Web Analytics Made Easy - Statcounter

««آقای خاتمی به مقامات کشور و دوستانشان گفتند که دیگر وارد صحنه عملیاتی سیاست نخواهند شد.» این خبر مهمی است که محمدرضا خاتمی برادر رئیس دولت اصلاحات اخیرا اعلام کرد. خبری که با واکنش هایی از سوی سیاسیون روبرو شد. آنچنان که سید محمد علی ابطحی، عضو مجمع روحانیون مبارز ضمن تایید حرف محمدرضا خاتمی، به قرن نو گفت:« سال هاست که آقای خاتمی از صحنه عملیاتی سیاست کنار رفتند که بخشی از به آن به دلیل علاقه‌مندی های خودشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی دیگر هم به دلیل فشار حاکمیت است که ایشان مجبور به کناره‌گیری و دور شدن از فضای سیاسی عملیاتی است. این یک امر کاملا روشن و مشخصی است و به یک تصمیم جدیدی نیاز نداشته است.»

اما احمد حکیمی‌پور، دبیرکل حزب اراده ملت تاکید می‌کند که باید منتظر ماند و نظر نهایی در خصوص کنار کشیدن از رهبری جریان اصلاحات را زبان سیدمحمد خاتمی شنید، اما اگر این اتفاق رخ دهد، قطعا فرصتی برای اصلاح‌طلبان فراهم خواهد شد تا دیگر به یک فرد متکی نباشند و سیاستهای مطلوب خود را از دریچه نهادهای جمعی قدرتمند پیگیری کنند.

کناره گیری سیدمحمد خاتمی از سیاست یک خلاء جدی است

احمد حکیمی‌پور دبیرکل حزب اراده ملت  در واکنش به اخبار منتشر شده از زبان محمدرضا خاتمی مبنی بر تمایل سیدمحمد خاتمی به دور شدن از عرصه سیاست‌ورزی، اظهار داشت: کنش سیاسی یک امر داوطلبانه است و یک سیاستمدار این اختیار را دارد که هر زمان تمایل داشت از عرصه سیاست‌ورزی دور شود.

وی گفت: نباید فراموش کنیم کناره‌گیری احتمالی افرادی همچون سیدمحمد خاتمی از عرصه سیاست ایجاد یک خلأ جدی خواهد کرد و جای خالی ایشان به راحتی نیز پر نخواهد شد.

نباید جریان سیاسی فرد محور باشد

این سیاستمدار اصلاح‌طلب با تاکید بر این موضوع که گاهی کناره‌گیری افراد شاخص به نفع جریان متبوع آنها است، بیان داشت: اگر یک چهره شاخص سیاسی با کناره‌گیری خود از رهبری جریان موجب تقویت نهاد سیاسی شود، قطعا این اقدام بسیار پسندیده خواهد بود. زیرا نباید یک جریان سیاسی فرد محور باشد.

خاتمی باید شفاف سازی کند

حکیمی‌پور اظهار داشت: موضوع دوری کردن احتمالی آقای خاتمی از امر سیاست‌ورزی از سوی یکی از نزدیکان ایشان مطرح شده و باید این مسأله از سوی شخص آقای خاتمی شفاف سازی شود، اما آنچه مسلم است؛ سیدمحمد خاتمی همواره یک سیاستمدار اخلاق مدار بوده و جایگاه بسیار ویژه‌ای در میان مردم دارد.

بیشتر بخوانید:

میل و اجبار های خاتمی برای کناره گیری از صحنه عملیاتی سیاست چه بود؟ / نقش او در آینده اصلاحات چیست؟ / ابطحی پاسخ داد

معنا و پیامد پیام خاتمی به مقامات کشور چیست؟

رونمایی خاتمی از راهبردهای علاج جدایی مردم از اصلاح طلبان

فشار اصلاح طلبان اجازه نداد خاتمی از سیاست دور بماند

وی یادآور شد: آقای خاتمی هیچگاه خود را یک سیاستمدار صرف ندانسته و حتی در دوران ریاست‌جمهوری نیز تاکید می‌کردند که اهالی فرهنگ میزبان تاریخ هستند و سیاستمداران تنها میهمان عرصه تاریخی خواهند بود. آقای خاتمی نیز بعد از دوران ریاست‌جمهوری تلاش کرد تا در عرصه فرهنگ فعالیت کند، اما فشارها و تقاضای اصلاح‌طلبان در عمل اجازه نداد که ایشان از عرصه سیاست دور بمانند. 

دبیرکل حزب اراده ملت با اشاره به این مسأله که دوران قدرت گرفتن نهادهای جمعی شناسنامه دار فرا رسیده است، بیان داشت: به نظر می‌رسد که دوران محور قرار گرفتن افراد و برخی احزاب به پایان رسیده و نهادهای جمعی و حقوقی دارای تابلوی مشخص، از این پس فرصت کنش‌گری بیشتری پیدا خواهند کرد. 

