، شبکه سی‌ان‌بی‌اس به نقل از منابع آگاه گزارش داد که انتظار می‌رود هیلاری کلینتون در میان سخنرانان کنوانسیون حزب دموکرات ایالت نیویورک باشد که این حضور احتمال نامزدی او در انتخابات ۲۰۲۴ را قوت می‌بخشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هیلاری کلینتون دونالد ترامپ هیلاری کلینتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۹۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی

یک کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود ۲۲ سال حبس محکوم شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد سباستین دالک 32 ساله کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود 22 سال حبس محکوم شد.

بر این اساس، آقای دالک به جرم تلاش برای انتقال اطلاعات طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه است، دستگیر شده اما بعدا دریافت که این فرد، کارمند مخفی اف‌بی‌آی است.  

براساس این گزارش، وی در دادگاه اکتبر سال گذشته به 6 مورد تلاش برای انتقال اطلاعات دفاعی ملی طبقه بندی شده گناهکار شناخته شد. وی در دادگاه روز گذشته به 21 سال و 10 ماه حبس محکوم شد.

کریستوفر ری مدیر اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای گفت: این حکم باید به عنوان یک هشدار جدی برای تمام کسانی باشد که وظیفه حفاظت از اطلاعات دفاع ملی را بر عهده دارند و اینکه این نتیجه خیانت به این اعتماد است.

وزارت دادگستری افزود: دالک در دادگاه اعتراف کرد که وی بین آگوست و سپتامبر 2022، برای نشان دادن دسترسی مشروع و تمایل به اشتراک گذاری، از یک حساب ایمیل رمز گذاری شده برای انتقال بخش های برگزیده سه سند طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه بوده، استفاده کرده است.       

این وزارت خانه تصریح کرد دالک که به عنوان طراح امنیتی سیستم های اطلاعاتی در آژانس امنیت ملی آمریکا کار می کرده، در ازای تمام این اطلاعات، 85 هزار دلار درخواست کرده بود.

این در حالی است که چندی قبل ویکتور مانوئل روچا دیپلمات پیشین آمریکایی به جرم جاسوسی برای کوبا به مدت چند دهه، به تحمل 15 سال حبس محکوم شد.

وزارت دادگستری آقای روچا را به انجام اقداماتی در جهت بهبود منافع دولت کوبا متهم کرده است. این در حالی است که براساس قوانین فدرال افرادی که می خواهند به عنوان عامل یک کشور خارجی در داخل خاک آمریکا فعالیت کنند، باید نام خود را در وزارت دادگستری ثبت کنند.

روچا در دادگاه به جاسوسی برای کوبا و استفاده از توانایی خود برای ناشناس ماندن در مجموعه‌ای از ملاقات های انجام شده در سال های 2022 و 2023 با یک مامور مخفی اف بی آی که خود را به عنوان نماینده سرویس اطلاعات خارجی کوبا جا زده بود، اعتراف کرد.

این نخستین باری نیست که مقامات فعلی و سابق آمریکا به اتهام عاملیت دول خارجی دستگیر یا متهم می شوند. پیشتر دادگاهی در نیویورک یک مامور سابق پلیس این شهر را به دلیل اینکه عامل غیرقانونی چین در خاک آمریکا بوده، گناهکار شناخت.

سفیر پیشین آمریکا به جرم جاسوسی برای کوبا محکوم شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • ۱۳ اردیبهشت آغاز تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • کدهای انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به مرحله دوم اعلام شد
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد