Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم زاهدان در مجلس گفت: سیستان و بلوچستان از نظر برخورداری از بزرگراه فقیرترین استان به حساب می‌آید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، حسینعلی شهریاری ظهر امروز در حاشیه بازدید از روند احداث بزرگراه در مسیر ارتباطی زاهدان- بم با بیان اینکه سیستان و بلوچستان با برخورداری از وسیع‌ترین و پهناورترین طول راه‌های کشور، از نظر داشتن بزرگراه فقیرترین استان به حساب می‌آید، بیان کرد: ضروری است شاخص بزرگراهی آن در راستای افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای و صیانت از مزیت ترانزیتی تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در دو سال اخیر به منظور بهبود وضعیت راه‌های استان اقدامات مطلوبی انجام شده که امیدواریم با پیگیری‌های مسئولان استانی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی سال آینده منابع مالی قابل توجهی به این بخش تخصیص یابد.

وی بر تامین منابع مختلف مالی برای احداث بزرگراه در سیستان و بلوچستان تاکید کرد و گفت: با توجه به اعلام آمادگی شرکت «جهاد نصر» کرمان برای احداث باقی مانده باند دوم در محور مواصلاتی زاهدان- بم در صورت تامین اعتبار، از محل تهاتر نفت از طریق وزارت راه و شهرسازی و هیات وزیران پیگیر خواهیم بود تا این مهم عملیاتی شود.

عطااله اکبری، مدیرکل راه و شهرسازی استان  نیز در جریان این بازدید اظهار کرد: در سال جاری با تقویت منابع مالی و حمایت‌های صورت گرفته تا 25 اسفندماه 50 کیلومتر باند دوم در استان در محورهای زاهدان- زابل، زاهدان- بیرجند، زاهدان بم، زاهدان- خاش، زابل_ زهک و اکسل آباد - گوهر کوه- بزمان آماده بهره برداری خواهد شد.

به گفته وی؛ این اداره‌کل عزم خود را برای توسعه بزرگراه در استان جزم کرده به طوری که در برنامه دارد در صورت اختصاص منابع مالی مورد نیاز سال آینده بیش از 70 کیلومتر بزرگراه را در استان آماده بهره‌برداری کند.

این مسئول تصریح کرد: همچنین درصدد هستیم با حمایت های استاندار و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی تا سال 1403 وضعیت ساخت 400 کیلومتر باقی مانده راه اصلی استان به بزرگراه تعیین تکلیف شود تا شهروندان استان دغدغه جاده‌های استاندارد را نداشته باشند.

وی در خصوص محور مواصلاتی زاهدان- نصرت آباد- بم، گفت: طول کلی محور زاهدان- نصرت آباد 100 کیلومتر است که تاکنون در این مسیر 80 کیلومتر بزرگراه به بهره‌برداری رسیده و عملیات ساخت 22 کیلومتر دیگر نیز در حال انجام است. بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پیش‌بینی می‌شود 10 کیلومتر باند دوم در این مسیر تا پایان اسفندماه و مابقی تا تابستان سال آینده آماده بهره‌برداری شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان از آغاز عملیات احداث باند دوم در قطعه یک محور زاهدان- میرجاوه در اسفندماه سال جاری خبر داد و افزود: توسعه بزرگراه‌ها در سیستان و بلوچستان با هدف رشد ترانزیت از بندر چابهار، افزایش سرعت انتقال بار و مسافر، کاهش زمان سیر و مصرف سوخت و ایمنی سفر کاربران جاده‌ای در دستور کار این اداره‌کل قرار گرفته است.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان بهره برداری باند دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۴۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار مردم جنوب سیستان وبلوچستان بوده است و سیل زدگان این منطقه خدمت رسانی می کند.

به گزارش ایسنا به نقل از ارتش، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی‌ هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان، گفت: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برابر اوامر فرماندهی کل ارتش، از همان روزهای اول سیل، اقدام به جمع آوری کمک‌های امدادی و ارسال آنها به مناطق سیل زده کرد.

امیر واحدی افزود: در زمان سیل، نیروی هوایی ارتش، در کنار وزارت کشور و ستاد مدیریت بحران کشور بود تا هر چه زودتر کمک‌ها را از نقاط مختلف کشور جمع آوری و با استفاده از بالگردهای ارتش به منطقه سیل زده ارسال کند.

وی با اشاره به آمادگی نیروی هوایی در پاسداری از حریم هوایی کشور، تأکید کرد: سربازان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در تمام بحران‌ها در کنار مردم خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان
  • اجرای نمادین مناسک حج تمتع در سیستان و بلوچستان
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402