Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکترابوالفضل خواجوی راد مسئول کمیته آموزشی قرارگاه کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کمیته آموزش اهداف مختلفی را دنبال می کند که مهمترین آنها جلوگیری از وارد آمدن آسیب به آموزش حضوری دانشجویان و اطمینان از سلامت اساتید، فراگیران و سایر دست اندرکاران آموزش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سیاستی که در قرارگاه کرونا اتخاذ شده، گفت: مقرر شد در مرحله اول بیمارستان های دانشگاهی غیر آموزشی و بیمارستان های سایر سازمانها و نهادها پذیرای بیماران کووید باشند و سعی شده بیمارستان های آموزشی در خط اول قرار نگیرند تا برنامه های اموزشی دچار تغییر نشود؛ در حال حاضر نیز بیشتر برنامه های آموزشی در این بیمارستانها است.

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در قرارگاه کرونا و کمیته آموزش مسایل زیادی دنبال می شودکه از جمله آنها ارائه خدمت به بخش های کرونا با کمک اساتید و دانشجویان است. همچنین در کنار خدماتی که به بیماران ارایه می شود، برنامه ریزی برای حفظ ثبات آموزشی و به حداقل رساندن تغییرات در حوزه آموزش درحال پیگیری و انجام است.

وی با بیان اینکه تلاش می شود تا فرایندهای آموزشی حداکثر کارایی و ثبات را داشته باشد، خاطرنشان کرد: باتوجه به گستردگی و شیوع بیماری، در جلسات متعدد ضمن بررسی این مهم برنامه ریزی هایی انجام شده تا فعالیت های آموزشی کمترین آسیب را ببیند و اگر ضرورت ندارد، بخش های آموزشی درگیر نشده و یا حداقل درگیری را داشته باشند.

خواجوی راد ادامه داد: حفظ سلامت فراگیران و عوامل آموزشی در حین آموزش از دیگر اهداف کمیته آموزش است و در بحث کاهش تراکم حضور در بخش ها و نیز تهیه ملزومات محافظتی لازم، با همکاری معاونت غذا و دارو و معاونت توسعه تدابیری اتخاذ شده و دانشجویان نگران ملزومات مصرفی نباشند.

وی گفت: در شرایط اخیر با توجه به اختیاراتی که به شورای آموزشی دانشگاه تفویض شده و با وزارت بهداشت و دانشگاه های کلان منطقه ۹ در خصوص رصد و پایش وضعیت هماهنگی صورت گرفت. سویه اومیکرون در دو تا سه هفته آینده روند افزایشی دارد اما استراتژی اصلی درمان آن به صورت سرپایی و در درمانگاه ها است از همین رو بر امر واکسیناسیون تاکید می شود.

مسئول کمیته آموزشی قرارگاه کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه شیوه نامه ها هر دو هفته بازنگری می شود و درحال حاضر حضور دانشجویان در فعالیت های بالینی یک سوم شرایط عادی است، اضافه کرد: دروس تئوری نیز به صورت مجازی فعال یا ترکیبی ارائه خواهد شد.

وی تاکید کرد: در سال ۱۴۰۱ بر اساس ارزیابی شرایط در خصوص نحوه برگزاری کلاس های آموزشی تصمیم گیری می شود و سعی بر این است که حتی الامکان کلاسها را به صورت حضوری برگزار کنیم.

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این شرایط برای دانشجویانی که به علت بیماری دچار مشکل آموزشی می شوند اجازه حذف درس داده می شود و یا اگر دانشجو به دلیل بیماری نتواند در امتحان شرکت کند، در صورت تایید مراجع ذیصلاح سعی می شود روال آموزشی دانشجو کمترین آسیب را ببیند.

وی گفت: رویکرد اصلی در حوزه آموزش بخصوص در رشته های پزشکی آموزش حضوری است و در خصوص آزمون های پایانی ترم براساس دستور العمل وزارت بهداشت باید حضوری برگزار شود.

کد خبر 5425985

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد آموزش حضوری سال تحصیلی 1400 1401 آموزش پزشکی ویروس کرونا دانشجویان آموزش پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران ستاد عمره و عتبات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سازمان امور دانشجویان عتبات عالیات دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علامه طباطبایی دانشگاه پیام نور دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه خوارزمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرارگاه کرونا کمیته آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۱۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم