Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، جهانگیر شاهمرادی با بیان این مطلب در دیدار سفیر ایران در ارمنستان با استاندار البرز به ترسیم سیمای اقتصادی  استان پرداخت و افزود: وجود ۱۲ شهرک صنعتی فعال از جمله شهرک صنعتی اشتهارد (به عنوان یکی از بزرگترین شهرکهای صنعتی ایران) از جمله این ظرفیت های تولیدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین وجود بیش از سه  هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی، تولیدی  ۱۰۰ هزار واحد صنفی و ۱۳۰ هزار نفر اشتغال در این بخش، وجود ۲۱۷ برند تولیدی که بیشترآنها دارای رتبه های برتر کشوری می باشند، استقرار بزرگترین تولید کننده فروکتوز (قند مایع ) کشور در البرز با بیش از ۱۰ هزار نفر اشتغال از دیگر ظرفیت های اقتصادی استان البرز به شمار می رود.

شاهمرادی بیان داشت: تولید و صادرات پیشرو در زمینه صنایع غذایی، بزرگترین تولید مصالح ساختمانی پیشرفته کشور با ظرفیت اشتغال ۲ هزار و ۴۰۰ نفر، استقرار بزرگترین واحدهای نساجی کشور، وجود منطقه اقتصادی ویژه پیام، قطب تولیدی آرد کشور با  وجود ۲۲ کارخانه تولیدی آرد و تامین کننده بیش از ۶۵ درصد آرد مصرفی تهران به عنوان استان معین، قطب دارویی کشور با حضور شرکت های تولیدی دارو و ممتاز ملی و جهانی با ۵۱ واحد فعال نیز از دیگر ظرفیت های اقتصادی البرز است.

وی یادآورشد: همچنین البرز بزرگترین تولید کننده فیلتر دیالیز کشور، اولین تولید کننده ماده اولیه پنی سیلین در کشور، اولین تولید کننده قلم های پیشرفته انسولین در کشور و منطقه است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز افزود: استقرار اولین شهرک صنعتی تخصصی دارویی در کشور و کسب امتیاز منطقه ویژه اقتصادی دارویی بخشی از ظرفیت ها و پتانسیل های کم نظیر اقتصادی البرز است که می تواند نقش مهمی در توسعه و رونق اقتصادی استان و کشور داشته باشد.

وی تاکید کرد: همجواری با پایتخت به عنوان بزرگترین بازار مصرف، دسترسی به راههای مواصلاتی ترانزیت کالا، دسترسی آسان به منابع انسانی متخصص و ماهر، وجود منطقه ویژه اقتصادی وفرودگاه پیام، وجود مراکز آموزش عالی متعدد و مراکز فنی و حرفه ای در سطح استان، قطب صادرات محصولات کشاورزی (میوه ، تره بار و صیفی جات)، استقرار اولین شهرک صنعتی تخصصی دارویی کشور در استان به عنوان قطب تولید و صادرات صنایع غذایی و دارویی نیز از جمله قابلیت ها و مزیت هایی است که می تواند انگیزه لازم را برای سرمایه گذاری در این استان فراهم کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز اظهار امیدواری کرد در سایه قرابت فرهنگی میان ایران و ارمنستان، در حوزه های اقتصادی نیز همکاری و مشارکت مطلوب شکل گیرد.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه اقتصادی استانداری البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه اقتصادی استانداری البرز وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه اقتصادی استانداری البرز اقتصادی استان تولید کننده شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۲۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود

فرماندار شهرستان تبریز گفت: به حرکت درآمدن چرخه تولید در واحدهای تولیدی این شهرستان، موجب رونق اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری و فعال شدن نیروی انسانی و کاهش بیکاری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یونس فاتح ظهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ همزمان با آغاز هفته کارگر از چندین واحد تولیدی شهرستان تبریز بازدید کرد.

وی با اشاره به شعار سال مبنی بر جهش تولید اظهار کرد: به حرکت درآمدن چرخه تولید در واحدهای تولیدی این شهرستان، موجب رونق اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری و فعال شدن نیروی انسانی و کاهش بیکاری می‌شود.

فرماندار شهرستان تبریز ضمن تبریک هفته کارگر به کارگران این مجموعه عنوان کرد: ارتقای کمیت و کیفیت محصولات تولیدی، بهره گرفتن از علم و تجربه اندوزی، برخورداری از دانش فنی و نیروی متخصص متناسب با ورود فناوری‌های جدید، داشتن خلاقیت، شناخت از بازارهای جدید و سیاست‌های ورود به آن‌ها و توجه به سلیقه مشتری، لازمه دستیابی به موفقیت بیشتر در عرصه توسعه فعالیت‌های اقتصادی است.

فاتح در ادامه به بررسی مسائل و مشکلات موجود در این کارخانه پرداخت و در راستای حل و رفع مشکلات موجود دستورات لازم را ابلاغ کرد.

کد خبر 748801

دیگر خبرها

  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد