Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شاهرود، حمیدرضا حسنی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تعدادی از راهنمایان گردشگری به همراه بردیا شریفی، نماینده دفاتر خدمات مسافرتی استان سمنان در مجموعه تاریخی بسطام حاضر شدند و ثبت مجموعه تاریخی بسطام در میراث جهان اسلام را تبریک گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: راهنمایان گردشگری در بازدید از مجموعه و دیدار با مدیر پایگاه میراث فرهنگی بسطام و خرقان، رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان شاهرود، سرپرست شهرداری و اعضای شورای شهر بسطام، آمادگی خود را برای معرفی جاذبه‌های گردشگری این شهرستان اعلام کردند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود ادامه داد: راهنمایان گردشگری با بیان اینکه جاذبه‌های گردشگری طبیعی، تاریخی و عرفانی بسطام در کشور کم‌نظیر است، خواستار معرفی هر چه بیشتر این جاذبه‌های منحصربه‌فرد شدند.

حسنی اضافه کرد: راهنمایان گردشگری ثبت جهانی مجموعه تاریخی بسطام و خرقان را زمینه‌ساز تحول عظیم در سطح منطقه و شهرستان دانستند و از مسؤولان خواستند تا نسبت به تخصیص اعتبار لازم و تشکیل کارگروه ثبت جهانی اقدام لازم را انجام دهند.

به گزارش فارس؛ به‌تازگی مجموعه تاریخی بسطام در فهرست میراث جهان اسلام به ثبت رسیده است.

شهر بسطام در فاصله ۶ کیلومتری شمال شرقی شاهرود قرار گرفته و مجموعه آثار تاریخی باقیمانده در این شهر از دوره سلجوقی به بعد است و در کنار آن آرامگاه متعلق به «ابویزید طیفور بن عیسی بن سروشان بسطام» ملقب به «سلطان العارفین» و از عرفای نامی و مشهور ایران در قرن سوم هجری قمری قرار دارد.

مجموعه تاریخی بسطام شامل آرامگاه بایزید بسطامی، رواق صفوی، منار بسطام، مسجد بایزید بسطامی، مسجد بسطام، امامزاده محمد، برج کاشانه، گنبد غازان خان و مدرسه شاهرخیه است.

بایزید بسطامی عارف و فیلسوف برجسته ایرانی با شهرتی فراگیر در جهان است؛ فلسفه وحدت وجود و موجود، نخستین بار توسط بایزید بسطامی مطرح شد.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: بسطام گردشگری شاهرود حمیدرضا حسنی مجموعه تاریخی بسطام مجموعه تاریخی بسطام راهنمایان گردشگری بایزید بسطامی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۲۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴ تهران)، با معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری «اقتصاد زیارت» و «گوهرسنگ‌ها» شرکت کرده است.   مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: این نمایشگاه با حضور تمامی صنایع کشور از جمله ساختمان، پتروشیمی، داروسازی، کشاورزی، گردشگری و نیز فعالان اقتصادی کشور از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت در محل نمایشگاه دائمی تهران در حال برگزاری است.   سید جواد موسوی ادامه داد: این اداره کل در نمایشگاه تهران به معرفی قابلیت‌ها و طرفیت‌های گردشگری و تدوین سند زنجیره ارزش گردشگری و اقتصاد زیارت پرداخته است.   وی تصریح کرد: معرفی زنجیره‌های ارزش بخش‌های مختلف اقتصادی کشور با همت وزارت کشور و در سالن ۴۱ برگزار شده است.   وزیر کشور، استاندار خراسان رضوی و معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از غرفه خراسان رضوی در اکسپو ۲۰۲۴ تهران، بازدید کردند و مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در این بازدیدها، ظرفیت‌های زنجیره‌های ارزش گردشگری و گوهر سنگ‌ها را برای بازدیدکنندگان تشریح کرد.

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد