Web Analytics Made Easy - Statcounter

"کردآباد" یکی از محله‌های منطقه چهار شهرداری اصفهان است که ساکنان آن از سال‌ها پیش از زندگی در محله‌ای بن‌بست با حداقل امکانات، خانه‌هایی متراکم و معابری کم‌عرض رنج می‌برند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محله کردآباد در حریم شهر اصفهان و در مجاورت مناطق چهار و ۱۵ شهرداری قرار دارد و علیرغم اینکه بارها وعده‌هایی از سوی مسئولان مبنی بر از بن‌بست خارج شدن کردآباد داده شده است، اما تاکنون تلاش‌ها برای رفع مشکلات اساسی ساکنان این محله از جمله اصلاح محورهای ارتباطی ناقص و نبود مسیری برای دسترسی به مرکز شهر اصفهان بی‌ثمر مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره مدیریت شهری که بر موضوع محله‌محوری تاکید شده است، بارقه‌های امید در دل ساکنان محله کردآباد برای رفع مشکل چندین ساله روشن شده است زیرا یکی از محلات مدنظر در اجرای این طرح، کردآباد است و در حال حاضر مصوبه‌ای مبنی بر ایجاد یک کمربندی یا جاده دسترسی با عرض ۳۵ متری برای آن مطرح شده است که با اجرای آن سه محله کردآباد، سواردز و کلمان از بن‌بست خارج می‌شود.

محمدحسین جعفری فشارکی، مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان در این باره به خبرنگار ایمنا، می‌گوید: بر اساس شعار "محله محوری" شهردار اصفهان، در منطقه چهار شهرداری از میان ۱۷ محله، رسیدگی ویژه به چهار محله را برای تمرکز اعتباری و عمرانی در دستور کار قرار دادیم.

وی ادامه می‌دهد: یکی از مهمترین محلاتی که از قدیم الایام نام آن زبانزد بوده، محله "کردآباد" است که از به هم پیوستگی سه محله به نام‌های کردآباد، کلمان و سواردز تشکیل شده است، بر این اساس درخواست کردیم این سه محله در قالب یک محله برای منطقه چهاردر نظر گرفته شود.

مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان با بیان اینکه محله شاخص دوم کلمه‌خواران در خیابان مشتاق روبه‌روی بیمارستان چمران است که برای تحول در سال ۱۴۰۱ به شهرداری مرکزی معرفی شده است، می‌افزاید: در سال آینده تحول اساسی در این چهار محله ایجاد خواهیم کرد، لذا در ردیف‌های بودجه ۱۴۰۱ نیز اعتبارات لازم در نظر گرفته شد و مورد تأیید اعضای شورای اسلامی شهر نیز قرار گرفت.

وی خاطرنشان می‌کند: در این راستا کمیته‌ای در محلات برای پیگیری امور فرهنگی، عمرانی، خدماتی، آزادسازی و زیباسازی در محلات یاد شده تشکیل داده‌ایم، حتی انجام بعضی اقدامات در محلات را از امسال آغاز کردیم که نمونه بارز آن ساماندهی ورودی محله کلمه‌خواران است، لذا پیشنهادات لازم را به کمیسیون ماده پنج برای تغییر کاربری بعضی از اراضی اعلام کردیم.

جعفری فشارکی خاطرنشان می‌کند: تعیین محلات در مناطق در راستای شعار محله محوری به این معنا نیست که در دیگر محلات اقدامی انجام نخواهد شد، قطعاً امور جاری و معمول همچون جدول‌گذاری، آسفالت و دیگر اقدامات انجام خواهد شد، اما در محلات مورد نظر اقدامات بنیادی، اساسی و تحولی انجام می‌شود.

وی ادامه می‌دهد: توسعه و تحول محلات باعث جذب سرمایه‌گذاران مختلف برای ورود به عرصه‌های متعدد خواهد شد و نوید دهنده رشد و شکوفایی خواهد بود.

اجرای مصوبه جاده دسترسی محلی در کردآباد از سال آینده

مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان با اشاره به خارج شدن محله کردآباد از بن بست با اجرای طرح محله محوری، می‌گوید: یکی از مشکلات مورد تاکید شهروندان، خروج محله کردآباد از بن بست و برقراری امکان دسترسی آسان و مناسب به حمل‌ونقل عمومی شهر است.

جعفری فشارکی ادامه می‌دهد: در حال حاضر مصوبه‌ای مبنی بر ایجاد یک کمربندی یا جاده دسترسی با عرض ۳۵ متری داریم که اجرای آن محلات کردآباد، سواردز و کلمان را از بن‌بست خارج می‌کند.

وی می‌افزاید: با توجه به این مصوبه برای آزادسازی و اجرای جاده دسترسی محلی در سال ۱۴۰۱ اقدام خواهیم کرد، البته برآورد اولیه هزینه آزادسازی طرح ۲۲۰ میلیارد تومان تعیین شده است که علی‌رغم کمبود اعتبارات و بودجه، این تعهد را به شهروندان داده‌ایم که اجرای این طرح را در اولویت قرار دهیم.

مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان خاطرنشان می‌کند: یکی از امتیازاتی که ساکنان چنین محلاتی دارند و نباید از سوی مسئولان نادیده گرفته شود، پشتکار و تعامل و همراهی آنها با خدمان خود در شهرداری است، مشارکت مردم محله برای بهسازی و زیباسازی محلات در این منطقه بسیار قابل تحسین است.

افزایش ۳۷ درصدی بودجه منطقه چهار برای سال ۱۴۰۱

وی در تشریح میزان بودجه منطقه چهار، اظهار می‌کند: بودجه سال‌جاری این منطقه ۳۲۵ میلیارد تومان است که با توجه به بحث محله محوری، سال آینده با افزایش ۳۷ درصدی به حدود ۴۴۳ میلیارد تومان می‌رسد.

جعفری فشارکی با بیان اینکه حدود ۲۵ درصد بودجه سال آینده شهرداری منطقه چهار برای تحقق موضوع ارتقای سطح کیفی محلات و پروژه محله محوری اختصاص می‌یابد، ادامه می‌دهد: تاکید داریم که به صورت اساسی باید در محلات شاخص تحول ایجاد شود، البته این بدان معنی نیست که از امور دیگر محلات منطقه غافل می‌شویم.

وی با اشاره به پروژه‌هایی منطقه، می‌گوید: با توجه به اجرای پروژه عظیم میدان شهدای هسته‌ای و اینکه در حال حاضر با بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان بدهی مرتبط به تملک اراضی پروژه میدان شهدای هسته‌ای روبه‌رو هستیم، پروژه‌های کوچک مقیاس را در ایام دهه‌فجر امسال به بهره‌برداری رساندیم.

مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان با تاکید بر اجرا ی پروژه‌های راهگشا در مشکلات مردم، اظهار می‌کند: با توجه به ترافیک سنگین چهارراه علامه امینی از سمت باغ غدیر، اجرای راست‌گرد این نقطه از شهر با آزادسازی اراضی موزه دفاع مقدس در نتیجه تعامل و همکاری مسئولان این موزه انجام و مشکل چند ساله ترافیکی چهارراه علامه امینی رفع شد.

وی ادامه می‌دهد: آسفالت سطح مناطق و محلات، پیاده‌روسازی‌ها، اصلاح هندسی میدان پردیس به عنوان یکی از گلوگاه‌های دردسرساز، مذاکره با مالکان چند گلوگاه محله کردآباد برای آزادسازی و تملک از جمله اقدامات انجام شده در دهه‌فجر امسال بوده است.

جعفری فشارکی تاکید می‌کند: برای رفع مشکل ترافیکی ورودی مشتاق به سمت خیابان بازارچه که جزو خیابان‌های پر ترافیک منطقه است، توافق‌های خوبی انجام شده است و تا قبل از پایان سال جاری آزادسازی آن انجام خواهد شد.

۸۵ درصد اراضی منطقه ۴ در حریم است

وی با بیان اینکه منطقه چهار ۱۵ درصد وسعت این منطقه در محدوده قانونی و ۸۵ درصد آن در حریم شهر قرار دارد، می‌گوید: طبق قانون، شهرداری امکان اجرای فعالیت‌های عمرانی، تفکیکی و صدور مجوز در حریم شهر را ندارد.

مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان ادامه می‌دهد: در حریم واقع شدن اراضی منطقه بدان معنا است که شهرداری هیچ گونه حرکتی نمی‌تواند در آن انجام دهد و علاوه بر این باید مراقب باشد که تخلفات ساخت و ساز در آن محدوده انجام نشود.

وی می‌گوید: تنها ۱۵ درصد از اراضی منطقه چهار داخل محدوده قرار دارد و شهرداری می‌تواند برای اراضی آن پروانه ساختمانی صادر کند، لذا در تعامل با مدیر طرح تفصیلی شهر و معاون شهرسازی شهردار که تیم بسیار مجرب و همدل هستند، سعی در تبدیل این چالش به یک ظرفیت مطلوب برای منطقه هستیم.

جعفری فشارکی با بیان اینکه ۷۰۰ هکتار از اراضی جنگلی شرق اصفهان و معادل ۲۵ درصد از فضای سبز شهر اصفهان در مجاورت کوه نخودی واقع شده است، می‌افزاید: این کوه با ایجاد زیرساخت‌های لازم، قابلیت تبدیل شدن به یک منطقه گردشگری و تفرجگاهی خانوادگی با عنوان کوه صفه دوم اصفهان را دارد و شهرداری از این پتانسیل استفاده می‌کند.

وی خاطرنشان می‌کند: در صدد استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی جهت احداث رستوران‌های سنتی، پیست دوچرخه‌سواری و موتورسواری در ارتفاعات کوه نخودی هستیم.

مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان اظهار می‌کند: کوه نخودی هیچ گونه آلودگی ندارد، زیرا بادهای غالب ۱۲۰ روزه از شرق به غرب اصفهان می‌وزد؛ از این رو با توجه به همجواری با فضای سبز و پتانسیل‌های خوب، از سرمایه‌گذاران جهت اجرای پروژه‌ها دعوت به همکاری می‌کنیم.

وی تصریح می‌کند: در حال حاضر شهر رویاها و هتل نیمه‌کاره در مجاورت کوه نخودی قرار دارد که می‌توان این ظرفیت را به نقاط قوت تبدیل کنیم.

کد خبر 555824

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری منطقه 4 شهرداری اصفهان شهر مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان کلانشهر کردآباد محله های شهر محله محوری بودجه و اعتبارات پروژه هاي عمراني شهرداری اصفهان مدیریت شهری برنامه ریزی شهری مشارکت شهروندان جذب سرمایه گذار سرمایه گذاری بخش خصوصی کوه نخودی شهرداری پروژه های محله محوری منطقه 4 شهرداری اصفهان ميدان شهداي هسته اي سرمایه گذاری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میلیارد تومان محله کردآباد ادامه می دهد جاده دسترسی حال حاضر محله محوری سال آینده کوه نخودی بن بست پروژه ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۰۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی در منطقه چهار

سید ابوالفضل کشفی مدیر شهرداری منطقه چهار ضمن تشکر از صبوری مردم در راستای آبگرفتگی کوتاه مدت برخی معابر و مشکلات مربوط به فروچاله‌های ناشی از ریزش برخی چاه‌های جذبی، گفت: تمام همکاران در واحد خدمات شهری و عمران منطقه چهار تمام تلاش خود را در جهت مدیریت و هدایت روان آب‌های ناشی از بارش شدید باران به کار گرفتند و توانستند در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشکلات پیش آمده را رفع کنند. 

او افزود: بر اثر بارش پیاپی باران، برخی از چاه‌های فاضلاب، چاه‌های جذبی عمومی و دیوار‌های فرسوده در محلات خیرآباد، عیش آباد و بلوار آزادگان فرو ریخت و یا سبب ایجاد فروچاله شده که با تلاش شبانه روزی همکاران رفع خطر و ایمن سازی شد. 

مدیر شهرداری منطقه چهار تصریح کرد: شهروندان در صورت ریزش چاه‌های جذبی یا فروچاله‌های ناشی از بارش باران، با سامانه مردمی ۱۳۷ شهرداری در میان بگذارند تا نسبت به رفع آن اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • آرزو‌های شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ /دروازه ری در انتظار لباس نو
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • تجلیل از ۵۰ شاعر و شاعره محله دستگرد در «گنج‌های پنهان»
  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی در منطقه چهار
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • خیابان کشاورز بجنورد بازگشایی شد + فیلم
  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