گاهی افراد به اجتماعات سیاسی هویت می‌دهند

وی تصریح کرد: متاسفانه وزانت اشخاص مانع رشد برخی جمع های سیاسی شده است و این، افراد بوده‌اند که همواره به جمع متبوع خود هویت داده‌اند.

اصلاح‌طلبان باید سریعا نهادهای جمعی خود را تقویت کنند

حکیمی‌پور گفت: باید اصلاح‌طلبان تلاش کنند بر خلاف رسم باقیمانده از گذشته، فردگرایی را کنار بگذارند و به تقویت جمع خود بپردازند. به همین دلیل کناره‌گیری احتمالی آقای خاتمی از امر سیاسی را یک گام موثر و مثبت برای تقویت اجتماعات سیاسی با هویت مشخص می‌دانم.

این سیاستمدار اصلاح‌طلب تصریح کرد: بنده نمی‌گویم که نقش اشخاص نادیده گرفته شود، اما نباید افراد شاخص در پیشانی جمع سیاسی خود قرار بگیرند. 

بازنشستگی سیاسی به معنای سکوت خاتمی نیست

وی در مواجهه با این پرسش که بازنشستگی احتمالی آقای خاتمی آیا موجب ریزش بدنه اجتماعی اصلاح‌طلبان نخواهد شد، بیان داشت: بازنشستگی سیاسی به معنای سکوت مطلق سیاسی نیست. آقای خاتمی نیز به عنوان یک شهروند هر زمان که صلاح بدانند می‌توانند اظهار نظر کنند.

حکیمی‌پور ادامه داد: کنار رفتن آقای خاتمی از عرصه سیاست‌ورزی یک فرصت مناسب است تا اصلاح‌طلبان نهادهای جمعی و حقوقی خود را تقویت کنند و حتی نهادهای موجود را گسترش دهند.

وی گفت: بنده تصور میکنم اصلاح‌طلبان باید مدتها قبل به سمت تقویت نهادهای جمعی خود می‌رفتند و امروز برای انجام این کار حتی کمی دیر شده است.

پوست اندازی اصلاحات کلید می خورد؟

این سیاستمدار اصلاح‌طلب تاکید کرد: کنار رفتن افرادی همچون آقای خاتمی یک کمک جدی به پوست اندازی جریان اصلاحات خواهد کرد. حتی سایر جریانات سیاسی نیز به این سمت باید حرکت کنند از فردگرایی صرف دوری کنند.

۲۱۲۱۷

کد خبر 1603428

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سید محمد خاتمی اصلاح طلبان سیدمحمد خاتمی آقای خاتمی عرصه سیاست نهادهای جمعی اصلاح طلبان کناره گیری سیاست ورزی حکیمی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۰۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمت‌اله بیگدلی خطاب به احمد خاتمی: نه کلید بهشت دست شماست و نه در ادعای مبارزه با ناهنجاری صادق هستید!

 رحمت‌اله بیگدلی به سخنان احمد خاتمی که گفته بود « به زور کسی را به بهشت نمی بریم امات جلوی ناهنجاری ها می ایستیم»، واکنش نشان داد.

بیگدلی خطاب به امام جمعه مشهد در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

 آقای خاتمی، چه کسی گفته شما بهشتی هستید و کلید بهشت در دست شماست؟
نه کلید بهشت در دست شماست و نه شما در ادعای ایستادن در مقابل ناهنجاری صادقید، اگر صادقید؛

۱. در مقابل تخلف هزار میلیاردی کاظم صدیقی بایستید و شفاف‌سازی کنید!

۲. در مقابل فساد سه و نیم میلیارد دلاری چای دبش در دولت رئیسی بایستید و شفاف‌سازی کنید!

۳. در باره پرونده بابک زنجانی شفاف‌سازی کنید و بگویید: چه کسی به او مجوز فروش نفت داد، چه کسی او را پشتیبانی کرد و تکلیف دو میلیارد و هفتصد میلیون دلار بدهی او چه شد؟!

۴. خواهان رسیدگی به پرونده باندی شوید که با لغو یک‌جانبه قرارداد کرسنت بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار خسارت زدند و باعث محکومیت دو میلیارد دلاری ایران در دادگاه لاهه شدند؟

۵. در مقابل تورم و گرانی که دمار از روزگار مردم درآورده است بایستید و عوامل آن را به مردم معرفی کنید!

 

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آغاز نقشه اسرائیل برای حمله به رفح؟ کوچاندن فلسطینیان از منطقه شرقی رفح توسط ارتش رژیم صهیونیستی کلید خورده + فیلم
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • آقای احمد خاتمی، چه کسی گفته شما بهشتی هستید؟
  • رحمت‌اله بیگدلی خطاب به احمد خاتمی: نه در مقابله با فساد صادقید نه کلید بهشت دست شما است!
  • رحمت‌اله بیگدلی خطاب به احمد خاتمی: نه کلید بهشت دست شماست و نه در ادعای مبارزه با ناهنجاری صادق هستید!