Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، یونس قربانی مالک باشگاه ماشین سازی تبریز در خصوص اتفاقات اخیر و موضوع انتقال مالکیت این باشگاه به خانه سرباز صلح ایران، بیانیه‌ای را به شرح زیر صادر کرد:

"به استحضار مسئولان محترم ورزشی استان و هواداران عزیز باشگاه ماشین سازی می‌رساند، عطف بیانیه صادره خانه سرباز صلح ایران (برخلاف قانون و عرف اداری در فضای مجازی منتشر شده است) با توجه به تفاهم‌نامه واگذاری باشگاه ماشین سازی به خانه سرباز صلح ایران در مورخ 1400/11/16 ،طبق شرایط قید شده، تاکنون نه از طرف خریدار و نه از طرف هیات فوتبال در خصوص تعیین تکلیف و تحویل مدارک باشگاه هیچگونه مکاتبه و تماسی گرفته نشده و اقدامی هم صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ رحیمی مسئول خانه سرباز صلح ایران، هفته گذشته چهارشنبه مورخ 20 بهمن ماه با من در خصوص پیدا کردن اسپانسر صحبت و سوال کرد؛ آیا امکان همکاری شرکتی که شما قرارداد داخلی بسته‌اید وجود دارد؟ من اعلام کردم شما طبق قرارداد منعقده، اول به باز کردن پنجره (که به صورت شفاهی به بنده گفته بودید در دو سه روز انجام می‌دهید) اقدام کنید و طبق قرارداد اسناد و مدارک باشگاه را تحویل بگیرید. سپس من همه گونه همکاری با شما انجام‌ می‌دهم. لذا الان هیچ اسپانسری قدم به جلو نمی‌گذارد.

چندی قبل با شرکتی در تهران یک قرارداد داخلی برای اسپانسری باشگاه بسته بودم که متاسفانه به دلیل شرایط منفی ایجاد شده در خصوص مالکیت اینجانب اجرایی نشد و نیمه کاره مانده است. (اسناد مکتوب آن موجود است)

اینجانب یک یا دو روز بعد دوباره خودم با سرهنگ رحیمی جهت پیگیری موضوع با توجه به زمان کم و پیش رو بودن مسابقات، تماس گرفتم که او پاسخی ندادند. از مسئولان هیات  فوتبال هم به صورت تلفنی و پیامکی موضوع جویا شدم که تاکنون به بنده جوابی نداده‌اند. من هم از طریق رسانه‌ها مطلع شدم که ششگلانی اعلام کرده باید دو سه روز صبر کنیم.

لذا از طرف اینجانب از همان لحظه عقد قرارداد آمادگی واگذاری طبق مفاد قرارداد وجود داشته و برخلاف دروغ پردازهای برخی، بنده در تبریز  هستم و گاهی در دفتر باشگاه حاضر می‌شوم. منتظر اقدام مالکان و خریداران جدید با هماهنگی هیات فوتبال و مسئولان ورزشی استان جهت هرگونه همکاری برای واگذاری هستم.

مجددا تاکید می‌کنم از طرف خانه سرباز صلح ایران و سرهنگ رحیمی تا این لحظه هیچ اقدام عملی صورت نگرفته و نامه رسمی به من ارسال نشده است.

یونس قربانی

نمی‌دانم بنویسم مالک سابق، فعلی یا..... باشگاه ماشین سازی تبریز"

به گزارش فارس، در همین راستا، سازمان خانه سرباز صلح ایران نیز بیانیه‌ای را در خصوص اتفاقات باشگاه ماشین سازی منتشر کرد که نشان می‌دهد در آستانه انصراف از این ماجرا است. در بخش هایی از این بیانیه آمده است:

"...علیرغم توافقات صورت گرفته، متاسفانه نه تنها تا امروز هیچ همکاری درراستای اجرایی شدن این قرار داد صورت نگرفته بلکه در اقدامی خارج از اخلاق و عرف رایج توافقات حقوقی، مدیران قبلی با قفل کردن دفتر باشگاه و عدم تحویل اسناد، مدارک، قراردادهای بازیکنان و اسناد مالی، مانع از ورود مالکان جدید به حوزه حل مشکلات و حواشی باشگاه و تیم شده‌اند.

...دبیر هیات فوتبال آذربایجان شرقی نیز در گفت‌وگو با میثم مصائبی عنوان کرده او را به عنوان مدیرعامل می‌شناسد و خواسته با قدرت در مسئولیت خودش فعالیت کند. این در حالی است که نامه خانه سرباز صلح در خصوص معرفی امیر زندی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه، به رئیس هیات فوتبال آذربایجان شرقی در تاریخ 1400/11/20 ارسال شده و در حال حاضر تمامی هزینه‌های مربوط به تیم توسط مالک جدید صورت می‌گیرد.

...متاسفانه تاکنون همکاریلازم از سوی مسئولان استانی صورت نگرفته و با تداوم چنین وضعیتی او ضاع ماشین سازی پیچیده تر و سخت تر از قبل و باعث فسخ یک طرفه قرارداد توسط دو تن ازبازیکنان به دلیل عدم تحویل قراردادهای قبلی به مدیرعامل جدید، شده است."

متن کامل بیانیه خانه سرباز صلح  به شرح زیر است:

با توجه به اظهارات یونس قربانی، شرط انتقال مالکیت باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه ماشین سازی است و خانه سرباز صلح به عنوان مالک جدید که انتظار تحویل اسناد و مدارک را دارد باید در ابتدا مشکل بدهی به جای کویتونگو مهاجم اسکاتلندی که در زمان هوشنگ نصیرزاده قراردادش فسخ شده بود را مشخص کند.

مطالبات این بازیکن مبلغی در حدود 400هزار یورو است و باید دید که آیا خانه سرباز صلح قادر به تامین این مبلغ در ابتدای پذیرش مالکیت ماشین سازی خواهد بود یا خیر. در این بین مسئولان هیات فوتبال و همچنین اداره ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی باید تکلیف این باشگاه را مشخص کنند و هرچه سریع‌تر پاسخی شفاف و واضح در خصوص کش و قوس های زیادی که پس از کناره‌گیری محمدرضا زنوزی پیرامون باشگاه ماشین سازی تبریز به وجود آمد، بدهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ماشین سازی یونس قربانی خانه سرباز صلح ایران لیگ دسته اول محمدرضا زنوزی هیات فوتبال آذربایجان شرقی اداره ورزش و جوانان آذربایجان شرقی خانه سرباز صلح ایران باشگاه ماشین سازی هیات فوتبال صورت نگرفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۱۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​

تین نیوز

معاون علمی رئیس جمهور گفت: در یک کارگروه تخصصی با دستور رئیس جمهور و بعد از ۸ جلسه تخصصی درباره هواپیمای جت ۷۲ نفره به این نتیجه رسیدیم که این پروژه به دلایل متعدد پروژه ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دهقانی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پروژه ساخت هواپیمای جت 72 نفره ایران گفت: در رابطه با پروژه هواپیمای 72 نفره باید بگویم که ایران یکسری هواپیماهای آی آر 140 یا همان ایران آنتونوف 140 در یک دوره ای با اوکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و 5 فروند نیز وجود داشت و روابط با اوکراین و  سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.

دهقانی گفت: یک بحثی مطرح شد که برپایه همان هواپیما یک ارتقایی در بال، بدنه و موتور انجام شود و یک بازطراحی انجام شود باتوجه به اینکه اجزای هواپیما را داریم یعنی 8 تا هواپیمای 140 را داریم یک هواپیمای جت 72 نفره طراحی و ساخته شود.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: این پروژه تعریف شد و در دوره قبلی معاونت علمی به عنوان یک پروژه دانشگاهی که 5 تا شرکت دانش بنیان نوپا نیز به این پروژه کمک می کردند تعریف شد.

وی گفت: رشته بنده و تخصص بنده هوا و فضا است و ما از این پروژه بازدید کردیم که پروژه بسیار خوبی بوده و از نظر تحقیقاتی تیم بسیار خوبی دارد و کمک کرده است تا تعدادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی کنار یکدیگر جمع شوند و کارهایی انجام دهند.

دهقانی تأکید کرد: پروژه از لحاظ حجم فنی و حجم کارهای انجام شده و از نظر زیرساخت های موجود در کشور اصلاً زیرساخت نداریم. فرض کنید که زیرساخت داشته باشد اگر یک هواپیمای ارتقایافته را به میدان بیاوریم آیا کسی سوار آن خواهد شد؟

معاون علمی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بررسی های ما نشان می دهد که مجموعه وزارت دفاع یک برنامه بسیار خوبی دارد تا این هواپیماها را با یک تغییر طراحی تحت هواپیمای ترابری سیمرغ استفاده کند و یک فروند از آن نیز پرواز کرد.

وی ادامه داد: امروز خود سیمرغ نیز برای تأمین قطعات اولیه و بدنه های اولیه مشکل دارد چه برسد که بدنه آن تأمین شده و به سراغ هواپیمای 72 نفره برود. 

وی تأکید کرد: لذا مطلقاً در یک کارگروه تخصصی که با دستور رئیس جمهور شکل گرفت و بعد از 8 جلسه تخصصی درباره بحث هواپیما به این نتیجه رسیدیم که پروژه هواپیمای 72 نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیماهای پایه که می خواهد ارتقا پیدا کند و دلایل دیگر، پروژه ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

دهقانی گفت: تصمیم کارگروه این بود که ما در هواپیماسازی شرکت های دانش بنیان ویژه ای داریم که این شرکت ها توانمندی های زیادی دارند. به جای اینکه مثل خودروسازی از قسمت های آسان تر مثل بال و بدنه شروع کنیم به سراغ قسمت های کم حجم تر و ارزشمندتر برویم که اصطلاحاً به آن LVHV می گویند. مثل های سیستم های ناوبری، سیستم های هدایت، ابزارهای موتور، تجهیزات موتور، ارابه فرود و ... از جمله این قسمت ها است.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: ساخت هواپیماسازی کار ساختی نیست بحث گرفتن استانداردهای جهانی نیز بسیار مهم است و بایستی با کشورهایی که روابط خوب داریم کنسرسیوم تشکیل بدهیم و در دنیا نیز همه هواپیماسازهای اصلی کنسرسیوم تشکیل می دهند.

وی گفت: جمع بندی کارگروه این است که به عنوان عضوی از کنسرسیومی بزرگ که بخش بسیار خوبی از آن هواپیماسازی روسیه است بتوانیم در یک هواپیمای جدید روسیه و مشغول کار است در یک بخشی از آن مشارکت کنیم.

دهقانی تأکید کرد: هر زمانی توانستیم در زمینه های مختلف فنی، تهیه تجهیزات و زیرساخت ها به یک ایده ال مناسب برسیم یک کنسرسیوم تشکیل خواهیم داد.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: تیم ساخت هواپیمای 72 نفره بسیار تیم خوب و ارزشمند بود و کارهای خوبی کرده بود. مجموعه صنایع هوایی پذیرفت که از این تیم در پروژه های هواپیمایی حمایت کند و مجموعه معاونت علمی نیز تاکنون کمک های بسیار زیادی را به این مجموعه کرده است.

وی تأکید کرد: از نظر ارزش دلاری به پول امروز نزدیک به 500 تا 1 میلیون دلار هزینه ای بوده که برای پروژه در سال های اخیر شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم
  • فعال کردن گشت پیشگیری از غرق شدگی در استان ایلام
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • ما مجرم زاده می‌شویم
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​