Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان – شاید درک این مسئله که چرا دستشویی‌ها محل تجمع میکروب هستند، ساده باشد اما باید بگوییم مسئله در خصوص خودرو‌ها ممکن است حتی بدتر از این باشد.

یک پژوهش جدید نشان می‌دهد، خودرو‌ها می‌توانند میزبان میکروب‌های بیشتری در مقایسه با صندلی توالت باشند.

خودرو‌ها نه تنها از بیرون کثیف هستند و حتی هوای بیرونی را با انتشار گاز دی اکسید کربن آلوده می‌سازند، بلکه آن‌ها از داخل نیز بسیار بیشتر از آن چیزی که تصور می‌شود، کثیف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق تحقیقات پژوهشگران «دانشگاه آستون» در بیرمنگام انگلیس، داخل خودرو‌ها می‌تواند میزبان سطوح بالاتری از میکروب‌ها در مقایسه با صندلی توالت‌ها باشند.

محققان انگلیسی در این پژوهش نمونه‌هایی را از داخل ۵ خودروی کار کرده جمع آوری کرده و آن را با نمونه‌های گرفته شده از دو دستشویی مقایسه کردند. پس از این آزمایش، مشخص شد در بیشتر موارد، سطوح بالایی از باکتری در خودرو‌ها مشاهده شد که با میزان باکتری در دستشویی‌ها برابری می‌کرد و یا حتی از آلودگی باکتریایی یافت شده در توالت‌ها نیز بیشتر بود.

در این تحقیق مشخص شد، بیشترین میزان تجمع باکتری در صندوق عقب خودرو وجود دارد. پس از آن بیشترین میزان تجمع باکتری‌ها در صندلی راننده، دسته دنده ماشین، صندلی عقب و داشبورد قرار داشت.

در میان تمامی مناطقی که محققان مورد آزمایش قرار دادند، فرمان خودرو دارای کمترین میزان باکتری بود. آنها می‌گویند این مسئله احتمالا به این دلیل است که مردم در طول همه گیری کرونا نسبت به قبل از آن، بیشتر از ضد عفونی کننده استفاده کرده اند.

منبع: دویچه وله

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خودروی سواری صندلی ماشین توالت فرنگی خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۶۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی

آفتاب‌‌نیوز :

در گذشته از خردشدۀ گیاه برگ بو، برای جلوگیری از بروز عفونت­های موضعی و درمان آن‌ها استفاده می­شد. استفاده از روغن برگ بو به عنوان نگهدارندۀ مواد غذایی کارآمد گزارش کردند. درحال حاضر از روغن برگِ بو به عنوان مادۀ نگه دارنده وادویه در صنایع غذایی ازجمله تهیۀ ترشی و خیارشوراستفاده می­شود. برگِبو گیاهی اروماتیکی است که از زمان‌های قدیم به عنوان ادویه در غذا‌های مدیترانه‌ای و جز دارو‌های سنتی برای درمان چندین بیماری عفونی استفاده می‌شد.

چندین مطالعه در مورد تأثیر عصارۀ گیاه برگِ بو بر باکتری­های مختلف انجام شده است. نتایج نشان دهندۀاثر ضدباکتریال عصاره بر باکتری‌های استافیلوکوک اورئوس، اشرشیاکلی و سودوموناس ائروژینوژا بو که بالاترین فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ گیاه برگ بو بر باکتری استافیلوکوک اورئوس است. با توجه به تأثیر بیشتر عصاره­ الکلی برگِ بو بر باکتری گرم مثبت می­توان مشخص کرد که نتیجه تاثیر ترکیبات فنولی باعث ایجاد اختلال در دیواره سلولی این نوع باکتری‌ها می‌شود؛ و باکتری‌های گرم منفی به دلیل ماهیت غشا سلولی که به علت داشتن لیپوپلی ساکارید مانع تجمع ترکیبات و عصاره‌های گیاهی در غشای سلولی شده و در نتیجه نفوذ کمتری دارند.

دراین بین، نتایج ضدباکتریال عصاره‌های منطقۀ‌های مختلف نشان داد فعالیت ضدباکتریایی این گیاه تحت تأثیر عواملی همچون میزان مواد غذایی موجود در خاک، شرایط اقلیمی منطقه، بارندگی، ارتفاع و دماست.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • خودرو جنسیس GV80 2025 چه مشخصاتی دارد؟
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • نابودی سریع ۹۹ درصد میکروب‌ها با فناوری جدید فرابنفش