Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ردیف مستقل در بودجه کشور برای احیای تالاب میانکاله در نظر گرفته خواهد شد.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در نخستین جلسه شورای راهبری پناهگاه حیات‌وحش، ذخیره‌گاه زیست‌کره و تالاب میانکاله اظهار داشت: درباره آنچه در تالاب میانکاله روی‌ داده است همگی مسئول هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از ۶ نشست هیئت دولت، ۲ نشست درباره تالاب میانکاله بوده و از استانداران مازندران و گلستان می‌خواهم امور و تکالیفی را که در شورای راهبری تکلیف می‌شود، مدیریت کنند و تکالیفی که در ستاد ملی تصویب‌ شده و تاکنون انجام نگرفته را از دستگاه‌های ذینفع پیگیری کنند.

سلاجقه با اشاره به اینکه در ۲ دیدار از تالاب میانکاله شاهد نقش موثر مشارکت سمن‌هایی بودم که با جان و دل فعالیت می‌کردند، گفت: سمن‌ها و جوامع محلی ظرفیت‌های عالی انسانی برای محیط‌زیست محسوب می‌شوند و احیای تالاب میانکاله مدیریت یکپارچه می‌طلبد.  

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با  تاکید بر اینکه مدیریت جامع حوضه آبخیز  باید اجرا شود افزود: استانداران مازندران و گلستان باید دستگاه‌های ذینفع را مکلف کنند که وظایف قانونی خود را انجام دهند. هر حوزه‌ای حقابه زیست‌ محیطی مجموعه پایین‌دست را که از سرشاخه بالا تا تالابی که به‌ عنوان زهکش اصلی حوضه آبخیز است باید اعمال کند و استانداران دستگاه‌هایی که درباره سرازیر شدن سموم و سایر آلاینده‌ها به تالاب میانکاله مسئول هستند، بازخواست کند زیرا چنین اتفاقی افتاده است و این موارد باید مدیریت شود.

سلاجقه با اشاره به اینکه با کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی ردیف مستقل در بودجه کشور برای احیای تالاب میانکاله در نظر گرفته خواهد شد، ادامه داد: بر اساس استانداردهای ملی، عملیات لایروبی باید اتفاق بیافتد و درباره  مجموعه ۲۲ هکتاری در جزیره آشوراده در حین عملیات، ارزیابی‌های زیست‌محیطی مجددا پایش شود و سازمان محیط‌زیست همه دستگاه‌های ذینفع را مکلف کرده است که به وظایف قانونی خود در این‌باره عمل کنند.

وی اظهار داشت: مصوبات ستاد ملی هماهنگی  و مدیریت تالاب‌های کشور مورد تایید است و باید انجام شود و پیشنهاد می‌شود هر سه یا چهار ماه یک‌بار شورای راهبری تشکیل شود و مدیران استانی در سطح استان به‌ ویژه نیروی انتظامی استان برای رفع مشکلات پیش روی تالاب میانکاله بیشتر همکاری کنند.

سلاجقه با تأکید بر اینکه در مدیریت جامع حوضه آبخیز، دستگاه‌های ذینفع به تکالیف و وظایف قانونی خود عمل کنند گفت: اجازه نخواهیم داد تالاب‌های انزلی و میانکاله به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار شود. موضوع استان خاصی مدنظر نیست و در تلاش هستیم سرمایه‌های ملی کشور را حفظ کنیم و پیشنهاد می‌شود در سال، ۲ جلسه برای حل مشکلات پیش روی جزیره آشوراده تشکیل شود تا به راهکارهای ملموس برسیم.  

در نخستین شورای راهبری پناهگاه حیات‌وحش میانکاله گزارشی از اجرای برنامه جامع پنج ساله احیای مجموعه تالاب‌های میانکاله و خلیج گرگان و درباره تعهدات دستگاه‌های ذینفع با موضوع مدیریت بالادست حوضه آبزی  همچنین کلیاتی درباره سیاست‌های طبیعت‌گردی و گردشگری  در سطح مناطق و محدوده‌های تحت مدیریت محیط‌زیست و به قوانین ذیل آن ارائه شد.  

همچنین درباره ابهامات، چالش‌ها و روش‌های انتخاب‌ شده در اجرای طرح احیای تالاب میانکاله توسط حاضران جلسه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رییس سازمان حفاظت محیط زیست علی سلاجقه احیای تالاب میانکاله شورای راهبری محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۳۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست