Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، به گفته یکی از قانونگذاران ارشد پیش بینی می شود موارد اختلاف نظر در هفته های آینده حذف شوند.

مارگارت وستاگر کمیسیونر آنتی تراست اتحادیه اروپا حدود یک سال قبل مجموعه ای از باید ها و نبایدها برای شرکت های بزرگ آنلاینی که داده ها را کنترل می کنند، وضع کرد که به «قانون بازارهای دیجیتال»(DMA) مشهور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این قوانین جریمه ای تا ۱۰ درصد درآمد جهانی شرکت برای نقض کنندگان قوانین وضع می شود.

قانون بازارهای دیجیتال اپل، گوگل، فیس بوک، آمازون، مایکروسافت را به طور خاص هدف گرفته است. البته نخست قانونگذاران اتحادیه اروپا و کشورهای عضو باید قانون را تایید کنند تا اجرایی شود.

آندراس شواب یکی از قانونگذارانی است که تاکنون با کشورهای عضو اتحادیه ۲ جلسه در این باره برگزار کرده است. او نسبت به دستیابی به توافق درباره قانون خوشبین است و می گوید: ما هنوز می خواهیم قانون را تا پایان مارس یا اوایل آوریل نهایی کنیم.

با این وجود به گفته او هر دو طرف در مورد نقش کمیسیون اروپا اختلاف نظر دارند. قانونگذاران اصرار دارند به عنوان تنها مجری قانون عمل کنند و حق وتو داشته باشند، حال آنکه کشورهای عضو اتحادیه می خواهند ناظران ملی اختیار عمل بیشتری در این زمینه داشته باشند و حق وتوی کمیسیون اتحادیه اروپا نیز حذف شود.

کد خبر 5426063

منبع: مهر

کلیدواژه: اتحادیه اروپا قانون شرکتهای فناوری حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فیبر نوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان جشنواره رازی عیسی زارع پور فناوری فضایی امنیت اطلاعات اینترنت نوآوری خودروی برقی روسیه گوگل اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۲۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است

نماینده ایرلند در پارلمان اروپا با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی اولین طرفی بود که به منافع ایران حمله کرد، گفت اتحادیه اروپا در جنایات منطقه هم‌دست بوده و لکه ننگی است بر دامن بشریت.

به گزارش ایسنا، «میک والاس» عضو پارلمان اروپا در بروکسل گفت: «این نهاد (اتحادیه اروپا) نمی‌تواند درباره اینکه چه کسی برای اولین‌بار به دیگری حمله کرد، حقیقت را بیان کند. این اسرائیل بود که در ابتدا به (کنسولگری) ایران حمله کرد؛ اما این نهاد یک جهان‌بینی استعماری دارد.»

او ادامه داد: «چطور از مردم خاورمیانه تا این حد متنفر شدید که سعی دارید آن‌ها را خارج از قلمرو قوانین بین‌المللی محسوب کنید؟ کشورهای اتحادیه اروپا در ۵ سال گذشته از طریق فروش تسلیحات و مداخله نظامی مستقیم، در جنگ یمن با ۴۰۰ هزار کشته، در نسل‌کشی غزه با ۱۰۰ هزار کشته و مجروح و همچنین در تحریم علیه سوریه و ایران که هر سال موجب ده‌ها هزار مرگ قابل‌پیشگیری می‌شود، همدست بوده‌اند.»

این سیاستمدار که از سال ۲۰۱۹ یکی از نمایندگان ایرلند در پارلمان اروپاست، گفت: «ما در اینجا بحث‌های بی‌پایانی درباره حقوق بشر داریم، اما این افرادی که شما با رای خود درهم شکسته‌اید، از حقوق بشر محروم هستند. وانمود می‌کنید که اتحادیه اروپا نهادی متمدن است. با کت‌وشلوار اینجا می‌نشینید و با آرای خود افراد را به مرگ محکوم می‌کنید. شما آشکارا دروغ می‌گوید تا اقدامات خود را توجیه کنید.»

والاس این استاندارد دوگانه اعضای اتحادیه اروپا را مصداق «ابتذال شر» دانست و گفت: «این نهاد لکه ننگی است بر دامن بشریت.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها